BREAKING NEWS

The Ministry of Health informs the citizens: How is the epidemiological situation in Albania in the last 24 hours

The Ministry of Health informs the citizens: How is the epidemiological
x
BREAKING NEWS

Transparency Board sets new prices, how much will be sold per liter of oil, gasoline and gas

Transparency Board sets new prices, how much will be sold per liter of oil,
x
BREAKING NEWS

Agron Duka and Fatmir Mediu proposed his name for the next President, Dash Shehi reacts: All remain political maneuvers

Agron Duka and Fatmir Mediu proposed his name for the next President, Dash Shehi
x
BREAKING NEWS

Prime Minister Rama disappointed by Dybala's departure: If I were Prime Minister of Italy I would make Chiellini Minister

Prime Minister Rama disappointed by Dybala's departure: If I were Prime
x
BREAKING NEWS

The government makes the important decision for sports federations and elite athletes

The government makes the important decision for sports federations and elite
x
BREAKING NEWS

Serious accident / The car overturned in the canal, two people were injured, they were sent urgently to Trauma

Serious accident / The car overturned in the canal, two people were injured,
x
BREAKING NEWS

GJKKO appeal sentences 13 defendants, accused of drug trafficking, here are how many years in prison (Names)

GJKKO appeal sentences 13 defendants, accused of drug trafficking, here are how
x
BREAKING NEWS

The car catches fire inside the service station, the police dispel the first suspicions

The car catches fire inside the service station, the police dispel the first
x

Politike

Unexpected / Another flaw within the DP, Helidon Bushati resigns from the role of Political Leader for the Shkodra Region (DECLARATION)

Unexpected / Another flaw within the DP, Helidon Bushati resigns from the role

Helidon Bushati has resigned from his role as Political Leader of the Democratic Party for the Shkodra Region.

Full notice:

HELIDON BUSHATI

Dear friends!

My dear fellow citizens and citizens of Shkodra!

After a deep reflection on the political situation and developments in the DP, I made the decision to resign from the role of Political Leader for the Shkodra Region. I communicated this position with the DP leaders before this announcement.

The DP is going through difficult times but I am convinced that the Democrats will know how to unite quickly, and rebuild together.

Çfarë i afron sot anëtarët e familjes sonë të madhe politike me njëri-tjetrin është shumë më e madhe se ajo që i ndan, dhe sidomos nevoja jetike që ka vendi për një përballje të fortë me regjimin e mandatit të tretë.

Mendoj se me këtë tërheqje timen, krijohen mundësi për energji dhe impulse që do t’i shërbenin PD me synim përbashkimin. E po ashtu, hapen shanse për promovimin e emrave të rinj. Do të vazhdoj padyshim të jem përfaqësues dhe deputet i Partisë Demokratike dhe do të mbroj deri në fund interesat e qytetarëve të Shkodrës e në veçanti të mbështetësve tradicionalë e historikë të së djathtës.

Ndihem çdo ditë i bekuar nga përkrahja që kam marrë dhe marr prej tyre

I would like to cordially thank all the residents of the Shkodra region, the tireless democrats, the heads of the structures and my close associates for their unstinting trust and support along this journey.

A belief that I will do everything to reward him.

No post, responsibility or career, is worth more today than analysis, and a humble look at reality

For the DP and its interests, it is not the first time I take such a step, leaving personal ambition in the background. My unwavering conviction is that the DP and Democrats deserve to give for them.