BREAKING NEWS

Elections for the leader of PD / Spartak Ngjela reveals the behind the scenes 'bomb' and warns Sali Berisha: Here is how his perverted and shy staff lied

Elections for the leader of PD / Spartak Ngjela reveals the behind the scenes
x
BREAKING NEWS

“Where is SPAK? Why does not he complete this file ”/ Taulant Balla explodes against Sali Berisha and his family and leaves nothing unresolved: Money laundering with ...

“Where is SPAK? Why does not he complete this file ”/ Taulant Balla
x
BREAKING NEWS

Artan Hoxha said that he could have been killed, Talo Çela 'resurrected' and made this move from the escape, Klodiana Lala gives details

Artan Hoxha said that he could have been killed, Talo Çela
x
BREAKING NEWS

Powerful explosion near a gas station in Shkozet, there are injured

Powerful explosion near a gas station in Shkozet, there are injured
x
BREAKING NEWS

For more than 3 decades in the justice system, KPC dismisses the well-known prosecutor (NAME)

For more than 3 decades in the justice system, KPC dismisses the well-known
x
BREAKING NEWS

SPAK another powerful blow / Launches property investigations for 32 'VIP' names that caused a stir in the mega-operation, in the "sieve" bank accounts and real estate

SPAK another powerful blow / Launches property investigations for 32
x
BREAKING NEWS

The meeting in the Law Commission for the election of the new President lasts only 3 minutes, here is what is expected to happen today at 18:00

The meeting in the Law Commission for the election of the new President lasts
x
BREAKING NEWS

'Bomb' by Arian Çani, reveals the sudden move that Prime Minister Rama will make very soon: He did not leave it at that

'Bomb' by Arian Çani, reveals the sudden move that Prime
x

Opinion / Editorial

Marx's phrase turned vital to the folklorists who know the PD property left by the father!

Marx's phrase turned vital to the folklorists who know the PD property left

In Berisha's first party, of course, as lessons of Marxism they mentioned the famous Marxist phrase which is: Proletarians when they rise in revolution have nothing to lose but their chains: they have a world to win. Proletarians of the world unite! Marx was in fact writing about precisely the proletarians who had no property, no freedom and no working conditions. It was philosophy that tried to liberate the world from a savage and bloodthirsty capitalism as it was accused and it was partly at the time when its philosophy was written. Marx called for Proletarian Revolution. In 2022 the former member of the party (SB) who based on Marx's philosophy, but unread and misunderstood, continues to mention revolution as a means to bring "democracy" and come to power. Yes, the revolution !! Certainly unrelated to the right and unrelated to what demek represents a former communist party secretary, who calls him only folklorically conservative in his political beliefs. And of course he knows the violent revolution. Without the slightest doubt, because he has proved it for 30 years in a row. But today Berisha is not a proletarian. And Marx speaks of the proletarians. Not for a rich man like Berisha. But this has made Marx's expression relevant to today, or appropriate. Berisha wants a revolution, because he wants to lose his chains or handcuffs. It is clear that the day will come for "chains or shackles" and he already needs that phrase with a revolution of proletarians and chains. It's worth the expression to the doctor to get on his neck, a few hundred people behind him but who will actually lose or leave the chains of justice. Therefore it does not know democracy, institutions and does not know law. He declares this, saying "I am a revolutionary"! Then that he adds "peaceful revolution", this is just to be justified when the prosecution accuses him of inciting violence. But a revolution of the type that Berisha seeks and that philosophically has been part of, has not been without violence and bloodshed. No there is not.

Berisha has taught the rich and many folklorists in the DP, how the Democratic Party and its headquarters are "their home"! Therefore they think that blood can be shed and that you can kill with stones and other things like others and each other. The chief folklorist Berisha, the PD, knows it as a property left to him by his grandfather and father, and so do the "other Berishks" on idiotic televisions who call them to make people's ears and minds dirty. Yes, with medieval folklore that knows how to say "it is our home" and we must protect it with blood and life. Biles do not ask about the real house where your family and father or children live, in front of the house which belongs to the society and is paid by the taxes of all Albanians and by the party quotas. Berisha has taught both those outside who attack and a small part of those who are inside it today, that it is "Their Home"! When in fact it is not. When they say "House of Freedom" it makes you vomit when you associate it with shameful scenes of violence. When they say it is our home and attack or break it, you come to sit on the tower and cave mentality of their first and themselves.

Partia Demokratike është një organizim vullnetar njerëzish dhe nuk është shtëpia as e Berishës as e Nokës dhe as folklorikëve të tjerë. Ajo është kushtetutshmërish e shqiptarëve si e drejtë politike dhe pronë e askujt. Ajo është institucion i shoqërisë shqiptare dhe shtetit shqiptar. Nuk është shtëpi e individëve. Askujt! Është institucion për mesjetarët, nuk duan të trajtojnë një herë të vetme si institucion me vula dhe firma dhe që nuk mund të jetë pronë e askujt individ. Pronë e di Berisha, sepse ( ai mendon) ja ka lënë sipas tij gjyshi i tij dhe babai si kullën, por në të vërtetë çdo gjë aty është e shoqërisë shqiptare, përfshi dhe ndërtesën. Janë taksat e shqiptarëve që ju shpërndahen asaj partie nga shteti që është ajo seli dhe ajo parti merr nga buxheti i shtetit.

Shtëpi e tyre ajo kthehet, kur duan të vrasin dhe rrahin njëri tjetrin. Sepse kështu i ka edukuar mesjetari folklorik Berisha me parime kulle e frëngjish. Për fat të keq, dikush dhe nga kati i dytë këtë mentalitet ka. Mesjetari Berisha ka hyrë brenda saj, por nuk qëndroi, hynë dhe në kat të dytë, por nuk qëndroi, hynë dhe me dhunë në kat të parë me 8 janar, por nuk qëndruan atje për të dhënë se kjo është selia e PD! Jo, deshën të rrahin dhe nxjerrin jashtë ato që janë prej kohësh aty sepse e trajtojnë selinë si pronë të tyre. Ky është dhe mentaliteti Berisha dhe ky është dhe tragjizmi i një partie folklorike akoma mesjetare, në një pjesë të madhe të drejtimit të saj deri dje. E sidomos në kokën më të jashtëzakonshme mesjetare që është Sali Berisha. Ai kështu i ka edukuar dhe ka plot që kështu besojnë se është PD. Sërish do sulmojë po e lanë dhe sërish do të gjakosë me mënyrën e tij të trajtimit të gjësë publike shoqërore dhe institucion, si kundër ka bërë me të gjitha institucionet e shtetit kur i ka sulmuar me armë dhe zjarr dhe me turma e revolucione leniniste e bolshevike.

As long as this man has breath, this thing he has to do. And someone has the benefit of continuing to allow him to do this nonsense, which has lasted for three decades.