BREAKING NEWS

The strong "behind the scenes" from the well-known journalist, the factor that can overturn the result in Shkodër is revealed

The strong "behind the scenes" from the well-known journalist, the
x
BREAKING NEWS

The movement of Rama is revealed! The journalist divulges the details: Here is the deputy who leaves the mandate to become mayor (Name)

The movement of Rama is revealed! The journalist divulges the details: Here is
x
BREAKING NEWS

"How the USA was set in motion by Rama's corruption", the former deputy cracks the strong statement and makes the sensational denunciation

"How the USA was set in motion by Rama's corruption", the former
x
BREAKING NEWS

Removal of cameras, expert Karamuço reveals the big mistake of the police: Wrong operation, here's what should have been done

Removal of cameras, expert Karamuço reveals the big mistake of the
x
BREAKING NEWS

"He was Vis Martinaj's close man"/ Artan Hoxha discloses the hard details of Ylli Brahim's assassination: the assassins blocked the camera waves

"He was Vis Martinaj's close man"/ Artan Hoxha discloses the hard
x
BREAKING NEWS

"McGonigal fooled everyone", Likometa reacts to the corruption of the former agent: There are attempts to smear Edi Rama in the USA

"McGonigal fooled everyone", Likometa reacts to the corruption of the
x
BREAKING NEWS

The analyst breaks down Basha's suspicious move: He is playing with Berisha's mind, at the moment...

The analyst breaks down Basha's suspicious move: He is playing with
x
BREAKING NEWS

Will Rama's gifts be confiscated by the FBI? The former MP divulges details from the investigation: Here is what is expected to happen

Will Rama's gifts be confiscated by the FBI? The former MP divulges details
x

Lifestyle

What the stars have predicted for the health of each zodiac sign

What the stars have predicted for the health of each zodiac sign

Aries

Health will be good, but stress and fatigue at work will be great. This sign will have to be very careful, sleep well and rest as much as possible.

Taurus

Health will be better compared to the previous month, even if there will be moments when you will feel bad. Drinking herbal teas and dieting between holidays will be beneficial for liver degradation and body cleansing.

Gemini


Health will be good, although this sign may feel a bit tired before Christmas. His energy will not be as strong as it should be, but after Christmas you will start to feel fully charged and fit.

The crab

Health will be normal, but you should take more care of yourself and rest more. There will come a time when you will feel so weak that you will have to stop and take a break.

Leo

Health will be better than last month. This sign will feel encouraged and will have the good intention to eat a healthy and balanced diet, do sports and not work too much. For itself, this sign aspires to the best and the highest quality of life.

Virgo

Health will be good. The Virgo zodiac sign will feel good, even if he thinks a little about himself, he will not do everything necessary to fulfill his responsibilities and organize the holidays.

Libra

Shëndeti këtë muaj do të jetë i mirë për të lindurit e shenjës së zodiakut të Peshores , pasi do të jenë në gjendje të marrin përsipër përgjegjësitë e tyre. Ata do të jenë në gjendje të gjejnë paqe dhe ekuilibër përmes meditimit shikimit të gjërave shumë më qartë se zakonisht. Ai do të shtypë emocionet e tij për hir të familjes dhe nuk do të ankohet. Ai nuk do të ndihet domosdoshmërisht shumë kërkues dhe nervoz.

Akrepi

Shëndeti, do jetë i shkëlqyer . Kjo shenjë do të gëzojë forcë, energji dhe ai do të kalojë shumë nga ditët e tij në palestër ose në fushën e tenisit ose futbollit. Do të ndjeni nevojën për të djersitur, për të qenë në formë dhe për t'u ndjerë tërheqës.

Shigjetari

You will be in good health, you will feel strong and vigorous compared to the previous months. If you feel comfortable within yourself and have confidence, you will appear more beautiful and stronger, as well as healthier to others.

Capricorn

But the Capricorn sign will have to pay special attention to holiday excesses.

Aquarius

This sign will feel strong and good. You will have no problems sleeping and recovering from the great wear and tear that your job causes you. Holidays will help you get away from the stress of work.

Pisces

Health will be very good and this sign will feel fit, strong and energetic. He will notice that no matter how hard he works, he will not get tired.