BREAKING NEWS

"I was 10 meters away when we heard the incident..."/ Neutralized the aggressor who hit Berisha, Erzen Breçani recounts the moment of the intervention: Suspicious movements were caught in the yard of the DP before the protest, but...

"I was 10 meters away when we heard the incident..."/ Neutralized the
x
BREAKING NEWS

The attack on Berisha, Flamur Noka reveals the behind-the-scenes: I have reliable information that shows that...

The attack on Berisha, Flamur Noka reveals the behind-the-scenes: I have
x
BREAKING NEWS

"We risk going to civil war", Jozefina Topalli makes a strong warning: I hope we reflect, as...

"We risk going to civil war", Jozefina Topalli makes a strong warning:
x
BREAKING NEWS

"Infiltrated Gerti Shehu"/ The strong statement of the DP deputy: This is why the prosecution has issued an informal document

"Infiltrated Gerti Shehu"/ The strong statement of the DP deputy: This
x
BREAKING NEWS

Violence against Berisha/ Klodiana Lala discloses shocking details: the perpetrator has a history of injury, at the time of the attack it is suspected that he had with him...

Violence against Berisha/ Klodiana Lala discloses shocking details: the
x
BREAKING NEWS

"It had to be done"/ Raped Sali Berisha, Klodiana Lala discloses strong details from the bodyguard's conversation with the author

"It had to be done"/ Raped Sali Berisha, Klodiana Lala discloses
x
BREAKING NEWS

The attack on Sali Berisha, the British Embassy reacts strongly: Violence has no place in democracy, we support...

The attack on Sali Berisha, the British Embassy reacts strongly: Violence has no
x
BREAKING NEWS

What happened? Prime Minister Mitsotakis cancels the meeting with the Greek minority in Himara

What happened? Prime Minister Mitsotakis cancels the meeting with the Greek
x

Politike

The strong statement of the DP deputy: The elections are approaching, the government is turning off the radars and raising the beams at the border for drug trafficking

The strong statement of the DP deputy: The elections are approaching, the

Democratic Party MP Dashnor Sula has reacted regarding the legalization of cannabis. Through a post on 'Facebook', Sula said that the government in its second mandate made Albania green with drugs and killed all the bees from hashish.

The democratic deputy added that the reason why this government is insisting on legalizing hashish is that local elections are approaching and the majority needs money to buy votes.

Full post:

Cannabis legalization undermines EU integration and ruins the economy!

"Vice comes with the soul" This expression suits this government very well. While we have started the scripting process for the European integration process, this government is making all possible efforts to undo the decision to open negotiations.

Golden Passports

Fiscal Amnesty

Legalization of Cannabis

All these initiatives are against the political directives of the European Union. I inform the citizens that if one of these government initiatives is approved, not only will we leave the EU in time, but there is a risk that the decision to open negotiations will also be undone.

In fact, I am not surprised by this majority that they bring back the legalization of cannabis for discussion. Because this government, since it came into its first mandate, made Albania green with drugs. It killed all the bees from the hashish. This government made Albania famous in every country of the globe for poisoning EU countries with drugs. In Albania, where the "profession" of contract killers is flourishing, this government wants to legalize drugs.

It is this government that has raised the bars at customs and turned off the radars to export tons of cannabis to EU countries and importing containers of cocaine to Albania.

It is this government that has turned Albania into a money laundering paradise. The money from tons of hashish going to the EU and cocaine, towers are built in Tirana and traffickers become honest businessmen.

Ndaj në Shqipërinë me pagën mesatare 60 mijë lek të rinj, qiraja e shtëpive në kryeqytet është 30 mijë lek në muaj.

Në vendin ku 65% apo edhe më shumë e familjeve që kanë vështirësi për të mbyllur muajin për shkak të të ardhurave financiare të ulta, një metër katrorë e një apartamenti kushton deri në 3 mijë euro, ndërsa për biznese deri në 7 mijë euro dhe një garazh kushton 80 mijë euro.

Kemi habitur botën mbarë se ku dolën në Shqipërinë me pagë mesatare 60 mijë lek kaq pasanikë që në të gjithë bregdetin ndërtojnë vila e rezorte miliona euroshe.

Asnjë logjikë ekonomike nuk kanë këto çmime me pagat, por çdo qytetar i thjeshtë e kupton se kjo ndodh për shkak të parave të pista. Ndërkohë që qeveria do që të legalizoj kanabisin.

Na e ka vendosur damkën Moneyval që jemi në listën gri të pastrimit të parave. Agjencitë ligjzbatuese partnere gjithashtu na e kanë vendosur damkën. Megjithatë kjo qeveri sërish insiston të legalizojë kanabisin.

Ka edhe një arsye tjetër thelbësore se përse kjo qeveri po insiston të legalizoj kanabisin në këtë moment kur edhe është bërë e qartë nga BE se nuk duhet.

Po shkojmë drejt zgjedhjeve lokale dhe sigurisht kjo mazhorancë do të përdore paratë e drogës qe do ta kamuflojë “të ligjshme” për të blerë votat dhe për të manipuluar zgjedhjet. Kjo është mëse e qartë.