BREAKING NEWS

"Investigation if he committed crimes" / With an arsenal of weapons at home, new details are revealed about the arrest of a senior official in Elbasan, PHOTO and NAME are published.

"Investigation if he committed crimes" / With an arsenal of weapons at
x
BREAKING NEWS

Sad / Former chairman of the politically persecuted dies, his son gives the sad news: A month after passing Covid-19, he suffered a serious complication in ...

Sad / Former chairman of the politically persecuted dies, his son gives the sad
x
BREAKING NEWS

Italians take over the expertise for "January 21", new evidence for the 4 murders, Berisha is expected to be questioned by SPAK prosecutors

Italians take over the expertise for "January 21", new evidence for
x
BREAKING NEWS

Berisha's fate in Ndoka's hands for the March 6 elections, the allies turn their backs, the rostrum against joining the SMI for the bad message of the bloc 700 thousand euros

Berisha's fate in Ndoka's hands for the March 6 elections, the allies
x
BREAKING NEWS

US thwarts president's plans to oust Constitutional Court's Yuri Kim's flash visit to Supreme Court ahead of election of new names

US thwarts president's plans to oust Constitutional Court's Yuri
x
BREAKING NEWS

Proposed for March 6 / Sali Berisha is suddenly withdrawn from the race by the well-known candidate, here is what happened

Proposed for March 6 / Sali Berisha is suddenly withdrawn from the race by the
x
BREAKING NEWS

"Bomb" of infections from Omicron in this city, the doctor gives the alarm: In addition to the new variant, it is also circulating ...

"Bomb" of infections from Omicron in this city, the doctor gives the
x
BREAKING NEWS

KLSH reports to SPAK 8 employees of 'Health'

KLSH reports to SPAK 8 employees of 'Health'
x

Lifestyle

Find time for yourself and do not neglect fatigue, Mary Gjini gives instructions for each zodiac sign

Find time for yourself and do not neglect fatigue, Mary Gjini gives instructions

What can you do and what not to do?

Astrology Mary Gender advises you to close official matters. To enter into bargains, to sign collaborations. Build a clear structure of how you will end 2021 and start 2022 with work. Postpone decisions about marriage, love, or personal analysis for next year.

Do not spend without limit as the end of the year can find you without money.

Forecast for each month.

Aries-You are very favored by new beginnings, in studies, work, investments. It's very auspicious. Beware of love, leave decisions for next year. Long-term projects will feed your dream.

Taurus-Do not engage in personal analysis. Do not deal with the past and do not make decisions about home or soul. Add collaborators. Accept the changes. Welcome updates. You will not have any problems with the lek. No love decisions, no analysis and do not look back.

Gemini- There is no place to skip on every detail from 4- 4- December. The care they will have during this period will determine the success you will have after this date. New proposals will not be missing. Prioritize work and do not get distracted. Do not make loud conversations in the family and work stress to discharge at home as you will boomerang the whole atmosphere of the end-of-year holidays.

Crab-To do short-term programming of work issues. You should get a long-term schedule after December 20th. During this time you have dealt a lot with the issue of health or emotional issues and you do not feel very confident and clear. But there is no going back. Good health. You can also deal with the house.

Leos-Put fun and family on the agenda. But they should not forget issues that pertain to their physique. This definitely. This month will be very good to find solutions for the people around them. Of course a good advisor will also have financial benefits.

Virgo- You should not let fear influence decision making. You need to be characterized by self-confidence as it will be a step forward and a step back. Take away the fear and put the point on I. Set aside plastic surgery. Do not deal with the past and large economic investments until December 20th. You also dedicate a lot of time to yourself moving forward.

Peshorja-Kjo shenjë do të jetë e privilegjuara e këtij muaji sa I takon çështjeve të punës apo propozimeve të reja. Sa i takon jetës sentimentale do të merret me plagë të vjetra. Nuk duhet të projektoni gjëra të mëdha apo të rëndësishme me njohje të reja. Nuk duhet ta teproni me entuziazmin e ri me prurjet e reja. Fundi i muajit është shumë i mirë

Akrepët-Nuk duhet të analizoni çështje që I përkasin familjes. Mos gjykoni partnerin apo pjesëtarë të familjes. Mbylleni këtë kapitull. Tensionet lini pas çështje të momentit keni përmirësimin e gjendjes ekonomike apo mbyllje të detyrimeve ekonomike. Punë ka. Lodhja do të jetë por do jetë produktive. Jo sherre, jo debate, jo analiza. Shpenzime do të keni shumë dhe në bilancin e fundmuajit do e kuptoni.

Shigjetari-Janë protagonist. Duhet të pasurojnë agjendën me sa më shumë kontakte e lëvizje jashtë shtëpie e ambientit të punës. Në pjesën më të madhe duhet ta gjejnë veten jo të kufizuar në zyra e ambiente të mbyllura. Sa më jashtë të jenë aq më të rëndësishëm dhe të mençur dhe në vëmendje do të ndihen. E sigurtë është që përmes lëvizjeve, Dhjetori do i japë një përditshmëri shumë të mirë edhe nga vlerësimi për atë çfarë përfaqëson intelekti i tyre që do të shërbejë për anën profesionale. Nga 29 dhjetori e 2022 të ardhurat e tyre do të jenë të pritshmet për të cilat kanë vite që kanë punuar. Pas 22 dhjetori të ardhurat do të jenë të pritshme për të cilat kanë punuar prej 4 vitesh.

Bricjapi-Mund të kërkojnë dhe pranojnë propozime të reja pune. Të marrin iniciativa, qoftë dhe afat shkurtra apo provizore. Mund të bëjnë çdo gjë sa i takon anës profesionale e punës por nuk mund të merren me analizat e jetës emocionale. Do të kenë kohë plot për tu marrë me analiza dashurie dhe qartësuar. Vëmendja këtë muaj duhet të ngelet tek çështjet e punës.

Ujori-Një dhjetor me shije sa të kripur aq të ëmbël për mënyrën si do të jetë. Sa i takon punës, biznesit apo karrierës pjesa më e madhe e tyre i kanë marrë iniciativat edhe pse duhen kopsitur në detaje të vogla.

Pisces-Want to have new starts. It is necessary for them to have new developments in their career, but even if they were offered today, I do not know if they will accept it, even though they know from the inside what they want. The brave fish would do well to keep their ears and eyes open for any offer as far as job matters are concerned. They will have to be open and accept the offers and not refuse because in periods with great obligations and responsibilities they will succeed. Find time for yourself and do not neglect fatigue. With love they will feel a little weird but will move on. Love to give as much and analyze as little as possible.