BREAKING NEWS

COVID in Albania/ The Ministry of Health gives the important announcement: What has happened in the last 24 hours

COVID in Albania/ The Ministry of Health gives the important announcement: What
x
BREAKING NEWS

"The Third World War has already started", the well-known Russian figure sounds the alarm: Nuclear catastrophe...

"The Third World War has already started", the well-known Russian
x
BREAKING NEWS

Oil is 'flying' again/ the Transparency Board changes prices again, this is how much fuel will be sold

Oil is 'flying' again/ the Transparency Board changes prices again,
x
BREAKING NEWS

The head of SPAK warns of sensational arrests among the corrupt, reveals that special prosecutors and BKH agents are cooperating with 20 joint investigative teams from EU countries

The head of SPAK warns of sensational arrests among the corrupt, reveals that
x
BREAKING NEWS

From the suspension of "Air Albania", to the withdrawal of doctors from the Fier hospital and the hostage-taking of the Namazgja Mosque, how did Edi Rama's attitude towards the Gülenists change after Erdogan began withdrawing investments in Albania

From the suspension of "Air Albania", to the withdrawal of doctors
x
BREAKING NEWS

Here are Edi Rama's 5 points for Erdogan, from the massacre of Gülen's schools, to the purchase of 40 million euros of drones from the son-in-law of the Turkish Sultan

Here are Edi Rama's 5 points for Erdogan, from the massacre of
x
BREAKING NEWS

The American attitude to the man of Mali with Gropa changes, Yuri Kim, a flash visit to the spy Ilir Metaj, the former President distances himself from "non grata" Sali Berisha

The American attitude to the man of Mali with Gropa changes, Yuri Kim, a flash
x
BREAKING NEWS

The "hunt" for dirty money in Albania begins, internationals raise the bar for arrests at the political level, EU assistance that will bring "earthquakes" to Albanian politics

The "hunt" for dirty money in Albania begins, internationals raise the
x

Lifestyle

Be careful with your expenses/ Horoscope forecast for today, discover the surprises that the stars have in store for you

Be careful with your expenses/ Horoscope forecast for today, discover the

Aries

The Full Moon in Aquarius focuses your attention and interest on your friendly and social interactions. Today you prioritize your friendships, but in addition you are probably too demanding, which will lead to misunderstandings and tensions with a friend of yours. If you are single, you should refrain now and not be attracted to loves that do not promise a stable and secure future. Professionally, there will be some disagreements and tensions with colleagues and partners. In the financial plan, some unexpected difficulties will arise.

Taurus

You will be able to easily get your rounds accepted which is much needed today. However, the Full Moon in Aquarius will arouse the envy of some hidden competitors. Your image improves and you enjoy yourself. Organize yourself financially and earn. In your career, you are successful and accomplish your goals.

Gemini

With the Full Moon in Aquarius, you must avoid your tendency to exaggerate and be frivolous, in every contact, movement and encounter. Some developments through communications or movements will lower your optimism and force you to review many things. Immediately stop the senseless waste and unnecessary expenses, because you will have huge losses. Professionally, there may be some minor communication misunderstandings.

The crab

With the Full Moon in Aquarius, your interest today is to preserve and take care of your favorable daily life, but also peace of mind. There may be some disappointments, after some revelations of hidden situations, of which you were not aware until now. On the professional side, there may be some misunderstandings and tensions with partners or colleagues. Financially, things are quite difficult, as you have left a lot to do.

Leo

Dita e sotme me Hënën e Plotë në Ujor është padyshim një ditë kritike për fusha të rëndësishme të jetës suaj dhe sigurisht për marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Nëpërmjet kontakteve, ndërveprimeve dhe takimeve, disa mund t’ju zhgënjejnë dhe t’ju shtyjnë në kufijtë tuaj. Nga ana profesionale, marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja ndikohen nga keqkuptimet dhe mosmarrëveshjet. Nga ana financiare mund të jeni nën presion sot, sepse duhet të merrni vendime të menjëhershme.

Virgjëresha

Hëna e Plotë e sotme në Ujor ju detyron të piqeni menjëherë dhe absolutisht, në mënyrë që të përballoni detyrimet e përditshme, të cilat tashmë janë vazhdimisht në rritje. Ndonjëherë mund të ndiheni të rraskapitur, por të paktën do t’i kryeni gjërat. Mjaft me problemet që do të vijnë sot në fushën e karrierës, pasi jeni veçanërisht të prirur ndaj gabimeve, gafave dhe pakujdesisë. Nga ana financiare do ketë humbje, për shkak të disa detyrimeve.

Peshorja

Sot me Hënën e Plotë që po zhvillohet në Shenjën e Ujorit, duhet shumë vëmendje në çështjet e kontakteve dhe lëvizjeve. Për më tepër, pretendimi dhe realizimi i qëllimeve tuaja personale bëhet një detyrë e vështirë, pasi do të ketë shumë vonesa dhe shtyrje. Profesionalisht, kujdes sot për të shmangur gabimet e pakujdesshme dhe nervozizmin. Tani do të ketë disa shpenzime shtesë, por për fat ju jeni me fat dhe mund t’i përballoni ato.

Akrepi

Hëna e Plotë në Ujor ju prek drejtpërdrejt dhe duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë çështjeve që kanë të bëjnë me marrëdhëniet familjare, të cilat tani rrezikohen të tronditen nga tensionet apo edhe këputjet. Në planin financiar do ketë jo pak shpenzime për shkak të detyrimeve familjare. Në fushën e karrierës do t’ju duhet të shmangni gabimet, të cilat do të ndikojnë në stabilitetin e punës tuaj.

Shigjetari

Hëna e Plotë e sotme në Ujor do të ndikojë në marrëdhëniet dhe kontaktet shoqërore, si dhe udhëtimet. Duhet të prisni disa probleme dhe pengesa në komunikime, lajme dhe udhëtime, ndërsa disa zbulime thashethemesh apo diskutimesh do t’ju zhgënjejnë. Financiarisht do ketë shpenzime për një mjet transporti. Në fushën e karrierës, sot duhet të shmangni thashethemet dhe sekretet.

Bricjapi

Me Hënën e Plotë të sotme në Ujor, disa pasiguri në lidhje me arritjet, vlerat dhe faktet tuaja kthehen dhe kjo mund t’ju shtyjë në sjellje shtypëse dhe tepër kërkuese ndaj të tjerëve. Në planin financiar dita do sjellë shumë vështirësi për portofolin tuaj dhe do jeni të stresuar.

Ujori

Me Hënën e Plotë të sotme në shenjën tuaj, do të kuptoni përmes ngjarjeve dhe rrethanave që duhet të rishikoni menjëherë të gjitha të dhënat tuaja, të filloni taktika të reja për të kërkuar qëllime dhe të pranoni ndryshimet dhe zhvillimet e mundshme të ardhshme, në çdo fushë të jetës tuaj. Në sektorin profesional dhe financiar, po vijnë disa zhvillime dhe ndryshime të pashmangshme, të cilat do t’ju stresojnë dhe do t’ju çojnë në kufi.

Peshqit

Today's Full Moon in Aquarius will bring you a lot of emotional and mental turmoil and cause you a lot of anxiety, psychological pressure, even phobia. If you had not taken care of keeping your secrets until now, you may now be in danger of disclosures, which may possibly harm the assertion of some of your personal goals. Some of your past professional and financial mistakes will now show their negative consequences and you will be disappointed.