BREAKING NEWS

What happened? The Ministry makes an important announcement for the citizens, the last details are disclosed

What happened? The Ministry makes an important announcement for the citizens,
x
BREAKING NEWS

Artan Hoxha publishes the photo that is circulating rapidly: You laugh, you laugh!

Artan Hoxha publishes the photo that is circulating rapidly: You laugh, you
x
BREAKING NEWS

DP of Berisha is ready for the elections, the last document that 'Rithemelimi' sent to the CEC is disclosed (PHOTO)

DP of Berisha is ready for the elections, the last document that
x
BREAKING NEWS

"He did the biggest ethnic cleansing of all time", Berisha has two words for Rama: He does not dare to do the population census

"He did the biggest ethnic cleansing of all time", Berisha has two
x
BREAKING NEWS

Journalist Artan Hoxha publishes the audio recording of "January 21", the communication a few minutes before the murders is revealed (Video)

Journalist Artan Hoxha publishes the audio recording of "January 21",
x
BREAKING NEWS

The "McGonigal" scandal/ Journalist Artan Hoxha reveals the behind-the-scenes, what was the former FBI agent's relationship with Agron Neza

The "McGonigal" scandal/ Journalist Artan Hoxha reveals the
x
BREAKING NEWS

Meta with strong accusations against the prime minister: Rama has lobbied for my declaration of non-grata

Meta with strong accusations against the prime minister: Rama has lobbied for my
x
BREAKING NEWS

A photo is released, this is who the 75-year-old man is who killed his wife and brother in Gramsh

A photo is released, this is who the 75-year-old man is who killed his wife and
x

Lifestyle

Doctors find out which fruits and vegetables are similar to the organs they benefit

Doctors find out which fruits and vegetables are similar to the organs they

To learn more about fruits and vegetables that resemble the organs they are good for, AgroWeb.org invites you to watch the very short video at the end of the text.

If you look at the inside of a carrot from a distance, it will look like an eye. The closer you get, the more you will notice the features of the iris and the pupil of the eye.

The sweet potato on the other hand bears a strong resemblance to the pancreas. Ginger is similar to the stomach.

Nuts resemble brains, plums resemble cells

Nuts have two hemispheres, a shield like a skull and full nodes.

An ordinary nut is remarkably similar to the brain on many levels. And the human brain is the one that benefits the most from nuts.

While cut plums resemble cells and the nutrients they contain, such as potassium, are all dedicated to cellular processes.

The latter are the only nuts that contain large amounts of Omega 3 that protect brain functions.

The inside of the carrot resembles the human eye to perfection. If you see it from a distance, you can also distinguish the complex shape of the iris.

Is nature trying to tell us something? Carrots are extremely rich in beta carotene which fights eye cataracts and age-related degeneration of vision (a symptom that affects 25% of people over the age of 65).

Branches with grapes are reminiscent of capillaries and small bubbles found in the bronchi, otherwise known as lung sacs, which help the passage of oxygen from the lungs to the blood.

Grapes are known for their ability to reduce the risk of lung cancer and the compounds found in grape seeds minimize the risk of asthma caused by allergies.

Like the human heart, tomatoes are red and usually have four chambers.

Domatet janë një burim i pasur i likopenit që parandalon sëmundjet koronare dhe që neutralizon efektet e dëmshme të kolesterolit të keq.

Për më tepër, domatet janë të pasura me folat që ndihmojnë prodhimin e qelizave të kuqe që përcjellin oksigjenin, të njëjtat qeliza që kalojnë përmes zemrës nëpër të gjithë trupin.

Avokadot ngjajnë me organin femëror të riprodhimit

Fruti i avokados ka formën e organit të riprodhimit femëror. Ky frut ka nevojë për nëntë muaj që të çelë e të piqet.

Në zemër të tij ka fara çuditërisht të mëdha që ngjasojnë me fetusin në organin e femrës. Avokado është një burim i pasur acid folik.

Studimet kanë treguar që nëse një femër ha një avokado në javë, hormonet e saj janë më të balancuara, mund të humbasë peshën e akumuluar gjatë shtatzënisë dhe parandalojë tumorin e qafës së mitrës.

Fasulet shërojnë dhe mbrojnë funksionet e veshkave. Për më tepër ato kanë të njëjtën formë si ky organ.

Selinoja trung-gjatë ngjan me kockat dhe padyshim u bën mirë atyre. Selinoja ka aftësi t’u japë kockave shumë forcë.

Selinoja është burim i pasur silikoni që është pjesë e strukturës molekulare për të cilën kockat kanë nevojë që të jenë të forta.

Një tjetër rastësi e çuditshme është që kockat kanë 23% sodium dhe selinoja ka po aq.

Nëse ju mungon sodiumi në ushqimin tuaj, atëherë trupi e merr nga kockat duke i dobësuar ato.

Bimë të tilla plotësojnë nevojat e kockave dhe të trupit.

Nëse pret një kërpudhë përgjysmë do të shohësh që ka formën e veshit të njeriut.

Konsumimi i kërpudhave përmirëson dëgjimin tregojnë ekspertët. Kërpudhat janë ndër të paktat ushqime që përmbajnë vitaminë D.

This vitamin is important for healthy bones, even for the smallest ones located in the ear that serve to transmit sounds to the brain.

Ginger – A piece of ginger resembles the stomach and one of its benefits is precisely to calm the stomach.

Sweet potatoes – They bear a strong resemblance to the pancreas. Sweet potatoes help stabilize blood sugar levels in diabetics.