BREAKING NEWS

The well-known journalist is contacted LIVE on the show by Florenc Çapja, here is what he says about Nuredin Dumanin

The well-known journalist is contacted LIVE on the show by Florenc Çapja,
x
BREAKING NEWS

"Those who have not been caught are the most syndicated names", Artan Hoxha reveals details from the SPAK operation: Crime bosses with a large budget, have informants within the system in the police and ...

"Those who have not been caught are the most syndicated names", Artan
x
BREAKING NEWS

They killed him ?! Artan Hoxha detonates "BOMB": Talo Çela may not be seen again after Duman's arrest

They killed him ?! Artan Hoxha detonates "BOMB": Talo Çela may
x
BREAKING NEWS

Artan Hoxha reveals the name of the person who would be executed by Nuredin Dumani the day he was injured: We do not have to keep it a secret

Artan Hoxha reveals the name of the person who would be executed by Nuredin
x
BREAKING NEWS

"There was a woman and two small children in the room", Dumani confesses the failed robbery in Talo Çela's house: We went for 500 thousand euros but we only got ...

"There was a woman and two small children in the room", Dumani
x
BREAKING NEWS

Klodiana Lala reveals what Nuredin Dumani benefits from the evidence that shook the criminal world: This is just a starting point

Klodiana Lala reveals what Nuredin Dumani benefits from the evidence that shook
x
BREAKING NEWS

SPAK reveals Nuredin Duman's right arm, committed crimes together (Name)

SPAK reveals Nuredin Duman's right arm, committed crimes together (Name)
x
BREAKING NEWS

What does the 'Golden Bullet' mean? Artan Hoxha deciphers the code name of the operation that destroyed eight criminal groups

What does the 'Golden Bullet' mean? Artan Hoxha deciphers the code
x

Politike

"It will be in greater danger" / Frrok Çupi predicts sensational developments, issues a 'bomb' warning for this well-known politician: He is on the verge of prison

"It will be in greater danger" / Frrok Çupi predicts

Well-known analyst Frrok Çupi commented on the political situation in the country and the launch of political action for the March 6 local by-elections.

"God is extending his hand. Will the 'apprentice' parties accept to give the thing? News from Durrës and Lushnja (at least) say that the apprentices have closed their doors. "Neither the PR, nor the PDK, nor the PDIU, nor the PAA…, none of the combinations of the letters of the Latin alphabet, gives an initial and a stamp for 'mastery'", writes Çupi.

Frrok Çupit Comments

Excuse me for something, God !, and the profile of the DP for tomorrow

It is someone who comes after or goes to someone's door, a beggar and asks for 'something.'. I do not know why this scene was mounted in the middle of Durrës, where Migjeni has never been. 'When the morning is renewed in the streets of the city, the rays of the sun begin to be scattered on the feet of the people, the shadows of the cars and the chariots begin to slide through the earth - then on the sidewalks begins a refrain, the beautiful refrain of my city: “Lord, Lord "Please, sir, forgive me something!", wrote the poet in Puka.

Before us in Durrës:

Politics news has spread from the town square as the March 6 local elections prepare. The news says that one of the two PDs has started to stop some of its political apprentices in the street and ask them 'forgive me for something'. This, one of the DPs, is the wildest part, the most powerful part, the most military and scary part…, while its 'political apprentices' are the small parties that sometimes beat them, sometimes fed them, sometimes left them outside the gate on the ice. In front of these 'puppies', now one of the Democratic parties is looking for the thing they need for survival.

The item is just a stamp…, or a seal.

The party was established in the stadium a month ago, but it does not have a name yet, sometimes it is called 'Foltore', sometimes 'Rithemelim'. She is going to the polls…, but how? To be released to the field with the howls of sheep and with the 'symphony of forks'? - as some pro-Foltore writers have written? .., this is not working. Need a logo, no logo or stamp. The re-establishment is knocking on the door of the small parties that had only a few left: 'Excuse me for something, sir!'.

The gentleman is reaching out his hand.

Will 'apprentice' parties accept to give the item? News from Durrës and Lushnja (at least) say that the apprentices have closed their doors. Neither the PR, nor the PDK, nor the PDIU, nor the PAA…, any of the combinations of the letters of the Latin alphabet, give the initials and seal of 'lordship'.

