BREAKING NEWS

Elections for the leader of PD / Spartak Ngjela reveals the behind the scenes 'bomb' and warns Sali Berisha: Here is how his perverted and shy staff lied

Elections for the leader of PD / Spartak Ngjela reveals the behind the scenes
x
BREAKING NEWS

“Where is SPAK? Why does not he complete this file ”/ Taulant Balla explodes against Sali Berisha and his family and leaves nothing unresolved: Money laundering with ...

“Where is SPAK? Why does not he complete this file ”/ Taulant Balla
x
BREAKING NEWS

Artan Hoxha said that he could have been killed, Talo Çela 'resurrected' and made this move from the escape, Klodiana Lala gives details

Artan Hoxha said that he could have been killed, Talo Çela
x
BREAKING NEWS

Powerful explosion near a gas station in Shkozet, there are injured

Powerful explosion near a gas station in Shkozet, there are injured
x
BREAKING NEWS

For more than 3 decades in the justice system, KPC dismisses the well-known prosecutor (NAME)

For more than 3 decades in the justice system, KPC dismisses the well-known
x
BREAKING NEWS

SPAK another powerful blow / Launches property investigations for 32 'VIP' names that caused a stir in the mega-operation, in the "sieve" bank accounts and real estate

SPAK another powerful blow / Launches property investigations for 32
x
BREAKING NEWS

The meeting in the Law Commission for the election of the new President lasts only 3 minutes, here is what is expected to happen today at 18:00

The meeting in the Law Commission for the election of the new President lasts
x
BREAKING NEWS

'Bomb' by Arian Çani, reveals the sudden move that Prime Minister Rama will make very soon: He did not leave it at that

'Bomb' by Arian Çani, reveals the sudden move that Prime
x

Lifestyle

"People born in this sign are blessed and embraced by fate" / From love, money and career, discover what the Chinese horoscope predicts for 2022

"People born in this sign are blessed and embraced by fate" / From

The executive director of the Alb-China Cultural Association, Burbuqe Spahiu, made today a brief description of each horoscope sign. She has shown what 2022 will be like for all curious people.

Tigers:

He is the king of beasts. People born under this sign are brave. Seek discipline towards oneself and others. This year will be challenging, successful for people born in the sign of the tiger, but they must be modest and have diplomatic demeanor. They are talented, distinguished for their charismatic personalities. There is an intense need to expend his inexhaustible energies. This year will be ideal for couples who will get married and for single persons the year of the tiger has predicted lucky meetings, you will find half the apple. Any company would be lucky to have a tiger part of it.

Miu:

People born in the sign of the Mouse are dynamic, with positive personalities. They help them to be ambitious and demanding to achieve their goals. They are passionate, they can not stay very long alone. They are curious and intelligent. This year will bring career opportunities and love. To have a healthy life, you need to eat breakfast and you need to add exercise and fitness.

Bualli:

Personat e lindur në shenjën e Buallit kanë një dashuri të pamatë për familjen. Jeta e tyre nuk do të kishte kuptim pa praninë e familjes. Janë besnikë, kujdesen shumë për edukimin e fëmijëve, janë pak xheloz dhe posesiv. Ky vit për ta do të jetë sfidues. Ata gjithmonë duan të jenë kapiten të familjes.

Lepuri:

Personat e lindur në shenjën e lepurit, janë me këmbë në tokë. Janë krijues. Lepuri kërkon rrugë të sigurta dhe të qeta për jetën e tij personale. Lepuri i kërkon të gjitha, stabilitetin, studimet, artin dhe jetën shoqërore. Ambicioz, i talentuar, i matur, lepuri është një shkrimtar i lindur.

Dragoi:

Në zodiakun kinez nuk ka person më madhështor se ai i shenjës së Dragoit. Në këtë vit do t’ju buzëqesh fati. Personat e shenjës së Dragoit rrallë u thonë jo, festave me shkëlqim dhe me një stil të pasur. Pamja krenare e Dragoit të ngjallë më tepër admirim se zili. Gjykimet e dragoit janë të thella, të drejtpërdrejta po i mungon diplomacia.

Gjarpri:

Ka një fuqi të madhe joshëse këtë vit, falë bukurisë, sensualitetit dhe inteligjencës. Gjarpri pret shumë nga partneri i tij, këtë vit do të ndriçojë, madje thuhet që këtë vit ka shqisën e gjashtë. Do t’i hapen rrugët e karrierës, në politikë, biznes dhe marrëdhënie ndërkombëtare.

Kali:

Personat e lindur në shenjën e Kalit janë miq ideal. Është shumë i shpejt dhe kanë shumë efektivitet në punë. Gjatë takimeve të tij të këtij viti do të ketë audienca të mëdha që do të duartrokitet me ngrohtësi. Në dashuri kërkon indipendencë, disa herë kërkon të bëjë valixhen gati për të ikur.

Dashi/Dhia:

Dashi është shenja e artit, dashurisë dhe natyrës. Cilësitë kryesore të tij janë qetësia dhe inteligjenca. Dashi është një person miqësor, simpatik dhe me një rreth të gjerë miqësie. Ai përgjithësisht, ruan humorin dhe optimizmin për ata që i konsideron të denjë.

Majmuni:

Personat e lindur në shenjën e Majmunit kanë personalitet. Janë të shkathët dhe plot ide. Kanë një talent të veçantë për të zbuluar ngjarjet përpara se ato të ndodhin. Janë të karikuar në çdo moment për të parë çfarë ndodhin në Facebook, Tëitter dhe Instagram.

Gjeli:

Gjeli është shenja më elegante e zokiakut kinez. Nëse një ditë ju rastis në rrugë të shikoni duke ecur në trotuar, një njeri sharmant, fashion, i veshur me stil, që ecën me krenari. Ju sapo keni hasur një person të shenjës së Gjelit. Ka personalitet rrezatues, kudo të magjepsë me vizionin e tij. Kur bëhet fjala për punën e tij, ai ka aftësi të shkëlqyera menaxhuese. Në këtë vit do të jeni të bekuar dhe me fat. E verdha, kafja dhe ngjyra e artë do të jenë ngjyrat me fat.

Qeni:

Personat e lindur në këto vite janë besnik, miqësor dhe inteligjentë. Ata nuk i braktisin kurrë miqtë, familjen dhe punën. Qeni është një shenjë që urren padrejtësinë, ndihmon gjithmonë njerëzit në nevojë. Merret shumë me çështjet humanitare, janë shumë të dashur, por nuk i durojnë dot ato që i vlerësojnë. Meret me shumë vepra bamirësie. Ngjyrat me fat janë jeshilja, e kuqja dhe lejlaja. Rekomandohet të ushtrojnë joga.

Derri:

Persons born in the sign of Pig are blessed and embraced by fate. They are tolerant people, valued by others for their kindness and generosity. They are trendy people and need to feel in love. They are patient and seek the best for everyone. It makes them good teachers and talented trainers. Spend large sums to live as well as possible. People of the Pig sign are proud of their health.

"People born in this sign are blessed and embraced by fate" / From