BREAKING NEWS

The serious incident in Maliq/ One killed and one injured, the police reveal new details

The serious incident in Maliq/ One killed and one injured, the police reveal new
x
BREAKING NEWS

New details emerge from the murder in Maliq/ The perpetrator is also identified, both cattlemen, this is how the fight started

New details emerge from the murder in Maliq/ The perpetrator is also identified,
x
BREAKING NEWS

Name/ Lost his life this evening during a knife fight, who is the victim

Name/ Lost his life this evening during a knife fight, who is the victim
x
BREAKING NEWS

A person is killed in Maliq, the first suspicions

A person is killed in Maliq, the first suspicions
x
BREAKING NEWS

Protesters call Rama live for the dismissal of ministers, the prime minister does not answer

Protesters call Rama live for the dismissal of ministers, the prime minister
x
BREAKING NEWS

"Lots of denunciations about the behavior of the officers", Gladis Nano gives "cold water" to the police leaders: Reflect urgently, you are tolerating the villains, but not the citizens

"Lots of denunciations about the behavior of the officers", Gladis
x
BREAKING NEWS

The tragedy in Himare, protests started in front of the Ministry of the Interior

The tragedy in Himare, protests started in front of the Ministry of the Interior
x
BREAKING NEWS

The fire situation escalates in Selenica, the Minister of Defense makes an urgent call to the residents

The fire situation escalates in Selenica, the Minister of Defense makes an
x

Lifestyle

'A small mistake this week will cost you a lot', get acquainted with the prediction of astrologer Jorgo Pulla: Here is the luckiest sign…

'A small mistake this week will cost you a lot', get acquainted with

Astrologer Jorgo Pulla in an interview for the show "Sunbeam" has made the weekly horoscope forecast (from June 27 to July 3) predicting a hectic and very important week.

"This week for all signs is very hectic and important. The most active planet of this period is Mercury, the planet of communication. "As for the Moon, we are on the verge of the new moon, so pay attention because in the first week of the new moon is the right moment to make important decisions," he said.

Prediction of stars for each sign:

Aries

July will be a hot and dangerous month. During this week you have to be very careful, as this week is very crucial for your sign. In economic matters also show caution, do not err. In spiritual matters a relationship with Virgo and Scorpio is towards stabilization.

Taurus

This week will be quiet for you, stabilized and with good opportunities. Find the right time to close some issues that concern you. This week will be good for making decisions, new contracts as well as for travel. In the sentimental realm a family reunion will delight you. On Friday be careful in dealing with money.

Gemini

During these last three months you have been in the spotlight. You will have a concern this week, but do not worry as the problem will be resolved. In spiritual matters the connections with Capricorn and especially Leo will be ideal. As far as the economic and financial field is concerned, do not rush, be prudent.

Crab

Even though you have gone through a period of a lot of fatigue and a lot of hardship, you still will not "drown" as you know what you want. During this week you can get job offers or state offers. Today is a very positive day, so do not leave any moment untapped. Also Thursday is a good day. In the sentimental realm you have had problems with Aries and Sagittarius, problems which will now be solved.

Leo

Në çështjet ekonomike-financiare duket se jeni drejt stabilizimit, mjafton të përdorni mençurinë që ju karakterizon. Në fushën shpirtërore  të pa lidhurit do të jenë më fat, do të gjeni njeriun e zemrës.  Keni kaluar një dallgë të madhe në ekonomi, por tani ka ardhur momenti i stabilizimit. Një çështje ligjore merr zgjidhje, ndërsa një lidhje me Ujor mund të jetë në prag fejese.

Virgjëresha

Moto e kësaj jave është  "eci avash se po nxitoj". Duhet të zgjidhni mes asaj që mund të bëhet dhe asaj që mund të realizohet. Zgjidhni këtë të dytën dhe do të dilni të fituar. Gjatë kësaj periudhe do të merrni një ofertë për një punë të re,  për një biznes të ri. Ekonomia do të jetë fokusi juaj parësor. Këto ditë janë ditë shumë të mira për të udhëtuar.

Peshorja

Fokusin më të madh e keni tek dashuria, pasi e keni lënë pas dore.  Do të fokusoheni më shumë tek familja. Në fushën ekonomike financiare vijoni të jeni të stabilizuar dhe të qetë. Dhjetë ditëshi i parë dhe i tretë janë më të favorizuar.

Akrepi

Shenja e Akrepit mbart sekrete të mëdha. Nuk flasin shumë, por kuptojnë shumë. Komunikimi i tyre janë sytë. Këtë javë do të keni shumë fat dhe mund të bëni shumë para. Edhe pse jetojmë në një periudhë të vështirë ekonomike në përgjithësi, ju nuk rrezikoni. Mundësi shumë e mirë është dita e mërkurë dhe e enjte për të bërë një udhëtim për çështje pune.

Shigjetari

Fokusi juaj më i madh janë financat. Ekonomia është shenjë reference për ju. Intuita juaj nuk gabon, por kujdes me harxhimet. Mundohuni të kurseni, sidomos dhjetë ditëshi i parë dhe i tretë. Në fushën shpirtërore komunikimi me Dash dhe Virgjëreshë do të jetë mjaft pozitiv.

Bricjapi

Këto ditë keni qenë të mërzitur. Një takim i rëndësishëm në telefon nuk ju realizohet,  do t'a gjeni derën të mbyllur. Mos u mërzisni,  pasi shpejt do ta kuptoni që kjo është në favorin tuaj. Ndryshime drastike priten të ndodhin si në punë ashtu dhe në dashuri dhe marrëdhënie deri në Shtator. Gjatë kësaj kohe keni mundësi për të larguar energjitë negative.

Ujori

You will be very lucky in the economic field. You will also resolve a legal issue. This is the ideal moment to solve problems that concern you. On the spiritual side you feel guilty. An acquaintance here of 3 months ago can turn into serious. The economy and finances come first. New investment opportunities.

Pisces

You are in a turbulent period where you demand a lot from yourself. Beware, you can not do two jobs, keep one to be sure of the future. You should look at the afterlife and not the present. The first ten days of July will be difficult for all signs, but especially for you. In the sentimental realm the connections with Sagittarius and Taurus are a perfect combination.