BREAKING NEWS

COVID-19 in Albania/ The Ministry of Health issues an important announcement

COVID-19 in Albania/ The Ministry of Health issues an important announcement
x
BREAKING NEWS

The procedures for the removal of Ambassador Yuri Kim are starting, the last minute announcement is revealed

The procedures for the removal of Ambassador Yuri Kim are starting, the last
x
BREAKING NEWS

The Swiss Parliament approves the important agreement with Albania

The Swiss Parliament approves the important agreement with Albania
x
BREAKING NEWS

What is happening? Head of SPAK meeting with senior officials of DASH

What is happening? Head of SPAK meeting with senior officials of DASH
x
BREAKING NEWS

Under investigation for money laundering, the Special Court takes the important decision Rezart Taçin

Under investigation for money laundering, the Special Court takes the important
x
BREAKING NEWS

Big loss for the football of our country! Marked his name among the record holders of the quadrangle in the world, the legend of the Albanian goal passes away prematurely (Name+Photo)

Big loss for the football of our country! Marked his name among the record
x
BREAKING NEWS

"The biggest fear was when...", the cabinet director tells the moments after Berisha's hit: We were blocked, we had...

"The biggest fear was when...", the cabinet director tells the moments
x
BREAKING NEWS

Tensions with family members! He killed his 19-year-old girlfriend with a bullet in the head, the last decision is made for the young Albanian,

Tensions with family members! He killed his 19-year-old girlfriend with a bullet
x

Lifestyle

'Be more honest and express what you feel', this is what the stars predict for you today

'Be more honest and express what you feel', this is what the stars

Aries

Born on: March 21 - April 19

In life as a couple, you will be more motivated to do everything to make your partner feel good. The atmosphere will be warm and the emotions you will experience will be many.

Taurus

Born on: April 20 - May 20

The sun will make their day easier and more beautiful in love. Life as a couple will be even more harmonious and warm. Singles should prepare for a very important meeting.

twin

Born on: May 21 - June 20

On Thursday you will seek peace in your love life. You should be more tolerant and loving towards your partner. Do not provoke arguments. Singles should be more careful with whom they meet.

The crab

Born on: June 21 - July 22

Thursday you will not give your best in love. However, with the support of the planets, you will have sentimental stability and your wishes will come true. Do not worry.

Leo

 

Born on: July 23 - August 22

Duhet t’i kushtoni më shumë vëmendje personit tuaj të zemrës. Ai do këtë nevoje për një këshillë dhe ju jeni të vetmit që mund t’ia jepni. Beqarët kanë kërkuar shumë një dashuri të bukur të enjten do keni shumë mundësi që ta gjëjnë.

Virgjëresha

Të lindur më: 23 Gusht - 22 Shtator

Të enjten duhet t’i pranoni realitetet edhe pse disa mund të jene të vështira për ju. Mundohuni të rregulloni konfliktet më partnerin. Jeni ende në kohë duke qënë së situata nuk është alarmante.

Peshorja

Të lindur më: 23 Shtator - 22 Tetor

Neptuni do ua turbullojë pak mendimet në jetën në cift. E vështirë do jetë të gjeni edhe ekuilibrin. Tregohuni më të sinqertë dhe shprehini të gjitha ato që ndieni.

Akrepi

Të lindur më: 23 Tetor - 21 Nëntor

Për pjesën më të madhe të çifteve dita e enjte do jetë aktive dhe bashkëpunimi do të përforcohet. Nga ana tjetër Plutoni do nxite edhe ndonjë debat të vogël që do e zgjidhni menjëherë.

Shigjetari

Të lindur më: 22 Nëntor - 21 Dhjetor

Dëshirat tuaja më të zjarrta edhe mund të realizohen gjatë kësaj ditë duke parë pozicionin e mirë që ka Plutoni. Partneri do iu përkëdhelë më tepër sesa kohët e fundit.

Bricjapi

Të lindur më: 22 Dhjetor - 19 Janar

Në jetën në çift duhet të tregoheni shumë të duruar dhe të matur. Shumë shpejt do vijnë edhe momentet që mezi po i prisni. Për beqarët mund te jetë të enjten dita e shumëpritur.

Ujori

Të lindur më: 20 Janar - 18 Shkurt

Do ketë disa konflikte të vogla në jetën në çift por do rregullohen sa hap e mbyllë sytë. Pjesa tjetër e ditës do shkojë shumë mirë. Çiftet do bëjnë një kthesë të rëndësishme në jetën e tyre.

Peshqit

Born on: February 19 - March 20

Couple life may have some problems during this day. You will argue fiercely on a delicate topic and still not agree. Let the other person express himself freely.