BREAKING NEWS

"We remove the non gratats"/ McGonigal scandal, "bombshell" by Milaim Zeka: Here is the promise for the Hague Court

"We remove the non gratats"/ McGonigal scandal, "bombshell"
x
BREAKING NEWS

Quarrel between several young people in a bar, reported to be injured

Quarrel between several young people in a bar, reported to be injured
x
BREAKING NEWS

The shocking event in Gramsh, the head of the village speaks: We are shocked, it has left us speechless

The shocking event in Gramsh, the head of the village speaks: We are shocked, it
x
BREAKING NEWS

Serious/ The young man was stabbed at 2 in the morning in Skënderbej Square, the police issue an important call for citizens

Serious/ The young man was stabbed at 2 in the morning in Skënderbej
x
BREAKING NEWS

Edi Rama is ill, the prime minister is absent from the important event, the details are quickly revealed

Edi Rama is ill, the prime minister is absent from the important event, the
x
BREAKING NEWS

Tragedy in Gramsh/ The mortuary doors are opened in the victims' houses, the neighbor tells the situation between the brothers

Tragedy in Gramsh/ The mortuary doors are opened in the victims' houses,
x
BREAKING NEWS

Journalist Robert Papa reveals the reason why the US cannot declare Edi Rama non grata: It is a big blow

Journalist Robert Papa reveals the reason why the US cannot declare Edi Rama non
x
BREAKING NEWS

'Crack' in the north of Kosovo, there are reports of gunshots, the details of the last minutes are coming out quickly

'Crack' in the north of Kosovo, there are reports of gunshots, the
x

Lifestyle

"It's time to take more responsibility", how the month starts for each sign of the Horoscope

"It's time to take more responsibility", how the month starts for

Aries: Your heart contains the riches of the day. If you want to buy land, the stars are on your side. There are no situations like sugar and spice on the front end, so it's good to lean on them and deal with whatever life throws at you. Put your energy into what makes your soul sing and the crowd will cheer loudly. Take care of your oral health because if you are not careful you can have problems with your teeth.

Taurus: You can see things realistically. Don't spend your money to impress others. Remember that you have a community to feed, not a crowd to impress. As a loyal family man, you have to "fill in" some family matters while playing the role of a wide man at work. Stay out of any potentially controversial situations. Because you are connected to the root and heart chakras, you may have heart or kidney problems.

Gemini: Try to strike a balance between your uniqueness and your skills. If you are planning to buy a home, take your time and think before you act. Disagreements are a natural part of life, there's no need to feel bad about things you can't control. The position of Saturn indicates that you will achieve the desired results. You will be "fit as a violin", surrounded by smiles and happiness.

Cancer: Consider the emotional depths associated with your sign. Smart work will strengthen your relationships. Choose your words carefully and be kind to your loved ones because family is the only thing we can hold on to in hard times. Try to keep a positive attitude. Your confidence will save the day.

Leo: “A heart of gold” is the best way to describe you. Being overly generous can lead to debt, big losses and even legal trouble, so proceed with caution. Being right is important, but don't forget your basic manners when dealing with the wronged. Focus your efforts on doing the job correctly and be fully committed to your work.

Virgo: You like to analyze situations, people and objects around you before reaching any conclusions. Focus on your positive qualities and remember that chance favors the prepared mind. There is a family gathering or celebration and there is some good news on the way. Remember that the key to success is hard work and there are no shortcuts. If the solar chakra, which governs the digestive system and intestines, is not properly cared for, it can cause minor problems.

Peshorja: Mos harroni se intuita juaj mund të shërbejë si një hartë udhëzuese për rrugën që duhet të ndiqni. Mbani një qëndrim pozitiv dhe jini të pasionuar për çështjet në fjalë, duke mbajtur një qëndrim të vendosur për atë që besoni. Mund të merrni disa të ftuar të cilët nuk ju pëlqejnë, por mos u shqetësoni sepse gjërat duket se po shkojnë mirë me familjen. Nëse dëshironi një promovim, përgatituni sepse do ta merrni së shpejti. Kujdesuni për atë që hani.

Akrepi: Dielli që kalon në shenjën tuaj tregon fillimin e kohëve tuaja më të mira përpara. Ju mund të humbni pasurinë tuaj si rezultat i një gabimi budalla ose një vendimi të nxituar, kështu që mbani kokën lart dhe mendoni qartë. Është koha që retë të ndahen dhe dielli të shkëlqejë, duke shëruar plagët e vjetra në zemrat tona. Gjërat që më parë ishin “të pasigurta” duket se janë zgjidhur. Mos harroni të vazhdoni punën e mirë dhe të shmangni të qenit dembel.

Shigjetari: Si një shenjë zjarri, energjia juaj shpreh forcën tuaj. Situata juaj financiare përshkruhet më së miri si “asgjë për të humbur dhe asgjë për të fituar”. Të gjitha janë të qeshura dhe brohoritje sepse do të merrni një lajm shumë të mirë nga një anëtar i ngushtë i familjes. Në vend që të dëgjoni këshilla, përpiquni të gjeni pasionin tuaj të vërtetë dhe do të lëvizni zemrat me punën, pasionin dhe përkushtimin tuaj. Ndonjëherë gjithçka që ju nevojitet është pak pushim për t’u freskuar.

Bricjapi: Është koha për të marrë më shumë përgjegjësi dhe për të ecur vetëm. Ju mund të dëshironi të bëni një blerje të madhe, por mos jini shumë të pangopur. Do të hasni mundësi për të ngjitur shkallët e suksesit. Ndjenja juaj e “përgjegjësisë” është e vetmja gjë që i bën të dashurit tuaj të bien kokë e këmbë për ju. Ata që kërkojnë punë me siguri do të shohin disa rezultate pozitive së shpejti. Kushtojini vëmendje zakoneve dhe orarit tuaj të të ngrënit.

Ujori: Ju jeni një mendimtar i thellë që kënaqet me zgjidhjen e mistereve dhe problemeve deri në thelbin e tyre, siç përfaqësohet nga simboli i bartësit të ujit. Investimi në pasuri të paluajtshme mund të sjellë fitime të mëdha dhe të rrisë ndjeshëm të ardhurat tuaja. Shmangni bisedat e panevojshme dhe krijoni zakonin e injorimit të gjërave. Punoni shumë dhe mendoni në mënyrë strategjike për të thyer të gjitha barrierat në punë. Të hash ushqimet e duhura, të ushtrohesh dhe të qëndrosh në formë, qëllimi juaj i ri tani po bën magjinë e saj dhe po ju afron me pozitivitetin dhe zgjimin shpirtëror.

Pisces: By focusing on your natural abilities, you will become a magnet for miracles. Take a moment to rate the ride and then accept the gold star you deserve. Make your home a hot spot for spreading and receiving love, care and respect. The success you seek is just around the corner, but you must remember your strengths and abilities. On busy days, try to maintain your energy levels and avoid cold drinks.