BREAKING NEWS

The government makes the decision about the Ministry of the Interior, here's what it's about

The government makes the decision about the Ministry of the Interior,
x
BREAKING NEWS

Crime in the family, the police reveal new details: Here's how the incident happened

Crime in the family, the police reveal new details: Here's how the incident
x
BREAKING NEWS

SP group, request to the Assembly to change the agenda in the July 7 session

SP group, request to the Assembly to change the agenda in the July 7 session
x
BREAKING NEWS

AMP suspends 5 policemen from duty in Tirana, it is suspected that...

AMP suspends 5 policemen from duty in Tirana, it is suspected that...
x
BREAKING NEWS

"Americans do not forgive", Robert Pope warns of "earthquakes" for Edi Rama: They are scandalous facts

"Americans do not forgive", Robert Pope warns of
x
BREAKING NEWS

He drowned his father in the canal, the perpetrator was arrested in Lushnje

He drowned his father in the canal, the perpetrator was arrested in Lushnje
x
BREAKING NEWS

Shocking/ Crime within the family, the son kills the father

Shocking/ Crime within the family, the son kills the father
x
BREAKING NEWS

What will happen tomorrow at the protest? Zheji comes out with the dire warning: There may be collisions. There is information that.../ Noka: Like never before

What will happen tomorrow at the protest? Zheji comes out with the dire warning:
x

Lifestyle

Today 'bloody moon' / How is an eclipse expected to affect your zodiac sign?

Today 'bloody moon' / How is an eclipse expected to affect your zodiac

The total lunar eclipse will be tonight, passing on May 16, displaying in the sky a 'bloody' moon.

This eclipse is a total lunar eclipse that will last for 3 hours and 25 minutes, while it will be visible throughout North and South America, and in some parts of Europe and Africa. The total eclipse will start at 7:58 am STI on May 16 and will last until 11:58 am. According to scientists, this lunar eclipse will last 3 hours and 25 minutes.

But how will this eclipse affect the horoscope signs?

Aries

This lunar eclipse may turn out to be lucky for you. The first thing would be the resources for which more options will be available to you in the form of grants or scholarships for your work. In matters of money you will have to be a little careful, otherwise you will have losses. You will need money, but somehow try to manage them and avoid getting a loan from someone. Control your emotions as exaggerating them can create a problem. A good profit time for businessmen. People who do the work will get a promotion. People who think of going to a foreigner for a job, their wishes will come true. If you are planning to invest, then this is the best time to do so. There would be peace in the family.

Taurus

The solar eclipse had brought challenges to your health and body. In the same way, this lunar eclipse will bring changes in your life. During the time of the lunar eclipse, you should keep calm and try to avoid conflict situations. There will be major quarrels or changes in the case of partnerships. Do not let negative thoughts come to your mind. Try to coordinate and balance the impact on groups and organizations. There will be confusing situations and you will not be able to make a decision. Be calm and face the situation.

Gemini

Një kohë për të përballuar sfidat. Këto sfida do të sillen për shkak të eklipseve të cilat do të sfidojnë shëndetin tuaj mendor dhe fizik. Javën e fundit do të kishit qenë nën presionin për t’i dhënë kohë punës së pafund. Merreni këtë punë si një sfidë dhe mos hezitoni të merrni mbështetjen e njerëzve tuaj të dashur. Do të ishte më mirë të merrje mbështetje sesa të tërhiqesh me veten. Puna e vështirë e bërë nga ju me siguri do t’ju shpërblejë. Në rastin e parave do të merrni lajme të mira. Mbani kontrollin e zemërimit tuaj. Shmangni drejtimin e një automjeti. Një udhëtim nuk do të jetë i mirë për ju.

Gaforrja

Do të kaloni një kohë plot argëtim, kënaqësi dhe kreativitet për shkak të momenteve të mira në jetën e mikut tuaj ose kohës së mirë në punë. Karriera dhe jeta juaj publike do të marrin një shtysë. Mund t’ju duhet të shpenzoni para. Shpenzimet do jenë të larta dhe kundrejt të ardhurave. Ju do të duhet të shpenzoni kursimet tuaja dhe kjo mund të çojë në tension. Por gjithçka do ta keni nën kontroll.

