BREAKING NEWS

The decision enters into force immediately / The General Director of Taxes is appointed, who is the well-known name entrusted with the important position

The decision enters into force immediately / The General Director of Taxes is
x
BREAKING NEWS

Project / Assets that exceed 2 times the income are seized, here are the properties owned by Albanian politicians, from Meta and Berisha, to Rama, Basha and MPs

Project / Assets that exceed 2 times the income are seized, here are the
x
BREAKING NEWS

Circular turns white, PD overthrows Berisha: Topalli, Imami and all the "old guard" were expelled from him, "Foltoren" is being used as a tool of blackmail

Circular turns white, PD overthrows Berisha: Topalli, Imami and all the
x
BREAKING NEWS

Dismissal of Meta without a deadline, the session in the Constitutional Court is not foreseen even in November, the president continues the fight behind the scenes

Dismissal of Meta without a deadline, the session in the Constitutional Court is
x

Lifestyle

'Today you can feel very passionate! Good news! ', Here is what the stars have in store for you today

'Today you can feel very passionate! Good news! ', Here is what the

Aries

You may feel the urge to step up and boldly move forward with your projects today, but at the same time you may feel like you are unprepared. Maybe you do not think you are strong enough on the ground to take the next step. Do not let the pressure of the outside world lead you to a place where you are not ready to go.

Taurus

Today a tension is being created that can damage your harmonious nature. The key for you now is to see opportunity instead of conflict in each situation. This is a good time to gain a greater perspective on a few things. A little internal transformation can occur when you see things on the other side of the fence.

Gemini

You can feel very passionate today, so do not be surprised if you take things to the extreme even more than usual. There is an aggression within you that works to help you control every situation. Remember that you need to be prepared to get everything you ask for. There is a fighting instinct in everyone that is likely to show up on a day like this.

Crab

Find your strength from within. There is a large part of it there, and it is about to erupt like a volcano. Let your passion drive your engine today and you will be amazed by the extraordinary places you can go. Do not be afraid to take things to the extreme. Your good fortune will take you out of any difficult situation.

Leo

Your strong but steady pace can pick up today. It may seem like there is a fire under your feet, and you probably need to keep moving so as not to burn yourself. Use your independence that characterizes you to do things the way you want. This can be a powerful day for you!

Virgo

Ka shumë emocion sot që tregon se gjërat po ndodhin, gjërat po ndryshojnë. Qëndroni vigjilent dhe në harmoni me atë që po ndodh përreth jush. Ekziston një ngarkesë e mrekullueshme energjie që ju nxit të kapërceni kufijtë e gjithçkaje që ndodh rreth jush. Bëni pjesën tuaj për të ndihmuar botën të evoluojë në një vend më të lumtur dhe më paqësor.

Peshorja

Ti je personi i ndjeshëm në një det zemërimi sot. kështu që bëni kujdes. Mos u tundoni ose josheni nga ndonjë zemërim përreth jush. Kini kujdes nga njerëzit që duken të motivuar nga frika. Do të jeni shumë më mirë kur të përafroheni me ata që veprojnë nga një pikë neutraliteti dhe vetëbesimi. Modeloni sjelljen tuaj sipas njerëzve që i shihni si superheronj në botën tuaj.

Akrepi

Duhet të përziheni mjaft mirë me energjinë mbizotëruese sot. Ekziston një forcë e fuqishme, transformuese që ndihmon për t’i dhënë forcë më të madhe egos dhe vitalitetit tuaj. Vini re energjinë e zjarrtë të ditës që inkurajon personalitetin tuaj dinamik dhe të fuqishëm të shkëlqejë. Mos ngurroni të shprehni pavarësinë tuaj në çdo situatë.

Shigjetari

Gjërat mund të ndodhin shumë shpejt rreth jush sot, por kjo nuk do të thotë që ju domosdoshmërisht duhet të bashkoheni me ritmin e tërbuar. Ju ndoshta jeni shumë më mirë të qëndroni me qasjen tuaj metodike. Merrni kohë për të mbledhur faktet që ju nevojiten para se të hidheni në një vendim apo plan të madh sulmi. Njerëzit mund të jenë pak nervozë, kështu që bëni çmos që të jeni të qëndrueshëm në grup.

Bricjapi

Sigurohuni që nuk po projektoni një imazh të vetes që nuk ju përfaqëson ju në të vërtetë. Eshtë e rëndësishme që të qëndroni besnikë ndaj shpirtit tuaj ose do të përfundoni në situata që ju bëjnë të pakëndshëm dhe të frustruar. Ka një forcë transformuese që punon kundër jush sot, por ju do të keni udhëheqjen dhe besimin për të qëndruar në këmbë për veten tuaj në çfarëdo mënyre që ju nevojitet.

Ujori

Kujtojini vetes të gjitha gjërat pozitive që po ndodhin në jetën tuaj tani. Eshte e mundur që sot të përballeni me tensione dhe sfida që po kërcënojnë ndjenjën tuaj për veten. Argumentet mund të shpërthejnë përreth jush dhe ju mund të keni pyetje në lidhje me atë që përfaqësoni. Mos e humbni kontaktin me cilësitë tuaja ushqyese dhe shqisën e gjashtë.

Peshqit

The fire inside you is burning so take full advantage of this inner state. Treat yourself to a new outfit and show off with pride tonight. Get guidance on projects that may be failing. You have power behind your words and actions so use it to your advantage.