BREAKING NEWS

The well-known journalist is contacted LIVE on the show by Florenc Çapja, here is what he says about Nuredin Dumanin

The well-known journalist is contacted LIVE on the show by Florenc Çapja,
x
BREAKING NEWS

"Those who have not been caught are the most syndicated names", Artan Hoxha reveals details from the SPAK operation: Crime bosses with a large budget, have informants within the system in the police and ...

"Those who have not been caught are the most syndicated names", Artan
x
BREAKING NEWS

They killed him ?! Artan Hoxha detonates "BOMB": Talo Çela may not be seen again after Duman's arrest

They killed him ?! Artan Hoxha detonates "BOMB": Talo Çela may
x
BREAKING NEWS

Artan Hoxha reveals the name of the person who would be executed by Nuredin Dumani the day he was injured: We do not have to keep it a secret

Artan Hoxha reveals the name of the person who would be executed by Nuredin
x
BREAKING NEWS

"There was a woman and two small children in the room", Dumani confesses the failed robbery in Talo Çela's house: We went for 500 thousand euros but we only got ...

"There was a woman and two small children in the room", Dumani
x
BREAKING NEWS

Klodiana Lala reveals what Nuredin Dumani benefits from the evidence that shook the criminal world: This is just a starting point

Klodiana Lala reveals what Nuredin Dumani benefits from the evidence that shook
x
BREAKING NEWS

SPAK reveals Nuredin Duman's right arm, committed crimes together (Name)

SPAK reveals Nuredin Duman's right arm, committed crimes together (Name)
x
BREAKING NEWS

What does the 'Golden Bullet' mean? Artan Hoxha deciphers the code name of the operation that destroyed eight criminal groups

What does the 'Golden Bullet' mean? Artan Hoxha deciphers the code
x

Lifestyle

A perfect perfection / Here's what happens when you fall in love with someone of the same sign as you, experts say

A perfect perfection / Here's what happens when you fall in love with

Some people often fall in love with partners who have the same zodiac sign, is it possible that this is just a coincidence? It actually seems like a very special event to be a coincidence. Relationships between twin souls are a very broad topic, today we will show you what happens when you mate with a person of the same sign as you.

Here's what if you and your partner have the same zodiac sign

Do couples of the same zodiac sign work? Are we facing a perfect match or a complicated relationship? Find out if your relationship will last if you are partnering with someone of the same zodiac sign as you.

Aries and Aries

Aries is a passionate and impulsive sign and requires very little time to fall in love. When two Aries persons meet for the first time, they probably feel the irresistible impulse of contact given their mutual physical attraction. This impulsivity is not always good for the relationship, in a Dash-Dash couple, friction and misunderstandings are on the agenda. Only if the couple is willing to compromise can love reign.

Taurus and Taurus

Two bulls united in a relationship will create a beautiful, solid and lasting relationship because they are two romantic, traditional as well as very loyal signs. These two signs are perfectly understood.

Gemini and Gemini

The Twins together will create a relationship in which they will surely never get bored. Gemini is a sunny and funny sign, where together with another Gemini they will highlight the humorous and creative side. The couple of these signs will communicate a lot and have a lot of fun, but over time they will become an unstable couple if they can not find a way to inject stability into their relationship.

Crab and Crab

The Crab-Crab relationship is very promising. This sign is sensitive and very sweet. She will fill the other with attention and will know to make him always feel loved and understood. They will be good partners, but also great parents.

Play and Play

A pair of Lions is not easy to manage. Both want to be the center of attention of the other and it is also a very competitive sign with the tendency to dominate the other. There can be friction, fires and flames between Leo and Leo. But they also have a great chemistry and if they are able to possess each other’s passion, love and admiration, then their couple can last.

Virgo and Virgo

Kur dy shenja të Virgjëreshës formojnë një çift, lind një marrëdhënie shumë racionale. A janë të pajtueshme dashuria dhe racionaliteti? E sigurt është se çifti i tyre do të jetë perfekt, kritik dhe analitik dhe të dy presin shumë nga njëri-tjetri. Përveç kësaj, Binjakët e kanë të vështirë të hapen dhe të flasin për ndjenjat e tyre. Vetëm nëse të dy partnerët arrijnë të mbështesin njëri-tjetrin, ata do të jenë në gjendje të shohin përpara për një të ardhme së bashku.

Peshorja dhe Peshorja

Peshoret krijojnë një marrëdhënie të shkëlqyer ose shumë të keqe, nuk ka rrugë të mesme për këto dy shenja së bashku. Të dy dëshirojnë harmoninë dhe ekuilibrin, janë romantikë dhe shumë të qetë nga natyra, në rast problemesh ndihen veçanërisht të frustruar dhe të zemëruar, ndaj priren t’i japin fund këtij bashkimi.

Akrepi dhe Akrepi

Akrepi është një shenjë e errët, misterioze dhe introspektive. Së bashku me një tjetër Akrep ai do të ketë një marrëdhënie intensive që do të përmirësohet me kalimin e kohës. Në fillim dy partnerët nuk do ta kuptojnë shumë njëri-tjetrin dhe do grinden shpesh. Ata do të fyhen me fjalë dhe do të pendohen sistematikisht, prandaj me kalimin e kohës do të përpiqen ta zbusin këtë mënyrë debati. Akrepi është gjithashtu një shenjë e ndjeshme dhe inatosur, nëse pavarësisht gjithçkaje arrin të zgjidhë konfliktet me partnerin, marrëdhënia do bëhet shumë e qëndrueshme.

Shigjetari dhe Shigjetari

Shigjetarët e duan lirinë e tyre, udhëtimet dhe ditët rutinë. Midis dy shpirtrave me shpirt të lirë, marrëdhënia përpiqet të ngrihet, sepse asnjëri prej tyre nuk do të përpiqet t’i japë arsye për stabilitet tjetrit. Një marrëdhënie nuk ka gjasa të zgjasë mes dy Shigjetarëve, por ata do të arrijnë të mbeten miq.

Bricjapi dhe Bricjapi

Bricjapi dhe Bricjapi me shumë mundësi janë një çift pune. Të dy duan siguri dhe stabilitet nga lidhja dhe jeta e tyre dhe duke bashkuar qëllimet e njëri-tjetrit ata formojnë një çift shumë të fortë. Me kalimin e kohës, marrëdhënia e tyre do të bëhet shumë e qëndrueshme.

Ujori dhe Ujori

Ujori është një shenjë ekscentrike. Kur bie në dashuri rezulton të jetë një mik i mirë dhe një mbështetje e madhe, por nëse partneri përpiqet t’i imponojë diçka ai nxjerr në pah anën e tij egoiste. Me siguri Ujori do të përpiqet me të gjitha mundësitë që të mos humbasë lirinë e tij në çift, duke qenë të dy të lirë do të përfundojnë duke shkuar shumë larg derisa të mos e gjejnë më njëri-tjetrin. Marrëdhënia e tyre vështirë se mund të ngrihet.

Peshqit dhe Peshqit

The two Pisces form one of the most compatible zodiac pairs. They are sensitive, emotional, romantic, dependent on each other. Together they will know how to make themselves happy. These predictions show that not all signs show the same compatibility, sometimes the relationship consists of roses and sometimes of thorns. Love will only flourish if both partners are engaged and willing to compromise.