BREAKING NEWS

The well-known journalist is contacted LIVE on the show by Florenc Çapja, here is what he says about Nuredin Dumanin

The well-known journalist is contacted LIVE on the show by Florenc Çapja,
x
BREAKING NEWS

"Those who have not been caught are the most syndicated names", Artan Hoxha reveals details from the SPAK operation: Crime bosses with a large budget, have informants within the system in the police and ...

"Those who have not been caught are the most syndicated names", Artan
x
BREAKING NEWS

They killed him ?! Artan Hoxha detonates "BOMB": Talo Çela may not be seen again after Duman's arrest

They killed him ?! Artan Hoxha detonates "BOMB": Talo Çela may
x
BREAKING NEWS

Artan Hoxha reveals the name of the person who would be executed by Nuredin Dumani the day he was injured: We do not have to keep it a secret

Artan Hoxha reveals the name of the person who would be executed by Nuredin
x
BREAKING NEWS

"There was a woman and two small children in the room", Dumani confesses the failed robbery in Talo Çela's house: We went for 500 thousand euros but we only got ...

"There was a woman and two small children in the room", Dumani
x
BREAKING NEWS

Klodiana Lala reveals what Nuredin Dumani benefits from the evidence that shook the criminal world: This is just a starting point

Klodiana Lala reveals what Nuredin Dumani benefits from the evidence that shook
x
BREAKING NEWS

SPAK reveals Nuredin Duman's right arm, committed crimes together (Name)

SPAK reveals Nuredin Duman's right arm, committed crimes together (Name)
x
BREAKING NEWS

What does the 'Golden Bullet' mean? Artan Hoxha deciphers the code name of the operation that destroyed eight criminal groups

What does the 'Golden Bullet' mean? Artan Hoxha deciphers the code
x

Lifestyle

A week full of beautiful surprises, astrologer Jorgo Pulla's weekly forecast: Meet the most dominant and lucky sign

A week full of beautiful surprises, astrologer Jorgo Pulla's weekly

Astrologer Jorgo Pulla in an interview for the show "Sunbeam" has made the weekly horoscope forecast (from January 24 to January 30) for all signs. While also showing the sign that will be most favored by the stars this week:

We have good news because today is March in Capricorn and it gives chances, positive signals because it pushes some things that are left behind, problems they have had such as separations, etc. "Capricorn almost dominates and at the top of all the signs we have the crab," he said.

Here's what to keep in mind this week:

Aries- A very positive period, regarding issues related to the spiritual side, a special care they will do in the second 10 days with Scorpio because they may have a quarrel today and do not rush!

Taurus- For those of you who are dealing with documentation, with banks it is a very good day, the continuity of this week helps you especially on Wednesdays and Thursdays.

Gemini- A very good opportunity, you are privileged for work reasons. You have new initiatives and it is a very good opportunity, for you dealing with documents it is your best week and you will achieve the goals and this is for you the week that you have to stabilize things. Beware of a Capricorn link!

Crab- Even this week is at the top of the list, leads for many things because there have been many problems especially with issues related to legal issues, there have been many problems in October-November but now you will solve it. Extremely positive moment for you, for the opportunities that are now to solve the things you want. A good opportunity to achieve a new acquaintance. in economic matters you are on the right track.

 Luani- Presin me padurim një ndryshim në çështjet financiare, një lajm shumë i mirë me jashtë, një mbyllje bisede. Kohë shumë e përshtatshme për të marrë vendime për anën financiare, duket se jeni në ngritje, keni dalë në sipërfaqe.

 Virgjëresha- Shumë gjëra keni në mendje, mirë është që t’i shkruani gjërat që doni të bëni gjatë kësaj jave, pasi jeni në pritje të gjërave që doni të ndryshoni. Ana shpirtërore ka të bëjë shumë me Dash dhe Peshk dhe një shtesë familjare është e mundur të realizohet, për anën fiannciare ‘as ka as mbarohet’

Peshorja- Një çështje e largët, psh, në Angli keni një çështje ligjore dhe duket se tani zgjidhet. Në anën ekonomike- financiare është një mundësi shumë e mirë tani  për të marr disa para. Ajo që do fokusoheni më shumë janë çështjet shpirtërore, disa probleme familjare,  me binjakë do ti zgjidhni këtë javë.

Akrepi- Bëni shumë kujdes këtë javë, mund të keni një ofertë pune, mirëpo nuk është punë e sigurtë, mos u nxitoni! Në lidhje me çëshjet ekonomike nuk është periudha ideale por nëse mbani rregull do të jeni shumë mirë. Ana shpirtërore ‘ më mirë prishet’.

 Shigjetari- Gjërat janë në favorin tuaj në anën financiare. Në çëshjet që kanë të bëjnë me një çështje ekonomike me peshore dhe Dem janë A dhe zh për ju.

 Bricjapi- Janë në kohën e duhur dhe momentin e duhur. Do kenë pak kujdes me anën shëndetësore por kjo nuk do të thotë që kanë diçka për t’u shqetësuar, stresi akumuluar kohët e fundit ju bën të stresoheni pak. E shtuna është koha më e mirë për të arritur qëllimet tuaja. Në lidhjet me çështjet që kanë të bëjnë me një lidhje të largët, e njohur nëpërmjet rrjeteve sociale duket se realizohet dhe shkon deri në martesë. Ana ekonomike pak me vështirësi këtë javë, por do t’ia dilni. Të palidhurit pak kujdes, mos u nxitoni.

Ujori- Në kohën e duhur në momentin e duhur, mundësitë janë të mëdha dhe mund të përfitoni gjithçka doni dhe dëshironi në anën ekonomike-financiare, udhëtimet apo ndikimet e tjera që kanë të bëjnë me dokumentat. Lidhje ujor-ujor apo ujor –luanë janë mundësi shumë të mira.

Pisces- Do you have a real estate or a house, or a piece of land is good to sell, time has shown that you know how to stabilize things at the right time. With matters relating to the economic side they have the opportunity this afternoon and the week is ideal. With spiritual matters, a connection with Virgo or Crab is ideal in this period.