BREAKING NEWS

The mysterious death of 4 Russian tourists in the Carts of Kavaja, the file of the Prosecution is revealed: What was revealed from the film footage and the inspection of the pool

The mysterious death of 4 Russian tourists in the Carts of Kavaja, the file of
x
BREAKING NEWS

SPAK / Anti-drug super-operation The names of the arrested police officers are revealed, from the deputy commissioner to the chief inspector. CIA reveals details (NAMES)

SPAK / Anti-drug super-operation The names of the arrested police officers are
x
BREAKING NEWS

Why is Ilir Meta silent? Former head of SHISH Fatos Klosi tells why the president is worried: He is in a difficult position, it is expected ...

Why is Ilir Meta silent? Former head of SHISH Fatos Klosi tells why the
x
BREAKING NEWS

The mayor of Vlora is raped, the first suspicions arise, a 57-year-old man is handcuffed (DETAILS)

The mayor of Vlora is raped, the first suspicions arise, a 57-year-old man is
x
BREAKING NEWS

Behind the scenes as vetting will imprison the authorities, after the discovery of corrupt assets immediately begins criminal prosecution, 223 politicians in the magnifying glass of SPAK

Behind the scenes as vetting will imprison the authorities, after the discovery
x
BREAKING NEWS

Fierce fight in PD, Basha, determined that Berisha's battle is lost, accuses the supporters of the former prime minister of getting rich when they were in power

Fierce fight in PD, Basha, determined that Berisha's battle is lost,
x
BREAKING NEWS

Albania's integration into the EU, Ambassador Yuri Kim comes out with the important reaction: To start negotiations without delay!

Albania's integration into the EU, Ambassador Yuri Kim comes out with the
x

Lifestyle

Full Moon, find out how it will affect each horoscope sign throughout the month of September

Full Moon, find out how it will affect each horoscope sign throughout the month

A full moon is much more than a romantic setting in the night sky. It is also a vanguard of change and new events. In astrology, the full moon symbolizes reward and completion. At this stage of the lunar cycle the secrets are revealed and the deepest truths come to light. Now you are called to embrace evolution and inevitably change. The Full Moon of September takes place in Pisces on September 21st and touches each sign in its own unique way until October 6th.

Aries

Your deepest feelings are being revealed at this time. Listen to your heart and let your dreams come true. Pay attention to your health and psychology, but especially your interpersonal and professional relationships.

Taurus

This Full Moon shows where you stand in relation to your family and friends. You may find that some of the groups you belong to do not fit you perfectly or discover new people who serve the same goals as you and share the same dreams and thus give your energy to a goal for which you are very interested.

Gemini

A very big development in your career can happen these days. Challenges will emerge along with great opportunities. It’s time to take control of your career and move on to a path that interests you. Set aside goals that hurt you and channel your energy into what motivates you to work harder.

Crab

Një aventurë e re do të fillojë. Aftësia juaj për të përqafuar spontanitetin bëhet shumë e mirë në këtë kohë. Ka kaq shumë gjëra të reja për të mësuar dhe kaq shumë përvoja të reja për të përjetuar përmes diçkaje të re. Le të ju kujtojë kjo Hënë e Plotë se ne duhet të kemi besim në atë që është e mundur.

Luani

Ju jeni gati të hiqni dorë nga çdo peshë që nuk ju lejon të ecni përpara. Kjo periudhë është një përvojë tepër transformuese. Mund t’ju ndihmojë të hapeni me njerëzit që ndihen si ju, duke vendosur kufijtë e duhur. Mund t’ju ndihmojë të pastroni barrat, borxhet dhe të hiqni qafe gjithçka që ju pengon.

Virgjëresha

Filloni të kuptoni më mirë se ku qëndron marrëdhënia juaj. Kjo Hënë e Plotë mund t’ju inkurajojë ju dhe partnerin tuaj për të punuar në marrëdhënien tuaj. Tani është koha për të kuptuar se çfarë partneri jeni në të vërtetë dhe çfarë lloj marrëdhënieje meritoni.

Peshorja

Kjo Hënë e Plotë ju ndihmon të rivlerësoni jetën tuaj të përditshme. Çështjet praktike dalin në shesh. Puna, ushqimi, çështjet shëndetësore dhe përgjegjësitë janë theksuar aktualisht. Punoni me qetësi dhe pa stres dhe mos lejoni që njerëzit që nuk janë të rëndësishëm në jetën tuaj të ndikojnë tek ju.

Akrepi

Ju ktheheni në anën tuaj pasionante dhe përqafoni dëshirat tuaja me këtë Hënë të Plotë. Lini mënjanë egoizmin dhe xhelozinë dhe tregoni atë që vërtet ndjeni. Bëni të njëjtën gjë me krijimtarinë tuaj, e cila po lulëzon këto ditë. Përqafoni bukurinë e jetës.

Shigjetari

Zbuloni përsëri pasionet tuaja. Ju gjithashtu mund të mësoni diçka tepër romantike dhe kështu të kuptoni saktësisht atë që dëshiron zemra juaj. Do të ndodhë një “revolucion” krijues, i cili do t’ju motivojë të shprehni veten në mënyra të reja unike.

Bricjapi

Jeta juaj personale del në pah. Një ndryshim në shtëpi, një ndryshim në zonën tuaj të rehatisë dhe madje edhe në marrëdhëniet personale do të prishin ekuilibrin. Kushtojini pak vëmendje mënyrës sesi i shprehni ndjenjat tuaja dhe shihni këtë hënë të plotë si një mundësi për të “hapur” mendjen dhe zemrën tuaj.

Ujori

Ndryshimet në financa parashikojnë këtë hënë të plotë, duke ju inkurajuar të vendosni synime të reja në këtë fushë. Gjithashtu ju kujton të jeni me këmbë në tokë dhe të mos harroni se keni një mjedis që ju mbështet.

Peshqit

This Full Moon focuses more on you, on knowing yourself. Let him guide you through your identity and your desire for improvement. Helps you connect with self-confidence and self-acceptance.