BREAKING NEWS

About to break out "World War III", Sweden and Finland prepare for conflict with Russia

About to break out "World War III", Sweden and Finland prepare for
x
BREAKING NEWS

Name/ The storm brought down the socks tent in Saranda, the 22-year-old died in the hospital

Name/ The storm brought down the socks tent in Saranda, the 22-year-old died in
x
BREAKING NEWS

Tirana is 'burning' from high temperatures, while in Saranda the rain is making its name, vacationers run away

Tirana is 'burning' from high temperatures, while in Saranda the rain
x
BREAKING NEWS

He was killed with a bullet in the head/ New details are revealed, here's who the decomposed body belonged to on Malin e Gramozi (Name)

He was killed with a bullet in the head/ New details are revealed, here's
x
BREAKING NEWS

The Dutch Prime Minister surprises with the statement: We almost got physical with Rama in Sofia, Albania has problems with...

The Dutch Prime Minister surprises with the statement: We almost got physical
x
BREAKING NEWS

The gun "fires" in Shkodër, the first details are disclosed

The gun "fires" in Shkodër, the first details are disclosed
x
BREAKING NEWS

Journalists' protest starts in front of the Prime Minister's Office

Journalists' protest starts in front of the Prime Minister's Office
x
BREAKING NEWS

Joint conference with Rama, the Prime Minister of the Netherlands: We strongly support Albania for the opening of negotiations, but the problem is that...

Joint conference with Rama, the Prime Minister of the Netherlands: We strongly
x

Lifestyle

You will experience strong emotions, here is what awaits you today according to your horoscope sign

You will experience strong emotions, here is what awaits you today according to

Aries

Born on: March 21 - April 19

This Monday 23 are coming good things in love, chances for new acquaintances as well as there is a good recovery for those who have had relationship problems. At work, however some delays and procrastination are possible, but do not lose patience!

Taurus

Born on: April 20 - May 20

Beautiful emotions are coming, the Moon is favorable, if you are single just look around. At work, on the other hand, try not to get too nervous.

Gemini

Born on: May 21 - June 20

In love this moment is quite reflective, you are not feeling pleasure! At work, a storm is approaching, so be careful not to feed unnecessary controversy!

Crab

Born on: June 21 - July 22

In love, a phase of recovery will soon begin, people you worry about being close to are coming closer. At work try to change a little, but be careful. It is better to stay calm because the confusion is rampant and you can get in vain!

Leo

Born on: 23 July - 22 August

In love, if you have had to face any misunderstanding, now is the time to recover. Important news comes to work especially if you have a pending lawsuit!

Virgo

Born on: 23 August - 22 September

Nëse keni nevojë të sqaroni dashurinë tuaj, kjo është koha e duhur, sepse në verë do t’ju duhet të merreni me çështje të tjera. Në punë, kujdes me shpenzimet. Në të kaluarën sigurisht që nuk ju është dashur të përballeni me telashe për të pasur një nivel të mirë financiar. Por tani jeni prekur dhe ju!

Peshorja

Të lindur më: 23 Shtator - 22 Tetor

Nëse ndjeni nevojën të flisni për një çështje, me anëtarë të familjes, më mirë bëjeni tani, ose në çdo rast deri të hënën dhe të martën Në punë, përpiquni të jeni të kujdesshëm me paratë dhe të keni kujdes nga nervozizmi. Vonesat apo zvarritjet ju bëjnë pak gjaknxehtë!

Akrepi

Të lindur më: 23 Tetor - 21 Nëntor

Gjatë fundjavës në dashuri ju është dashur të kaloni një test të mirëfilltë, mos u mërzitni, tani fillon faza e rikuperimit. Në punë është më mirë të ecni me plane dhe të bëni të tilla, por kujdes në fushën e investimeve sepse Saturni është në dizavantazh!

Shigjetari

Të lindur më: 22 Nëntor - 21 Dhjetor

Pak pavendosmëri në dashuri, e kështu dhe java nis me pak konfuzion. Në punë, përpiquni të largoni ca barrë që mbani mbi shpinë, të paktën për këto 48 orë deri në nisje të së mërkurës!

Bricjapi

Të lindur më: 22 Dhjetor - 19 Janar

Dielli është kthyer në anën tuaj dhe ditët në dashuri premtojnë gjëra të mëdha. Në punë vijnë propozime të reja. Por mos bëni diçka të re nëse nuk jeni plotësisht të bindur!

Ujori

Të lindur më: 20 Janar - 18 Shkurt

Good news in love, try to let yourself go downstream. At work, you better stay calm because only then will everything improve. Remember, everything in its time!

Pisces

Born on: February 19 - March 20

Good news in love because the Moon is on your side. Try to let yourself be released into a field where passions are overwhelming, boundless. At work, how do you get back into the game? Well, you have to experiment, do new things!