BREAKING NEWS

The mysterious death of 4 Russian tourists in the Carts of Kavaja, the file of the Prosecution is revealed: What was revealed from the film footage and the inspection of the pool

The mysterious death of 4 Russian tourists in the Carts of Kavaja, the file of
x
BREAKING NEWS

SPAK / Anti-drug super-operation The names of the arrested police officers are revealed, from the deputy commissioner to the chief inspector. CIA reveals details (NAMES)

SPAK / Anti-drug super-operation The names of the arrested police officers are
x
BREAKING NEWS

Why is Ilir Meta silent? Former head of SHISH Fatos Klosi tells why the president is worried: He is in a difficult position, it is expected ...

Why is Ilir Meta silent? Former head of SHISH Fatos Klosi tells why the
x
BREAKING NEWS

The mayor of Vlora is raped, the first suspicions arise, a 57-year-old man is handcuffed (DETAILS)

The mayor of Vlora is raped, the first suspicions arise, a 57-year-old man is
x
BREAKING NEWS

Behind the scenes as vetting will imprison the authorities, after the discovery of corrupt assets immediately begins criminal prosecution, 223 politicians in the magnifying glass of SPAK

Behind the scenes as vetting will imprison the authorities, after the discovery
x
BREAKING NEWS

Fierce fight in PD, Basha, determined that Berisha's battle is lost, accuses the supporters of the former prime minister of getting rich when they were in power

Fierce fight in PD, Basha, determined that Berisha's battle is lost,
x
BREAKING NEWS

Albania's integration into the EU, Ambassador Yuri Kim comes out with the important reaction: To start negotiations without delay!

Albania's integration into the EU, Ambassador Yuri Kim comes out with the
x

Politike

"Berisha to understand that 'he can not get married 3 times'", Dashamir Shehi comes out with the unexpected statement and reveals what the opposition is planning: There is no drama if both leave!

"Berisha to understand that 'he can not get married 3

The leader of LZHK, Dashamir Shehi has commented on the clashes within the DP, after the expulsion of Sali Berisha. In an interview with Report, Shehi stated that Basha and Berisha 2 are to blame for the situation where they introduced the PD and that there would be no drama if both of them withdrew.

Mr. Shehi, we are in a situation when, although there are many issues that the opposition should have given its opinion, such as the issue of price increases, for example, it seems that its internal debate has received attention! Is the opposition doing its role?

This work has just begun, given a judgment that today would be premature! The Assembly started today, we will make a strong and serious opposition. Even the government vote was a mockery of Edi Rama. From social dramas to major constitutional issues. With Berisha, without Berisha or with Basha and without Basha, Albania will have a strong opposition. We are facing a very bad governance of 8 years and I have the impression that the next 8 years will be even worse. This is not a government but a bunch of friends.

Is time being wasted with this debate within the opposition in confronting the majority?

I would not like to dramatize this opposition debate. It has been kept there for years, and one day this work would come out. Better that way than to continue as if nothing is happening, and drag. The Democratic Party needs dialectics, for an internal debate. Not everything can be done under the table. This is a normal political story. In all this noise I see the positive side that a debate is opening up within the right, which has never been done. This debate will teach us what paths we should follow. So I do not see anything big.

There could be another way mr. Basha except for the exclusion of Mr. Berisha from the Parliamentary Group of the Democratic Party?

Në këtë lloj historie kanë të dy faj. Nuk e quaj ndonjë dramë të madhe edhe nëse do të tërhiqeshin që të 2. Basha ka 8 vite aty që e di shumë mirë që ka një njeri tjetër aty dhe duhet të kishte vepruar. S'kishte pse priste aleancën me Amerikën. Kjo është një dobësi e Bashës. Ndërsa Berisha duhet të kuptojë që vjen një moment që duhet të kuptojë që është fatlum, ka qeverisur si president, si kryeministër dhe kaq është e mjaftueshme për një cikël politik. Edhe populli thotë 'më bëj nuse edhe një herë...', nuk thotë 'më bëj 3 herë'. Megjithatë e thashë që debate të tilla ndihmojnë. Por nëse debati përfundon që Berisha na udhëheq drejt fitoreve të mëdha kjo do të ishte grotesk i madh. Kush e ushqen idenë se Berisha është shpëtimtari dhe duhet të rikthehet për mua është i gabuar. Aq sa është e gabuar edhe ajo që bëri z. Basha. Duhet të kishte gjetur si burrat një rrugë tjetër. Kjo është përgjegjësia e një shefi partie që ka shumë vite që rri shef partie. Siç i mbylli çështjet për problemet e veta brenda partisë ashtu duhet t'i kishte zgjidhur edhe këto të tjera.