PR, më e afërta e shefit të Foltores Berisha, tash kërkon haraç. Kryetari i PR ndodhet në prag të burgut për shkak të tragjedisë së Gërdecit ku vdiqën 27 vetë; biznesi ishte i familjes Berisha, por barra i mbeti ministrit. ‘Eja këtu, zotni, ose sill djalin në burg që të dal e të marrësh vulën”, i thotë kryetari i partisë së vogël familjes Berisha….

As PAA tani nuk e bën këtë; kunati i PAA dergjet në spitalin e burgut dhe shpirti  i tij po u thërret kunetërve: ‘Larg tij bre vëllezër!’. Më i madhi i tyre ndodhet në sikletet e një korrupsioni që nuk e shpëton dot ‘zotnia i shkuar’. Atëherë pse t’i japë vulën atij?.

As partia e çamëve ‘nuk pè do, bre ‘lla!’,- kishin për të thënë kosovarët; në kohën e tij Berisha i la me ‘barkun thatë’ dhe pasuroi rrethin e vet. Tash ça të bëjnë çamët, atë shkojnë edhe në Pukë?

Partia e Demokristianëve po lufton ‘mes vedi’ me Jozefinën, partia nuk po e vë re ‘zotninë’…

A në Pukë, a në ferr?

Nëse dikush nga të gjitha partitë që formohen me germat latine, i jep sigël ose vulë ‘Foltores’, atëherë kjo parti shkon në ferr për vete. Tash është e qartë si dielli. Shtetet e Bashkuara ka deklaruar se me ‘asnjë parti të lidhur me Berishën nuk ka punë”, dmth nuk ka fjalë as marrëdhënie; domethënë secila parti që i afrohet Foltores do të quhet një parti ‘e rrezikshme dhe minuese’. Këta ‘lypsarët’ e djeshëm nuk kanë gjë tjetër veç siglës e vulës, por kanë aq mend sa të mos shkojnë në ferr bashkë me Foltoren.

Zotnia tash asht vetë lypsi.

Tash zotnillëku është kthyer së prapthi. Këtë nuk e kishte menduar Migjeni në Pukë. Zotnia i djeshëm është bërë lypsar dhe po vjen rrugëve të qytetit ku ‘rrezet e diellit i ngatërrohen nëpër këmbë’. ‘Ma fal noj vulë, zotni!’, i kërkon atij që dje ishte lypsi…

A ka mbet kund zotnillëku?

Por as tjetra, domethënë e dyta nga ‘dy PD-të’, nuk është më ‘një Zotni’. Kësaj here PD e Bashës po shkon në zgjedhjet e 6 marsit për 6 bashkitë e mbetura në vakancë; por po shkon duke u lazdruar se ‘ja ku jemi, po shkojmë’. Herën e kaluar nuk shkuan fare; dhe tani ‘hijen’ e quajnë fitore. PD e Bashës tani është si  në çastin kur “hiet e automobilavet e karrocave fillojnë të rrëshqesin nëpër dhè – atëhere ndër trotuare ja fillon një refren…”, shkruan Migjeni.

A do të ketë ‘nesër’?

Nesër PD e Bashkës do të ndodhet para një rreziku më të madh se ‘si hije’ sot. Paska ligjësi të çuditshme jeta! Ndërsa PD e Foltores po troket dyerve të ‘çirakëve’ për një vulë, PD e Bashkës mban mbi shpatulla ‘vulat’ e rënda të qeverisjes kur ishin bashkë ‘një e vetme PD’. Nuk po shikoj ndonjë ‘hije’ barre se si po tenton t’i lëshojë zoti Basha. Gjysma tjetër, PD- Basha, nuk po e denoncon qeverisjen e ‘luftës civile’, as të ‘grushtit të shtetit’, as të ‘korrupsionit të madh’, as të ‘minimit të shtetit’… PD provoi tre dekada se ishte një shtrembërim i vullnetit të kombit.

Basha is not even giving evidence of the joint act of state assassination in the government yard on January 21… Basha's PD is trying to confuse our Homeland and Democracy; and this, surely, tomorrow will turn him into a 'Lord' of the street by knocking here and there with the 'refrain forgive me a thing, Lord'.

I am looking at the drawing of this profile zot, god, do not approach it soon./ Fjala.al

Most read