BREAKING NEWS

Spartak Ngjela drops the 'bomb', discovers what is keeping Berisha and Meta awake and shows the hard blow they will receive soon: Wait and see...

Spartak Ngjela drops the 'bomb', discovers what is keeping Berisha and
x
BREAKING NEWS

"We are in a battle with this government", Berisha makes a strong statement: A trawler owner smuggles oil, often meets with Rama

"We are in a battle with this government", Berisha makes a strong
x
BREAKING NEWS

The new academic year / University of Tirana gives the important announcement, this is when the high school starts (Document)

The new academic year / University of Tirana gives the important announcement,
x
BREAKING NEWS

Sad/ The well-known Albanian artist passes away

Sad/ The well-known Albanian artist passes away
x
BREAKING NEWS

"The good news came, it came...", Artan Hoxha publishes the photo that is circulating rapidly, reveals the unusual event he has faced

"The good news came, it came...", Artan Hoxha publishes the photo that
x
BREAKING NEWS

Good news from the infectious disease/ the Ministry of Health publishes the figures, here are how many new cases there have been in the last 24 hours

Good news from the infectious disease/ the Ministry of Health publishes the
x
BREAKING NEWS

After Zef Mazi, another member of the negotiating team with the EU is replaced (Name)

After Zef Mazi, another member of the negotiating team with the EU is replaced
x
BREAKING NEWS

Temperatures drop? What is expected to happen with the weather tomorrow?

Temperatures drop? What is expected to happen with the weather tomorrow?
x

Politike

"The world has entered a big politics"/ Spartak Ngjela warns of important developments and the fate that awaits Vladimir Putin

"The world has entered a big politics"/ Spartak Ngjela warns of

Lawyer Spartak Njela has made an analysis of the war that is happening between Ukraine and Russia and the fate that awaits Putin.

Full post:

Will the war with Ukraine lead to a disintegration of Russia?

America is pursuing military engagement against Russia with great intensity.

Ukrainians have embarked on a popular phenomenon that smacks of heroism.

When a people switches to the heroic psychology of defending the homeland, it is not defeated.

The West is waiting, because it is understood that not everyone is against Russia. But American politics is in full anti-Putin activity.

The world has entered into a great politics.

The financial ruin of Russia in a war too costly materially for her, is very likely to bring about her disintegration as a federation.

The dissolution of the Russian Federation, if it happens, would create a new stage for democracy in the world.

But also a new stage, for the acceleration of the national union of the Albanian ethnicity in the Western Balkans.

Ethnic Albania is a historical necessity that can no longer be stopped.

l.

Historically, Russia has been an anti-Western force because its monarchs such as tsars, first secretaries of communism, orthodox bishops and presidents of the post-communist years, have not accepted democracy, they have hated it, just like Putin today.

Precisely for this reason, Russian political elites have always been autocratic and anti-Western.

Që nga Pjetri i Madh e deri në ditët e sotme, Rusia ka qenë udhëhequr nga një psikologji me tendencë politike antidemokratike, ndonëse që nga viti 1790 ka filluar një reformë oksidentale.

Por ishte Pjetri i Madh (1682 -1725) i pari që iu tha rusëve: "do t'ua marrim evropianëve të Perëndimit të gjitha, do ndërtojmë edhe qytetet tani me stilin dhe me jetën e tyre, dhe do t'u kthejmë shpinën".

Dhe dihet që, ai car, e bëri reformën evropianiste në Rusi, dhe veproi më pas ashtu siç kishte thënë.

Dhe kjo ka mbetur filozofia e tyre.

Është karakteri autokratiko-tiranik i liderëve ai i cili ka shekuj që ua ka bllokuar rusëve zhvillimin demokratik.

Në Rusi, kjo ka qenë lufta e brendshme politike: aziatikët kundër Evropës Perëndimore - dhe, kjo luftë, ka ndërtuar brenda tyre aziatizmin politik.

Simboli i ri i antioksidentalizmit rus është presidenti Vladimir Putin.

A do të sjellë lufta me Ukrainën një shpërbërje të Rusisë?

ll.

Perandoritë shtypëse dhe autokrate befas hyjnë në një tendencë historike e cila lind fillimin e degradimit të perandorisë, duke e futur atë drejt shpërbërjes së saj.

Kjo po ndodh sot edhe me Rusinë. Si një rregull historik i ndodhive të tilla, historia na ka treguar se ky fenomen shpërbërjeje i perandorive moderne ka ardhur gjithmonë nga kriza psikike e tiranit autokrat që i drejton.

Kriza e tiranit vjen nga konfliktet e tij të brendshme në lidhje me pushtetin. Si rregull, këta tiranë janë delirantë, dhe deliri i tyre, kur përplaset me frikën e humbjes së pushtetit, të gjithë këta i ka çuar në një degradim psikik. Kurse, pikërisht ky degradim psikik i tiranit, ka sjellë pastaj shpërbërjen e perandorisë.

Pikërisht ky është edhe rasti i tiranit autokrat aktual të Rusisë, Vladimir Putin.

Dhe është e njëjta histori: mllef patologjik antiperëndimor në funksion të demokracisë, dhe degradim psikik i tiranit  Putin përpara humbjes së pushtetit.

Si rregull këta Tiranë nuk dorëheqjen dhe prandaj e çojnë gjendjen deri në shpërbërjen e perandorisë.

Si pasojë e këtij rregulli, edhe kriza nervore Putin, do të çojë deri në shpërbërjen e Rusinë, nëse ai nuk jep dorëheqjen, ose nuk e rrëzojnë.

Most read