BREAKING NEWS

Anticovid measures change! The latest decision of the Committee of Experts is revealed: Starting tomorrow, it will ...

Anticovid measures change! The latest decision of the Committee of Experts is
x

Lifestyle

New opportunities await you / Today's horoscope prediction, discover the surprises that the stars have reserved for your sign

New opportunities await you / Today's horoscope prediction, discover the

Aries

February ends in a promising way, from a little about everything, even about feelings. In the emotional realm, this is a period of transition, but one must live with greater serenity. In the workplace, you may have decided to get involved in other sectors as well. Your life has changed for some time and that is positive. Even a little embarrassment to cross.

Taurus

Do things calmly, you look very tired and nervous, maybe the month of February did not bring solutions in love. Emotionally, stay away from potentially dangerous situations. In the workplace, it is time to make choices. Opportunity to start new projects, but always with great attention. If you suffer from a chronic problem, get a medical checkup.

Gemini

Bad day, with some complications in love. In the emotional realm, you have to do things very calmly because this Sunday can bring some superficial annoyance. Positive time for work, but this astrological situation brings some stressful moments. If possible, postpone commitments to Monday, March 1st. Health: you are overwhelmed by fatigue, although you never stop.

Crab

The love stories she hides in this period are passionate and sensual. In the emotional realm, a friendship can be born suddenly. In the workplace, you are less anxious, you have probably found a way that can lead to a gradual recovery. Positive days for health.

Leo

Try to live romantic relationships in a more proactive way, even if they have been complicated weeks. Emotionally, you need to understand what is left in a relationship if your emotions are still real and positive. Work is important, but do not lose patience if something goes wrong. Maximum attention to behavior.

Virgo

Shkurti përfundon me një Hënë të Plotë që është paksa kërkuese për shenjën tuaj, ka shumë të ngjarë edhe të dashuruar; vëmendja maksimale nëse jeni në takim me një person të Peshqve, Binjakëve ose Shigjetarit. Nga ana emocionale, nëse keni dy histori në diskutim, duhet të bëni një zgjedhje deri në fund të Marsit. Situatë pozitive astrologjike për punën, por ka ende dyshime. Shmangni shkarkimin e tensioneve të lindura në çift ose në familje, apo në vendin e punës. Për hir të shëndetit tuaj përpiquni të mos merrni pjesë në shumë angazhime, pasi kjo është një ditë e lodhshme për shkak të Hënës së Plotë.

Peshorja

Dashuritë që lulëzojnë në këtë periudhë janë të lehta, prandaj beqarët dhe ata që janë të ndarë duhet të kapin “topin” dhe të shkojnë përpara. Nëse këto ditë disa njerëz thonë se jeni pak intolerantë, mbase është e vërtetë. Në vendin e punës, mund të ketë lajme të mira, një situatë e përgjithshme dhe e favorshme. Ditë pozitive për shëndetin; lëvizni më shumë nëse doni të ndiheni mirë.

Akrepi

Shkurti nuk ishte një muaj me projekte dhe dashuri, dhe prandja kërkon shumë durim në gjithçka. Në fushën emocionale, jeni ende të pavendosur, mund t’i mbani nën kontroll këto pavendosmëri duke shmangur mbivlerësimin e polemikave. Bëhu më diplomat. Në vendin e punës, mos u mërzitni dhe përpiquni të mendoni mirë para se të veproni. Fiziku ka nevojë për kujdes dhe vëmendje, por nga marsi do të bëhet më mirë.

Shigjetari

Historitë e dashurisë që nuk funksionojnë ose kanë kaluar momente kritike duhet të ndryshojnë rrjedhën në një farë mënyre. Në fushën emocionale, duhet të çlironi pak tension, të përfitoni nga kjo e diel për të bërë ndoshta pushim. Në vendin e punës, përveç disa vonesave, në përgjithësi ky është një horoskop i vlefshëm. Për hir të shëndetit, shmangni disa gjëra të nxituara.

Bricjapi

Në dashuri, Shkurti lejoi evolucionin e projekteve të reja. Në fushën emocionale, gjërat po ndryshojnë për mirë, të gjitha falë Venusit në një aspekt të favorshëm. Në vendin e punës, përpiquni të mos e teproni dhe jetoni këtë periudhë në mënyrë të qetë. Kujdesuni më mirë për shëndetin tuaj, por nga Marsi gjithçka do të përmirësohet.

Ujori

In love, everything is being realized over time so your references will also change. In the emotional realm, try to give in to the provocations of a person who may not understand you. In the workplace, Jupiter is always in your zodiacal space: favor important and long-term projects. Young people can find a new job. Health: you are still nervous.

Pisces

In love, a somewhat heavy breakfast, but you have to have the strength and determination not to dwell on the past. In the emotional realm, do not open up to anyone. Chances are you're nervous. In the workplace, Venus in an interesting aspect can bring some more ideas to people working in the creative field. Health: you are still nervous.