Lifestyle

Be carefull! Never fall in love with these horoscope signs / Discover the reasons

Be carefull! Never fall in love with these horoscope signs / Discover the

Dashi (21 March-19 April)

You should not associate with a Capricorn! Aries breaks the rules while Capricorn makes the rules. You will constantly feel criticized and intimidated by Capricorn who usually behaves so well. Spontaneity is your second name, while Capricorn can't even go out for dinner without making a reservation in advance. Another problem is that Capricorn is "married" to work, and chances are you feel like you are related to your boss, not your Capricorn.

Demi (April 20-May 20)

Do not connect with an Aquarius! You like the rules and traditions, while Aquarius is very robotic. In connection, you are the heart and warmth with a glass of champagne and French chocolate. Aquarius operates in a confusing paradox between logic and rebellion. After a few meetings you will realize that it does not satisfy you materially and they are very stingy. Things can be interesting and experimental in bed, but out of it!.!

Gemini (May 21-June 20)

Stay away from Scorpio. Your relationship would be very hot and everything would revolve around sex. But Scorpio will demand loyalty and exclusivity from you before you kiss. Their charm is extremely manipulative and before you know it, they will have turned you into a slave of their kingdom.

Crab (June 21- July 22)

You do not have to go out with a Sagittarius! Sagittarius is wild and free, and will enter your life like a tornado. This requires you to get out of your shell, but in the meantime this process will cause you endless anxiety. Sagittarius travels, experiments and tries new things all the time, and this contradicts your traditions, needs for security and familiarity. A Sagittarius would never understand why you need to spend time with family.

Leo (July 23-August 22)

Mos u lidhni me një Peshk. Janë ëndërrimtarë dhe do ju magjepsin shpejt. Do ju ngrenë në ajër do ju bëjnë të shkëputeni nga realiteti. Por përtej fantazive, do të kthehet stresuese luhatja e humorit dhe depresioni. Çdo veprim normal të Peshqve ju do e merrni personale dhe do mendoni se problem jeni ju. Problem tjetër është që të dyja shenjat nuk dinë të menaxhojnë paratë dhe gjasat janë të mbyteni në borxhe.

Virgjëresha (23 Gusht-22 Shtator)

Larg Peshores! Takimet tuaja të para do të jenë magjike. Ata do ju vlerësojnë, do ju kuptojnë në çdo gjë. Por kjo nëse do të jeni në gjendje të lini takime. Emri i dytë i Peshores është “ndoshta”. Ata zor se u qëndrojnë planeve dhe nuk përfshihen emocionalisht. Durimi do ju soset dhe kjo do të nxjerrë në pah anën më të keqe tuajën.

Peshorja (23 Shtator- 22 Tetor)

Mund ta merrni me mend që shenja që duhet të shmangni është Virgjëresha. Keni shije dhe zakone të njëjta dhe në fillim çdo gjë do të shkojë mirë. Por Virgjëresha është vazhdimisht në një mision vetë-përmirësimi. Do të ndiheni të nxitur e të detyruar të bëni gjëra për të cilat nuk jeni dakord, e kjo do ju lodhë. Një arsye tjetër është që ju nuk kurseheni me dhurata për njerëzit që adhuroni, nga ana tjetër, Virgjëresha mendon vetëm për vete.

Akrepi (23 Tetor-21 Nëntor)

Edhe pse magjepseni nga Binjakët, paaftësia tyre për t përkushtuar në lidhje do nxjerrë anën tuaj më të keqe! Do bëheni xheloz, dyshues, lunatik dhe të fiksuar.

Shigjetari (22 Nëntor- 21 Dhjetor)

Do ishit shokë shumë të mirë me Gaforret por kur vjen puna te lidhjet do ju bëjnë të villni! Janë të ëmbël për të ngjitur, çdo lidhje duan ta kthejnë serioze. Janë aq romantikë sa ende dërgojnë letra dashurie. Kjo është shumë për ta duruar për një Shigjetar.

Bricjapi (22 Dhjetor- 19 Janar)

Te shenjat e horoskopit, ju jeni babai dhe dashi është fëmija nevojtar. Papërputhshmëria juaj është më e madhe se e të gjithë shenjave të tjera. Dashi do të harxhojë të gjithë pasurinë tuaj ndërkohë që ruan të veten.

Ujori (20 Janar- 18 Shkurt)

Ju e admironi Demin por nuk do ta kuptoni kurrë pse ata kanë nevojë të dëgjojnë “Të dua” gjithë kohës. Përveç kësaj, Demi ka shije shumë të shtrenjta që ju si shenjë humanitare nuk i pranoni dot. Ndërkohë që ata porosisin midhje dhe haviar, ju ato para do të donit t’i shpenzoni për bamirësi.

Peshqit (19 Shkurt- 20 Mars)

Leo at first will enchant you with his gentleness and romantic gestures. You will later realize that you want something deeper than a Lion who constantly brags about himself.