BREAKING NEWS

Sending the names of the commissioners to the CEC, Nazarko "deconstructs" Berisha's movement: Provocation, here is the "secret" message

Sending the names of the commissioners to the CEC, Nazarko
x
BREAKING NEWS

"We heard that there was..."/ The tragedy in Gramsh, the neighbors say: He was a quiet guy, that's where he worked

"We heard that there was..."/ The tragedy in Gramsh, the neighbors
x
BREAKING NEWS

What happened? The Ministry makes an important announcement for the citizens, the last details are disclosed

What happened? The Ministry makes an important announcement for the citizens,
x
BREAKING NEWS

Artan Hoxha publishes the photo that is circulating rapidly: You laugh, you laugh!

Artan Hoxha publishes the photo that is circulating rapidly: You laugh, you
x
BREAKING NEWS

DP of Berisha is ready for the elections, the last document that 'Rithemelimi' sent to the CEC is disclosed (PHOTO)

DP of Berisha is ready for the elections, the last document that
x
BREAKING NEWS

"He did the biggest ethnic cleansing of all time", Berisha has two words for Rama: He does not dare to do the population census

"He did the biggest ethnic cleansing of all time", Berisha has two
x
BREAKING NEWS

Journalist Artan Hoxha publishes the audio recording of "January 21", the communication a few minutes before the murders is revealed (Video)

Journalist Artan Hoxha publishes the audio recording of "January 21",
x
BREAKING NEWS

The "McGonigal" scandal/ Journalist Artan Hoxha reveals the behind-the-scenes, what was the former FBI agent's relationship with Agron Neza

The "McGonigal" scandal/ Journalist Artan Hoxha reveals the
x

Lifestyle

Which horoscope signs will spend a romantic month, find out who will not be lucky in love

Which horoscope signs will spend a romantic month, find out who will not be

Aries

Love will suit this zodiac sign very well. He will feel happy with his partner and continue with his normal rhythm. Singles will remain single, as apart from the holidays they won't have much time to flirt and socialize. During the month of December, your social life will occupy only the period between Christmas and the 31st.

Taurus

Those born under this sign will have a partner with whom they can share a fantastic and spiritual love relationship, will have common goals and both will be well on their way to professional success.

Sex life will be very passionate and singles can start a new romance, others will find this sign very attractive. Social life, according to the December 2022 Taurus horoscope, will be very entertaining.


Gemini

It will be a good month in love and a beautiful sentimental phase will start in December, as things will start to improve day by day with your partner. Especially in the last week of the year, the sign of Gemini will start to feel much better with its partner. Anyone who is in a love relationship will continue with this. However, for those who are single, this month will not be ideal for falling in love. This sign can feel very insecure and often change their minds and this can drive their partner crazy.

The crab

Love will be excellent this month, according to the December 2022 Cancer horoscope, and will be among the most important things of the month. The sign of Cancer will feel very confident about himself and his feelings and will be able to dominate his partner. He will be very happy, but the advice will be to walk slowly, without too much haste. It will be good not to promise what you are not able to fulfill, because everyone will turn against you.

Leo

Love this month will work much better for this sign, which will live in harmony with its partner and will feel free and relaxed. He will want to do new things as a couple, and you may decide to spend Christmas or New Year in another country.

Virgo

Në dashuri do afrohet me partnerin dhe ky i fundit do i qëndrojë pranë dhe do i kalojë festat e lumtura në harmoni dhe lumturi. Gradualisht ai do të harmonizojë dhe balancojë marrëdhënien e tij.

Peshorja

Në dashuri gjërat do shkojnë shumë mirë . Kjo shenjë do ndihet shumë e pasionuar dhe jeta e tyre seksuale do jetë shumë aktive. Beqarët do ndihen të tërhequr nga personat me para dhe një pozicion të mirë profesional. Shenja e Peshores ka shumë të ngjarë që gjatë këtij muaji të presë vëmendje dhe dhurata nga kërkuesi i saj. Pasioni dhe paratë do të shkojnë krah për krah dhe Peshorja nuk do të jetë në gjendje të shkëputë njërën nga tjetra. Dashuria do të duhet të jetë e bollshme, e sofistikuar dhe pasionante.

Akrepi

Këtë muaj gjërat më të rëndësishme për këtë shenjë do të jenë paratë dhe dashuria . Paratë dhe dashuria do të shkojnë dorë për dore . Kjo shenjë do të ndihet veçanërisht e tërhequr nga paratë dhe njerëzit e pasur. Romancado të largohet nga jeta e dikujt, pasi do të kërkojë më shumë tërheqje seksuale, para dhe dashuri. Beqarët do mund të takojnë persona tërheqës për ta në takime biznesi, banka apo gjatë aktiviteteve sportive.

Shigjetari

Dashuria do i shkojë shumë mirë shenjës së Shigjetarit , i cili do transmetojë diçka te të tjerët dhe do ketë një magnetizëm që do t'i tërheqë të tjerët tek ai . Ajo do jetë shumë tërheqëse dhe beqarët nuk do kenë shumë probleme në lidhje me të tjerët dhe joshjen e tyre.

Bricjapi

Dashuria , këtë muaj, nuk do jetë ende një gjë shumë e rëndësishme, pasi kjo shenjë do të jetë shumë më e fokusuar në profesionin dhe punën si zakonisht gjatë vitit të maturimit. Kjo shenjë do ketë prioritetet e saj dhe dashuria nuk do jetë mes tyre. Ata që janë të martuar ose në një lidhje nuk do të përjetojnë as gëzime dhe as vështirësi. Ndoshta duhet të kujdeseni pak më shumë për partnerin që të mos ndihet vetëm.

Ujori

Things will go well in love. Those who are married will feel happy, but will want to do different activities to get out of the routine. The Aquarius sign will have a special desire to travel, go out and renew their love life. He will ask his partner to share his ideals, spiritual life and experiences with him. Singles can fall in love with an old friend and become a couple. An essential condition for your partner is to have a spiritual person with whom you can share your life.

Pisces

Things in love will be regular, even if it won't be the best thing of the month. Most couples will lead separate lives, each will go their own way and this will alienate them from their partners.