BREAKING NEWS

"Shameful and scandalous act"/ Attack on Berisha, 'VATRA' reacts strongly

"Shameful and scandalous act"/ Attack on Berisha, 'VATRA'
x
BREAKING NEWS

Declared that Gerti Shehu had mental health problems, the doctor is questioned by the police

Declared that Gerti Shehu had mental health problems, the doctor is questioned
x
BREAKING NEWS

"Gerti Shehu the police agent" / Attack on Berisha, reacts Met Rrumbullaku

"Gerti Shehu the police agent" / Attack on Berisha, reacts Met
x
BREAKING NEWS

VIDEO/ The explosions in the north of Kosovo, the images of the destroyed object are published, it is suspected that...

VIDEO/ The explosions in the north of Kosovo, the images of the destroyed object
x
BREAKING NEWS

The Prime Minister of Spain boycotts the EU Summit in Tirana, the main reason is revealed, it is suspected that the well-known businessman...

The Prime Minister of Spain boycotts the EU Summit in Tirana, the main reason is
x
BREAKING NEWS

"Let's dance Rugova's dance"/ Borrell films the performance, here's what Vucic does (PHOTO)

"Let's dance Rugova's dance"/ Borrell films the performance,
x
BREAKING NEWS

When will Albania join the EU? Michel gives hope: One should not wait for the end

When will Albania join the EU? Michel gives hope: One should not wait for the
x
BREAKING NEWS

Violence against Berisha, the immediate reaction of the OSCE: Avoid speculations and...

Violence against Berisha, the immediate reaction of the OSCE: Avoid speculations
x

Lifestyle

October 6 horoscope, here's what the stars have predicted for you

October 6 horoscope, here's what the stars have predicted for you

Aries 
Today's Mercury-Pluto trine will offer you endless opportunities and possibilities, which will serve your strong need to deal with pending issues, obligations and practical matters of your everyday life. In addition, today is an ideal day to start exercising or dieting.

Career developments will be absolutely favorable. In the financial plan, be doubly careful in financial agreements today.

Taurus 

With the Mercury-Pluto trine, you project your best self in your social life and are filled with admiration. There will be many developments, in interpersonal and social interactions, matters relating to children, creative actions and recreational outings.

Luck is completely on your side in your financial matters. You may get tired in your career, but in the end you will succeed.

Gemini 

The Mercury-Pluto trine today is absolutely beneficial for you, if you take advantage of the opportunities that will come your way today, with wisdom and intelligence. If you trust your instincts, you will be able to cope with obligations and pending issues related to your family and home.

In career, things are getting better and better! Financially there is a financial solution that has to do with a family person.

The crab

Today is definitely constructive for your life and everyday life. You enjoy favors in social activities and gatherings, but also in all kinds of travel. With the Mercury-Pluto trine, you will achieve your goals and objectives and fulfill many of your desires.

Professional and financial issues, find their solution. Say yes to offers and new beginnings.

Leo 

You will be able to prove your worth and easily fulfill some wishes and implement plans, which will finally restore your self-confidence and self-esteem.

Your financial plans are put into action today, as your wallet is in favor. In your career you need patience and hard work to succeed.

Virgo

Një ditë e përkryer për shenjën tuaj. Me çdo kusht, përfitoni nga treshja veçanërisht pozitive Merkur-Pluton dhe do të shihni se si do të arrini lehtësisht dëshirat e thella, qëllimet dhe ambiciet e larta. Ju zbatoni planet dhe idetë tuaja dhe ndryshoni rrënjësisht gjithçka që nuk ju pëlqen.

Në karrierën tuaj, ju shpërbleheni për mundin tuaj të deritanishëm. Edhe në planin financiar zhvillimet do jenë të favorshme për ju.

Peshorja 

Treshja Mërkur-Pluton ju rinovon psikologjikisht, përmirëson disponimin tuaj, largon të gjitha situatat e vështira dhe ju çliron nga përvojat dhe kujtimet e pakëndshme. Do të ishte mirë, sot, të dëgjoni intuitën dhe instinktin tuaj.

Në karrierë, disa zbulime do të bëjnë shumë vështirësi të kapërcehen më në fund. Në planin financiar mund të prisni një lajm të gëzueshëm dhe vetëm zhvillime të lumtura.

Akrepi 

Prisni momente të gëzueshme me miqtë tuaj, si dhe rindezje të miqësive tuaja, në mënyra të ndryshme.

Në planin financiar, patjetër do të keni sukses. Në karrierën tuaj, nëse shmangni gabimet provokuese, gjithçka do të shkojë mirë.

Shigjetari 

Do të arrini të zbuloni veprime të fshehura të disa personave që ju shqetësojnë drejtpërdrejt dhe përpiqen të përfitojnë nga ju. Duhet t'i besoni pa frikë mprehtësisë suaj të rritur dhe të përdorni bindjen tuaj në mënyrë konstruktive.

Në fushën e punës jeni mjaft të favorizuar, përderisa shfrytëzoni mundësitë. Do të keni favore edhe në sektorin financiar, pasi vijnë të ardhura shtesë.

Bricjapi

Sigurohuni që të shfrytëzoni mundësitë e shumta që do t'ju jepen sot, në mënyrë që të arrini qëllime madhështore dhe të zbatoni ide e plane të të gjitha llojeve, me Trinën Mërkur-Pluton. Çështjet e studimit dhe arsimimit, jashtë vendit, udhëtimet dhe kontaktet me persona nga distanca, janë veçanërisht të favorizuara tani.

Në punë duhet të shmangni gabimet nga pakujdesia dhe nxitimi. Financiarisht, thuajini po marrëveshjeve dhe nënshkrimeve.

Ujori 

Ka ardhur dita kur do t'i jepni fund problemeve dhe vështirësive të vjetra që ju shqetësojnë prej kohësh. Me Trinin e sotëm Mërkur-Pluton, zgjidhjet e pafundme dhe zbulimet konstruktive do të vijnë në rrugën tuaj, të cilat do t'ju ndihmojnë të merrni vendimet e duhura.

Në punë do ketë ulje-ngritje, por në fund gjithçka do t'ia dalë. Çështjet tuaja financiare do të jenë padyshim në favor.

Pisces 

The day is ideal for rekindling and improving all your relationships and interpersonal interactions. The people around you will only give you joy and will give you considerable satisfaction. The Mercury-Pluto trine today also promises very pleasant news.

Your relationships and collaborations are improving today. In finance, find the balances you had.