BREAKING NEWS

Coronavirus in Albania / 15 dead in the last 24 hours, 594 new cases with Covid, 984 citizens recover

Coronavirus in Albania / 15 dead in the last 24 hours, 594 new cases with Covid,
x
BREAKING NEWS

Killed the policeman in Lezha, Aldi Rama leaves urgently for Tirana, here is his health condition

Killed the policeman in Lezha, Aldi Rama leaves urgently for Tirana, here is his
x
BREAKING NEWS

It was reported that he committed suicide, the police give the official notification to Aldi Rama

It was reported that he committed suicide, the police give the official
x
BREAKING NEWS

SPAK lands in this city, Education offices are raided

SPAK lands in this city, Education offices are raided
x
BREAKING NEWS

The action ends / He was being chased by the police for 5 hours, the perpetrator of the execution of the police officer in Lezha commits a serious act

The action ends / He was being chased by the police for 5 hours, the perpetrator
x
BREAKING NEWS

The director of "Shefqet Ndroqi" resigns, this is the well-known doctor who takes his place (NAME)

The director of "Shefqet Ndroqi" resigns, this is the well-known
x
BREAKING NEWS

Dynamics / He was with the killed deputy commissioner, the Chief of Crimes in Lezha Police gives the details of the tragic event: We were looking to arrest someone else who had injured earlier ... (NAME)

Dynamics / He was with the killed deputy commissioner, the Chief of Crimes in
x
BREAKING NEWS

Execution of Deputy Police Commissioner, Yuri Kim reacts immediately

Execution of Deputy Police Commissioner, Yuri Kim reacts immediately
x

Lifestyle

Be careful / Daily horoscope prediction, discover the surprises that the stars have reserved today for your sign

Be careful / Daily horoscope prediction, discover the surprises that the stars

Aries

You will not be very careful and may risk making a mistake. On Wednesday 15th September you have to strain somehow. On the other hand, this day will be very interesting in terms of feelings.

Taurus

The closer the goal seems, the more difficult it is to achieve, especially from the obstacles that some people bring to you. In relation to the people around you, you will not be very available.

Gemini

It is expected that there will be a change in your work. It seems like you no longer feel comfortable in the same working conditions and this worries you. It is advisable to be somewhat patient.

Crab

This Wednesday will be filled with many opportunities which will allow you to achieve what you want. Small joys can bring great developments.

Leo

Thanks to Venus, Mars and to some extent Uranus, your renewal will be fast and you are ready for revenge. But beware, because the moon in the sign can stimulate the instinct of revenge.

Virgo

It is advisable to be careful about what is said and written. Do not allow yourself to be conditioned by the judgments of others. Reflect, as there are choices that do not obey you.

Libra

Jeni të shqetësuar për financat tuaja, të cilat do ju kushtëzojnë lidhur me një blerje. Kjo nuk është dita e duhur për të bërë zgjedhje impulsive, për shkak se jeni konfuz.

Akrepi

Këtë të mërkurë do të jeni kreativ dhe do të keni ide të mira se si të përmirësoni bashkëveprimin në dashuri. Do të jeni më aktiv dhe dinamik gjatë kësaj dite dhe për këtë arsye rikuperimi do të jetë i ndjeshëm.

Shigjetari

Periudha që po kaloni është plot vështirësi dhe në një farë mënyre edhe e mundimshme. Për fatin tuaj të mirë, është Afërdita që ju lehtëson nga ana shpirtërore.

Bricjapi

Do të nisë rikuperimi për ju dhe një sukses është shumë i afërt. Në punë është momenti kur prisni një përgjigje. Por duhet të bëni durim.

Ujori

Mund të ndjeheni të lodhur fizikisht, ndoshta edhe të stresuar nga punët që keni përpara, por në fund, kënaqësitë do të jenë të shumta.

Peshqit

Take advantage of a day when the planets are all with you to pave the way for the realization of a project. You are somewhat closed, but it does not help you at all, so open up to someone, why not even your partner