BREAKING NEWS

Heavy in Korça! The 27-year-old is found dead on Mount Morava, the first suspicions

Heavy in Korça! The 27-year-old is found dead on Mount Morava, the first
x
BREAKING NEWS

16 officials are declared 'non-women' by the USA, Antony Blinken comes out with a strong warning: We will break the ties of ...

16 officials are declared 'non-women' by the USA, Antony Blinken comes
x
BREAKING NEWS

Escobar comes to Tirana tomorrow, Spartak Ngjela reveals what will happen tomorrow: Saliu will go ...

Escobar comes to Tirana tomorrow, Spartak Ngjela reveals what will happen
x
BREAKING NEWS

Yuri Kim gives new details about the US strategic plan to fight corruption: By executive order of Biden ...

Yuri Kim gives new details about the US strategic plan to fight corruption: By
x
BREAKING NEWS

US makes the next blow, puts 2 more people on the 'black list', it becomes clear what they are accused of (NAMES)

US makes the next blow, puts 2 more people on the 'black list', it
x
BREAKING NEWS

"They are both endangered by American politics", Spartak Ngjela speaks by name and warns of the 'scary' end for these 2 Albanian politicians: This is a fact!

"They are both endangered by American politics", Spartak Ngjela speaks
x
BREAKING NEWS

The Ministry of Health officializes the latest Covid data: Over 5000 active patients in the country, here are how many have been infected in the last 24 hours

The Ministry of Health officializes the latest Covid data: Over 5000 active
x
BREAKING NEWS

"To stop the corrupt from acting with impunity" / What is he warning? Ambassador Yuri Kim delivers the important message

"To stop the corrupt from acting with impunity" / What is he warning?
x

Lifestyle

The horoscope tells you who the best siblings are, learn where you stand

The horoscope tells you who the best siblings are, learn where you stand

Brother Pisces is the most generous you could wish for, while his sister Dem is the second mother.
The bond that unites us with our brothers and sisters is one of the most important relationships between those we encounter every day in different areas of life because they are the people with whom we grew up and shared an important part of our existence. What relationship has been established with them? What are the main features that distinguish them? How can we learn to understand them better? The horoscope and stars indicate the characteristics of each of the signs in the role of brother or sister.
Aries - Brother - Brother Dash is very protective. When he is first born, he seems to feel compelled to constantly protect other children, showing that he is always strong and courageous. Sometimes he does this even when he is the youngest.

Sister - Sister Dash tends to give a strong self-image to her siblings. She likes to be in company, sharing her hobbies (and her games when she’s a kid). With it, you learn to make peace whenever you fight.
Taurus - Brother Taurus can be a real landmark for his siblings. His calmness allows him to endure all the problems that often occur in the family, causing chaos. Sometimes he can be harsh on the little ones.

Taurus sister - sister, especially if she is older, often plays the role of a second mother to her brothers. It is very accommodating, mature and available, a really rare gem. However, she hates to be touched by her clothes, much less her money.

Gemini - Brother - As a brother, Gemini can be your best friend or your worst enemy: it depends on his current situation. However, love for those with whom he grew up always prevails, although we can not always say that twins grow up.

Sister - Dealing with such a capricious sister may not be easy, both for the brothers and for each sister. The Twin Sister is probably best for seeking personal advice, but she does not always know how to keep a secret.

Cancer - Brother - Crab is a sign very close to the family and for him the relationship with brothers or sisters is sacred. However, even with them he can not restrain his personality and can stay for a long time without talking to them.
Sister - Crab is a very gentle and sweet sister. When she is younger, she enjoys and loves to receive kisses and caresses from her siblings. However, even in the family sometimes can not escape from small envy.

LEO - Brother - The King of the Zodiac always likes to show who orders and tries to do it in the family, with his brothers or sisters. When he can not dominate, he can become a little aggressive in his own ways. He is a generous brother whom you can always count on.

