BREAKING NEWS

The CEC comes out with the important announcement/ Who are the two well-known names that made a lot of noise who are expected to receive the mandate of the deputy in the next session (FULL ANNOUNCEMENT)

The CEC comes out with the important announcement/ Who are the two well-known
x
BREAKING NEWS

"Joe Biden has made it clear that SPAK..."/ Spartak Ngjela comments on the statements of Yuri Kim and Arben Kraja: Berisha was investigated before being declared non grata, while Meta is being investigated for...

"Joe Biden has made it clear that SPAK..."/ Spartak Ngjela comments on
x
BREAKING NEWS

The division in PD deepens/ From Mallakastra to Krujë, the 7 candidates of the Alibeaj group for the local elections are revealed. Who are the famous names?

The division in PD deepens/ From Mallakastra to Krujë, the 7 candidates of
x
BREAKING NEWS

"Earthquakes" in the opposition in December, from the return of Lulzim Basha to the head of the DP, to the expulsion of Berisha and Meta from Parliament, here are the behind-the-scenes

"Earthquakes" in the opposition in December, from the return of Lulzim
x
BREAKING NEWS

Joe Biden puts Albanian politics into anxiety, corrupt senior officials "in the circle of hell" from European conditions, how will the "burning" files in SPAK be filled with additional materials from the Americans

Joe Biden puts Albanian politics into anxiety, corrupt senior officials "in
x
BREAKING NEWS

Muharrem Xhafa: This is who was the trusted man of the CIA in Albania during the Second World War and what he wrote in a report to Washington in September 1944 about the Albanians

Muharrem Xhafa: This is who was the trusted man of the CIA in Albania during the
x
BREAKING NEWS

Albania will be invaded by the cold winter, here is what the weather has in store for the first days of December (TABLES)

Albania will be invaded by the cold winter, here is what the weather has in
x
BREAKING NEWS

"Russian pit" in the heart of Europe, Sweden is shaken by a spying scandal like in the movies, a building full of secret intelligence officers of the Kremlin is discovered

"Russian pit" in the heart of Europe, Sweden is shaken by a spying
x

Lifestyle

Sensual pose or next to your partner? Find out now what your profile picture says about your personality

Sensual pose or next to your partner? Find out now what your profile picture

In the digital world even the smallest detail can make a difference

After all, it has been proven in some cases that a picture is worth a thousand words and sometimes a perfect shot, all it takes is the right lighting, the right angle and an experienced eye behind the lens to ensure a "click", which it deserves to be our next profile picture.

On the other hand, of course, how true is this picture?

This is what researchers are trying to understand through the data to ascertain what our digital identity reveals about our multi-faceted personality.

Casual selfies for extroverts and aesthetics for introverts

If we want to know ourselves a little better, it is enough to focus a little more on the image we have chosen for our profiles on social networks. Is it a picture of us having fun with our loved ones? Is it a highlight from the solo excursion we enjoyed this summer or a nice moment with our partner at home? Because according to a 2016 study of 66,000 Twitter users, it was found that people who choose upbeat images in which they coexist with other faces, such as a selfie from passers-by, are authentic extroverts, happy people, who have cultivated their sensitivity. On the other hand, those who prefer something more undefined, vague, aesthetically interesting, but not clear enough,

The sensuality that offers, perhaps, a better relationship with oneself

Pozat seksi, joshëse, veshjet e guximshme që i lënë shumë pak vend imagjinatës, janë ndër kënaqësitë e vogla të rrjeteve sociale, për femra dhe meshkuj. Qoftë një kopertinë thuajse topless e Heidi Klum, apo trupi ultra sensual i perëndeshës Chloë Sevigny me të brendshme, e sigurta është se sensualiteti në rrjetet sociale na frymëzon të ndihemi më rehat dhe më të bukur në trupin tonë. Megjithatë, siç zbulon trajnerja e jetës Francesca Tighinean, “fotografitë shumë provokuese mund të fshihen pas një kompleksi më të thellë inferioriteti, pasi përdoruesi që i zgjedh ato ndjen nevojën për të treguar më shumë, për të kompensuar faktin që “nuk ndihet mjaft mirë me veten.”

Të pavendosurit që ndryshojnë fotot e profilit si këmisha

Është edhe ajo klasë njerëzish që e ndryshojnë foton e profilit çdo ditë, sikur ndiejnë një detyrim më të thellë për t’i treguar audiencës se ku janë, me kë janë dhe si janë. Në çdo rast, studimet e kryera në të kaluarën kanë arritur në përfundimin se ndërrimi i shpeshtë i fotove të profilit është ndoshta për shkak të faktit se përdoruesi nuk ka një identitet të fortë apo imazh për veten dhe ndoshta përballet me disa pasiguri në lidhje me këtë.

Fotot me tete-a-tete të këndshme, kjo është plaga e botës dixhitale

Kur dikush ka gjetur njeriun e zemrës, ndjen nevojën për të ndarë lumturinë e tij me të gjithë botën, por kjo nuk e justifikon bombardimin që pjesa tjetër e përdoruesve të internetit marrin çdo ditë nga çiftet e pandarë, të zhurmshëm dhe të ngjashëm në Facebook, me një profil të përbashkët. “E ku është problemi”, do të pyesni. Nuk ka të bëjë fare me atë se sa e dhimbshme është kjo për dikë tjetër që sapo ka dalë nga një lidhje ose nuk e ka gjetur ende njeriun e zemrës së tyre, as fakti që ai po i bën shumë njerëz të ndihen të turpëruar me këtë shfaqje dashurie. Çështja që duhet hetuar është se ai që poston rregullisht imazhe me gjysmën tjetër, zakonisht e përcakton veten përmes partnerit apo marrëdhënies së tyre.

All of the above is not an absolute truth, but some general conclusions that emerged through research on a relatively small sample of people. Maybe some of them remind us of the people we follow on social networks or even our digital habits, but not enough to draw infallible conclusions. In any case, any resemblance to persons or situations is entirely coincidental and does not fully correspond to reality.