BREAKING NEWS

"Albanian gangs 'occupy' the streets of Britain", the Secretary of the Interior does not stop: This is only the beginning, here are the measures that will be taken

"Albanian gangs 'occupy' the streets of Britain", the
x
BREAKING NEWS

Shots fired in Kruja, suspected victims

Shots fired in Kruja, suspected victims
x
BREAKING NEWS

The citizenship scheme for investors, the EU reacts and gives a strong warning to Albania

The citizenship scheme for investors, the EU reacts and gives a strong warning
x
BREAKING NEWS

New details from the Vlora assassination have come to light: the two victims had clothes with them in the car, it is suspected that they were traveling towards...

New details from the Vlora assassination have come to light: the two victims had
x
BREAKING NEWS

"The hour of justice has come", ex-president Meta warns: Here's what will happen in September

"The hour of justice has come", ex-president Meta warns: Here's
x
BREAKING NEWS

The disappearance of Ervis Martinaj, the ex-prosecutor makes a sensational warning: SPAK and the police who are dealing with this case will be revealed very soon...

The disappearance of Ervis Martinaj, the ex-prosecutor makes a sensational
x
BREAKING NEWS

Murders in the country/ "The police are being used by politics", Bujar Leskaj harshly criticizes the government: Rama is encouraging gangs and mafia groups, then...

Murders in the country/ "The police are being used by politics", Bujar
x
BREAKING NEWS

"Elbasani in a critical situation", Ilir Meta raises the alarm: the city is abandoned in all perspectives

"Elbasani in a critical situation", Ilir Meta raises the alarm: the
x

Lifestyle

Take care of the financial plan/Daily horoscope forecast, discover the surprises that the stars have in store for each sign today

Take care of the financial plan/Daily horoscope forecast, discover the surprises

Aries

You have to start making some decisions that must be accepted by your partner. Today is a day to show that you are a leader in your field. Singles will be lucky today, since with the help of Mercury they will manage to make the person they like for themselves. Financially, you will have the situation under control.

Taurus

You are too preoccupied with work matters and are not paying attention to affective values ??in your life. Do well to organize your time better. Singles, even though they will have a day full of meetings, will not be able to change their status. In the financial plan, you should not risk too much, spend wisely.

Gemini

Although your way of communication will not be liked today by the person of your heart, continue to be correct and sincere in what you say. Singles will have very exciting meetings during this day, so they do well to take advantage of them. In the financial plan, be careful with your expenses, otherwise you may suffer the consequences.

The crab

Giving an ultimatum today may not be the best way to establish your authority in your relationship as a couple. Be careful what you say. Today will be a lucky day for singles, the stars will positively influence them. Even in the financial plan, no problems are foreseen, even the income will be in a good condition.

Leo

In the future, your partner will blame you for a decision that you did not make at the right time. Be sincere in your argument and keep irritation at bay. Singles, after many efforts, will succeed in getting the person they like and your life will change. Financially, you should think carefully before spending.

Virgo

Nuk është e nevojshme që partneri/ja t’ju tregojë rrugën sot. Jeni në gjendje të vendosni vetë edhe duke qenë nën presion. Beqarët edhe pse do mundohen dhe do bëjnë të pamundurën për të mos qëndruar më vetëm, nuk do arrijnë ta ndryshojnë dot statusin. Financat do vinë duke u përmirësuar dalëngadalë.

Peshorja

Të jeni krenarë sot do të sjellë pasoja në pozicionin tuaj të punës dhe në lidhje me partnerin/en. Mbase duhet të pranoni që edhe ju gaboni. Beqarët do tërhiqen nga disa persona, por nuk duhet t’i besojnë të gjithëve sepse edhe mund të lëndohen. Në planin financiar këshillohet të shpenzoni sa më pak për të mbajtur situatën nën kontroll.

Akrepi

Mos mendoni sot se si të hakmerreni ndaj një rivalit tuaj. Lërjani çdo gjë në dorë kohës dhe përkushtojuni njeriut që keni në krah. Beqarët do realizojnë takime pafund gjatë kësaj dite, por nuk do jenë ende të bindur për hapat që duhet të hedhin. Financat nuk paraqesin asnjë lloj problemi, mund të kryeni edhe shpenzime.

Shigjetari

Sot ju të dashuruarit do të vendoseni përballë situatave të ndryshme që duhet ti jepni zgjidhje të shpejtë. Do të tregoheni mjaft fleksibël. Beqarët do e kalojnë ditën e sotme në shoqëri të miqve të tyre dhe nuk do e kenë aspak mendjen te dashuria. Në planin financiar kujdes me shpenzimet, yjet do ju nxisin negativisht sot.

Bricjapi

Po vini në vështirësi këdo që ju qëndron pranë dhe do të vijë një moment që durimi do të soset. Kujdes me sjelljet sot ju që jeni në një marrëdhënia dashurie. Beqarët do tregohen mjaft joshës ditën e sotme dhe do arrijnë të bëjnë për vete shumë persona. Në planin financiar parashikohen probleme të njëpasnjëshme.

Ujori

Provoni ti ngjisni një nga një shkallët e suksesit. Mos tentoni të keni të gjithë tortën sot edhe një pjesë do t’ju shijojë po njësoj. Beqarët do njihen me personat e gabuar sot të cilëve do ju besojnë verbërisht dhe ka mundësi që të vuajnë pasojat më pas. Në planin financiar do jeni të matur në shpenzimet dhe situata do vi duke u përmirësuar.

Peshqit

In your past you have achieved what you wanted. Start having that same enterprising spirit today. Your partner will always be there to support you. Singles will not be thinking about love at all, and despite the many meetings they will have today, they will not take steps for more. You will manage your finances carefully and keep the situation under control.