Motra – Për gruan e Luanit, vëllezërit dhe motrat e saj janë anëtarë të familjes së saj të paprekshme mbretërore. Ai gjithmonë i mbron ata me forcë, por në shumë raste nuk heziton të theksojë se është më e mirë se ata në diçka: mbretëresha është ajo.Virgjëresha – Vëllai – një vëlla aq i zgjuar mund të jetë një këshilltar i vlefshëm, por fjalët e tij mund të jenë të mprehta, kur është fjala të përballojë çështje në të cilat emocionet duhet të komandojnë. Kur është i vogël, ai ka nevojë për përqafime.

Motra – Motra Virgjëreshë është më e mira kur ajo dëshiron që dikush ta rregullojë dhomën e saj ose t’i bejne infermieren kur është me grip. Nga ana tjetër, megjithatë, shpesh duhet të durojmë mënyrat e saj edhe kur merret me çikërrima.

Peshorja – Vëllai – Vëllai i Peshores është ai me të cilin është mirë të dilni dhe të bëni jetë të përditshme edhe jashtë kontekstit familjar. Nëse është e nevojshme, mendohet me qetësi për të mbrojtur pozicionet e vëllezërve ose motrave të tij. Ai është një këshilltar i mirë i dashurisë.

Motra – Si një motër, peshorja grua nuk është veçanërisht e dashur, por kjo nuk do të thotë se ato nuk kanë  ndjenja të forta ndaj atyre me të cilët rritet. Vëllezërit dhe motrat e saj janë gjithmonë të parët.

Akrepi – Vëllai – vëllai i Akrepit kurrë nuk ka një rol neutral brenda familjes. Ndonjëherë është dashuri e vërtetë, ndonjëherë një djall i vërtetë. Kur ai ndjehet i lënduar, nuk njeh masa përgjysmë dhe nuk merr parasysh askënd.

Motra – Gruaja e Akrepit, si motër, mund të jetë paksa helmuese: është ajo që spiunon si fëmijë kur dikush gabon. Ajo është shumë e dashur me të gjithë, por duhet të krijojë një marrëdhënie të veçantë me nënën e saj ose me një nga motrat e saj.

Shigjetari – Vëllai – Shigjetari, si vëlla, është një mik i madh. Edhe nëse nuk i kursen gjykimet e tij ndaj askujt, ai gjithmonë është i mirë për të ndihmuar vëllezërit ose motrat. Ai e di se si t’i ngrejë humoret e tyre madje edhe kur bëhen të rritur dhe pak harrues.

Motra – Motra Shigjetar është shpesh pak endacake dhe nuk shihet shpesh në shtëpi. Përkundër kësaj, ajo gjithmonë mban marrëdhënie harmonike me vëllezërit dhe motrat e saj.

Bricjapi – Vëllai – Bricjapi është një njeri i heshtur dhe, madje, si vëlla, ai sigurisht nuk spikat për ndjeshmërinë ose ëmbëlsinë e tij. Si fëmijë ka mësuar të respektojë vëllezërit dhe motrat e tij, por si i rritur, lidhja me paratë shpesh merr epërsi ndaj dashurisë.

Motra – Si motër, gruaja e Bricjapit mund të jetë shumë e rreptë. Është e rëndësishme për të që disa rregulla të respektohen, edhe nëse vëllezërit dhe motrat e saj duan të bëjnë shaka me këtë anë të karakterit të saj. Ajo nuk e lejon veten të përqafohet lehtësisht nga askush.
Ujori – Vëllai – Ujori është një shpirt i lirë: për të të gjithë janë vëllezër ose motra. Dhe kështu, shpesh, ato ndihen pak të zvogëluar në rolin e tyre. Në realitet ai është shumë i lumtur që të mos jetë një fëmijë i vetëm dhe të jetë në gjendje të ndajë pjesë të jetës së tij me ta.

Sisters -Water sisters often look strange in the eyes of brothers and sisters, who do not understand her choice and her arguments (except in old age). She is always ahead of time. Despite her absence, she loves her brothers and sisters.

Pisces - Brother - Pisces is probably the most generous brother of the Zodiac, always ready to help his loved ones. However, he is not always sweet and gentle: his arrogance can be the cause of quarrels and frustration. He thinks only brothers or sisters understand him.

Pisces sister is always at the forefront of caring for her siblings, even when she is younger. She takes care of all known problems, enabling others not to do so. It is a precious and very sweet treasure.