Luani

Ky eklips hënor do të jetë me fat për ju. Do ketë tensione për shkak të punës. Prandaj, përpiquni të jeni të qetë dhe të qëndroni larg tensioneve, debateve dhe pavendosmërisë. Do t’ju duhet të shkoni në një udhëtim të paplanifikuar. Fitimet monetare do të ishin aty dhe një kohë e mirë për vlerësim nga shefi për punën tuaj. Do të keni marrëdhënie të mira me të moshuarit. Do të ketë mundësi për të fituar para. Mes çifteve do të ketë një sherr. Nuk duhet të përfshiheni në asnjë lloj debati me askënd. Mbani një kontroll mbi familjen, të afërmit dhe jetën në shtëpi. Bashkëpunoni me partnerin tuaj në punë.

Virgjëresha

Jini gati për të përqafuar filozofi dhe mënyra të reja të të menduarit. Por ju do të jeni të rrethuar nga një frikë e panjohur. Jini të kujdesshëm ndaj konkurrentëve tuaj. Do të ketë probleme në karrierën tuaj dhe kështu duhet të jeni vigjilentë në punën tuaj. Ju duhet të jeni të qetë dhe duhet të mbani në kontroll gjuhën tuaj pasi mund të ketë debate dhe zënka në shtëpi. Duhet të kujdeseni për shëndetin tuaj dhe të qëndroni vigjilentë.

Peshorja

Mbyllni të gjitha punët tuaja të papërfunduara me këdo që ju kanë mbetur. Besoni se dikush është i mirë, por mos i besoni askujt përtej kufijve. Besimi juaj i verbër tek dikush do t’i japë atij një shans për të përfituar nga ju. Duhet pasur kujdes në rastin e parave. Ju lutemi rrini zgjuar dhe mos nënshkruani asnjë marrëveshje me një person të panjohur. Do të merrni një fitim të vogël, por kjo mund të çojë në një humbje më të madhe. Marrëdhënia me partnerin tuaj të jetës do të përmirësohet.

Akrepi

Ky eklips do të sjellë ndryshime në jetën e partnerit apo në jetën tuaj romantike. Do të ketë ndryshime në natyrën e trupit tuaj. Mos lejoni që mendimet negative të vijnë në mendjen tuaj. Marrëdhënia juaj do të zhvendoset drejt argëtimit dhe kreativitetit. Kini kujdes kur shpenzoni para. Jini të qetë dhe larg grindjeve. Tregohuni të qetë me partnerin dhe përpiquni të shmangni grindjet dhe debatet.

Shigjetari

Ky eklips hënor do të jetë i dobishëm për ju. Mund të shihen shanse në gjetjen e një pune të mirë. Çështjet e pazgjidhura do të zgjidhen. Ju mund të planifikoni një udhëtim. Do të merrni mbështetje të plotë nga miqtë tuaj. Jini të durueshëm dhe merrni vendime me kujdes. Qëndroni larg punës së keqe. Mund t’ju duhet të shkoni në gjykatë dhe imazhi juaj do të prishet. Jini të kujdesshëm për veprimet tuaja. Jini të qetë dhe bëni veprimin tuaj me durim pasi të keni menduar.

Bricjapi

Gjatë këtij eklipsi hënor duhet që të qëndroni shumë të qetë dhe mos të nxitoni në punën e dhënies apo marrjes së parave. Do të ketë ndryshime jo vetëm tek ju por edhe tek grupet e miqve tuaj. Bëni çdo punë pasi e mendoni të duhur. Ka mundësi që të krijohen situata tensioni. Kujdesuni për shëndetin tuaj, veçanërisht për dhimbjet e kokës që do t’ju shqetësojnë shumë.

Ujori

This lunar eclipse will affect your private, personal life on the one hand and your public and career life on the other. You will face certain problems in the career field but soon you will experience big changes and you can see yourself even higher. Take care of cleanliness. Be patient.

Pisces

This lunar eclipse is bringing many changes to your behavior and attitude. Be willing to welcome these changes and adopt them with curiosity and positivity. Tension will arise in certain situations so you need to be vigilant. Try to stay away from pride. You will benefit by helping people. Try to maintain a balance of heart and mind.