BREAKING NEWS

Having "abandoned" Berisha, Agron Duka reveals why he will run alone in the elections

Having "abandoned" Berisha, Agron Duka reveals why he will run alone
x
BREAKING NEWS

The increase in popularity for Alibeaj, pedagogy: You can't think of Edi Rama as a man...

The increase in popularity for Alibeaj, pedagogy: You can't think of Edi
x
BREAKING NEWS

The assassination was reported, the police reveal the truth: What happened on the Tirana-Lezhë axis

The assassination was reported, the police reveal the truth: What happened on
x
BREAKING NEWS

The CEC demands the fine of three mayors and some other officials (NAMES)

The CEC demands the fine of three mayors and some other officials (NAMES)
x
BREAKING NEWS

Fatal accident/ The 53-year-old man falls from the scaffolding, the first details emerge

Fatal accident/ The 53-year-old man falls from the scaffolding, the first
x
BREAKING NEWS

The SP MP has 'two words' for patronageists

The SP MP has 'two words' for patronageists
x
BREAKING NEWS

Lezha is shaken/ Shots fired, the first suspicions are revealed

Lezha is shaken/ Shots fired, the first suspicions are revealed
x
BREAKING NEWS

Berisha presents the candidate for the May 14 elections and attacks the government: This government borrowed 5 billion euros in 8 years

Berisha presents the candidate for the May 14 elections and attacks the
x

Lifestyle

These are the most intelligent Horoscope signs, are you among them?

These are the most intelligent Horoscope signs, are you among them?

Gemini

This zodiac sign is always learning. They always find different ways to get more information either by searching on the Internet, in books, magazines, or from others.

They are ruled by the planet Mercury, which is the symbol of all news, communications, research and gossip. So don't be surprised if your friend born under this sign always knows everything about everyone.

They are sociable, funny, playful, masters of communication and will always be one step ahead of you. The Gemini personality is adaptable and always alert, which contributes to their experimentalism and ability to reason well and learn quickly.

Virgo

This hardworking, reliable, perfectionist sign is also ruled by Mercury, the planet of communication and thinking. Virgos tend to learn everything easily, even the smallest details, and have a practical level of intelligence that makes them great at giving advice.

The list of their mental abilities doesn't end there either. Virgo energy is very similar to getting a primary resource to accomplish a difficult task. Everything they learn, they have to figure out for themselves or they have to know why someone came to that particular conclusion. Expect Virgo to recognize every risk, she just leaves nothing to chance.

The crab

Cancers love to learn, are compassionate and caring. Does this perhaps tell you something about their emotional intelligence? Absolutely! People born under the sign of Cancer combine intuition and emotional sensitivity with a cunning nature, this serves them not only in everyday life, but mainly in all matters related to emotions.

Ata mund të kenë sukses në biznes sepse kuptojnë se si të ofrojnë dhembshuri dhe mirëkuptim që kolegët thjesht nuk mund t’i rezistojnë. Ata janë të shkëlqyer në leximin e njerëzve dhe për t’iu përgjigjur ndjenjave të të tjerëve.

Prisni që miku juaj Gaforrja të jetë mjeshtër në plotësimin e nevojave emocionale të të gjithëve, ky është një tregues i inteligjencës së lartë emocionale që asnjë shenjë tjetër e zodiakut nuk mund ta krahasojë.

Shigjetari

Çfarë duhet të presësh nga shenja e zodiakut të sunduar nga planeti më i mirë, Jupiteri? Megjithëse mund të përparojë lehtësisht në shkollë dhe studime, Shigjetari ende preferon të fitojë njohuri përmes përvojave mbresëlënëse sesa të ulet në shtëpi me një libër.

Pjesëtarët e kësaj shenje priren të jenë të pavarur, mendimtarë të lirë, por nuk e refuzojnë bukurinë e kërkimit dhe racionalitetit. Në fakt, dëshira e tyre për të kërkuar të vërtetën shpesh i shtyn ata të shkojnë shumë për njohuri dhe informacion. Për shembull, një Shigjetar që dëshiron të mësojë një gjuhë të re mund të udhëtojë në një vend tjetër për të mësuar nga vendasit.

Prandaj, njerëzit me këtë shenjë nuk ulen të lexojnë libra, atyre u pëlqen të vënë në praktikë gjithçka që kanë mësuar.

Peshorja

Your friends born under the sign of Libra probably like to read, regularly visit all possible exhibitions, local museums, cinemas or concert halls. Intelligence without beauty does not attract their attention, which is why all these places enrich their imagination and give them a knowledge base on a variety of different subjects.

As this zodiac sign is ruled by Venus, the planet of love and beauty, Libra is a sign associated with art and music. They have a gift for intelligence that manifests through creativity, such as an easy grasp of music theory or visual art.

Let's also note that this sign is a talented conversationalist, which means that it is never boring with them.