BREAKING NEWS

"Former prime ministers and former presidents can be arrested" / Artan Hoxha speaks with names and explodes the 'bomb': SPAK has called me to testify about this file!

"Former prime ministers and former presidents can be arrested" / Artan
x
BREAKING NEWS

Conflict with the mayor Dritan Leli and the director of the municipality that ended accompanied by the police / Reagan 'flame for flame' UKV, clarifies the whole situation

Conflict with the mayor Dritan Leli and the director of the municipality that
x
BREAKING NEWS

Bloodshed, Basha throws up his glove with the criminal file of the Americans, Berisha warns with the dismissal of the leader of the Democratic Party, Fieri, the next challenge

Bloodshed, Basha throws up his glove with the criminal file of the Americans,
x
BREAKING NEWS

Milaim Zeka warns of Berisha's arrest, Roland Bejko accuses former prime minister of plotting a coup within the party

Milaim Zeka warns of Berisha's arrest, Roland Bejko accuses former prime
x

Lifestyle

Blessed is he who has them near! This is the most invincible and sensual woman of the horoscope

Blessed is he who has them near! This is the most invincible and sensual woman

12. Sagittarius

Twelfth place goes to Sagittarius for the very fact that they fail to realize that a person is not known during an intimate relationship. And after him do not run to the nearest jewelry store to buy the wedding ring. And you only do this to convince what you take seriously.

11.Dashi

11th place goes to Aries, who fiercely, fiercely hates all those who ridiculously try to conquer it. So Aries does not need to be conquered at all. She prefers to conquer men herself. And here already, either give up, or run away. Make your choice fast!

10.Virgins

You do not need anything to conquer the Virgin. Absolutely nothing. You just have to be more discriminating with the help you render toward other people. Yes, all three application books each contain a numerator. If you are good, Virgo will do everything herself. Otherwise, you will sincerely share with them.

9. Scorpio

Unexpected! For some reason, everyone thinks it is an extremely difficult task to win a Scorpio woman, but in reality it is elementary. The principle of action is familiar. Courage is necessary to be able to approach a Scorpio in general, its brain so that it does not attack you immediately.

8. Crab

The question "How to win a young woman - Crab?" It is the most stupid issue in the world. However, it would be easier to ask how to breathe, for example. The next question is much more complicated: how do you get it if you suddenly have such a need? And honestly, we do not know the answer to that question. However, we can inform you that after the divorce from the crab will surely take you to a film studio, from those of animated films.

7.Demi

Write the recipe: to conquer Taurus, you have to be funny, as he is a simple and principled person, and you will have no difficulty in conquering him. Do not expect fireworks with a bull, as it is known as a lazy and apathetic sign in bed.

6.Luani

Një vend qendror në horoskop dhe një recetë shumë e thjeshtë për pushtuesin. Vetëm kushtoji më shumë vëmendje. Akoma më shumë vëmendje! Përdryshe nuk do të shijoni as gjysmën e tyre. Mirëserdhët në moshën e mesme.

5.Peshorja

Një nga 5 ushëheqësit është peshorja, e cila nuk mund të fitohet pa pasur një sërë cilësish themelore: një edukim të mirë, një arsimim të mirë, një ndjenjë e zhvilluar të bukurisë dhe … Pra, çdo gjë është në rregull. Tani qëndroni nën ballkon dhe pritni, kur ajo të vendosi, nëse ajo ka nevojë apo jo. Vetëm në fund do të vini re hirin e paraardhësit tuaj, i cili vdiq nga mosha e vjetër në të njëjtin vend!

4.Binjakët

Vendi i papritur! Binjakët janë gati për një marrëdhënie vetëm nëse janë të interesuar. Dhe në mënyrë që gruaja Binjak të jetë e interesuar për ju, ju do të duhet të informoheni për zakonet e saj derisa ajo të jetë e interesuar për ju. Dhe pastaj mësoni se si tua ofroni binjakëve pa dështuar!

3.Ujori

Vendi i tretë, medalja e bronzit dhe certifikatën e nderit. Ujori është sinqerisht si ju, me dhuratat dhe lulet tuaja absurde. Ajo me të vërtetë pëlqen të dali me ju në një takim – në teatër, në restorant, apo edhe në park për një shëtitje apo dyqan. Dhe ajo pëlqen të të kapë nga dora, të flirtojë dhe qeshi me shakatë tuaj. Në gjithë këtë është plotësisht e sinqertë, nuk ka gënjeshtra në të. Dhe ashtu siç dëshiron sinqerisht ti fitohet zemra.

Vendi i dytë: Bricjapi

Një medalje argjendi shkon tek Bricjapi. Edhe nëse mbani kokën e një dragoi në një pjatë – princesha nuk do të vijë. Fakti është se Bricjapi nuk ka nevojë për romanca të shkurtra. Bricjapi ka nevojë për një marrëdhënie serioze me “ata jetuan të lumtur dhe vdiqën në të njëjtën ditë”. Por së pari ajo dëshiron të jetojë përgjithmonë.

Vendi i parë: Peshqit

First place and gold medal go to Pisces! Which, as everyone knows, is very cool, reflective, self-absorbed and, apparently, generally a little 'not of this world. So it is necessary to conquer them in a special way, but in what way exactly - no one knows. Surprise! We know it is necessary to pull it along the river with strong and bold movements. Then, perhaps, the Fish will come out and, having seen you with curiosity, will dive with you into the ocean. Because playing with invaders, like a cat with a mouse, is her favorite profession.