BREAKING NEWS

COVID in Albania/ The Ministry of Health gives the important announcement: What has happened in the last 24 hours

COVID in Albania/ The Ministry of Health gives the important announcement: What
x
BREAKING NEWS

"The Third World War has already started", the well-known Russian figure sounds the alarm: Nuclear catastrophe...

"The Third World War has already started", the well-known Russian
x
BREAKING NEWS

Oil is 'flying' again/ the Transparency Board changes prices again, this is how much fuel will be sold

Oil is 'flying' again/ the Transparency Board changes prices again,
x
BREAKING NEWS

The head of SPAK warns of sensational arrests among the corrupt, reveals that special prosecutors and BKH agents are cooperating with 20 joint investigative teams from EU countries

The head of SPAK warns of sensational arrests among the corrupt, reveals that
x
BREAKING NEWS

From the suspension of "Air Albania", to the withdrawal of doctors from the Fier hospital and the hostage-taking of the Namazgja Mosque, how did Edi Rama's attitude towards the Gülenists change after Erdogan began withdrawing investments in Albania

From the suspension of "Air Albania", to the withdrawal of doctors
x
BREAKING NEWS

Here are Edi Rama's 5 points for Erdogan, from the massacre of Gülen's schools, to the purchase of 40 million euros of drones from the son-in-law of the Turkish Sultan

Here are Edi Rama's 5 points for Erdogan, from the massacre of
x
BREAKING NEWS

The American attitude to the man of Mali with Gropa changes, Yuri Kim, a flash visit to the spy Ilir Metaj, the former President distances himself from "non grata" Sali Berisha

The American attitude to the man of Mali with Gropa changes, Yuri Kim, a flash
x
BREAKING NEWS

The "hunt" for dirty money in Albania begins, internationals raise the bar for arrests at the political level, EU assistance that will bring "earthquakes" to Albanian politics

The "hunt" for dirty money in Albania begins, internationals raise the
x

Politike

"Edi Rama sells failure as success"/ The PD deputy explodes and leaves nothing unsaid: His Highness the conductor does not accept...

"Edi Rama sells failure as success"/ The PD deputy explodes and leaves

The deputy of the Democratic Party, Flamur Hoxha, reacted to the DASH report on investments in Albania. In a comment titled "Renaissance Funeral Melody", the Kukës deputy says that everything is due to the failure of Edi Rama.

According to him, the DASH report has been raising the alarm for years that democracy is being violated, democratic principles are not implemented in the country, there is no equality in public tenders with government funds, PPPs are corrupt, American companies are being lynched, foreign investments have left.

"Despite these serious findings from DASH, the manipulative ability of the government increases to strongly sell American support, while people in Albania ask: The reports of DASH are from America that local officials sell as certifying all the sins of this government or are they any other America, of America that has drawn up and published these reprimanding reports every year", says the deputy, among other things.

FULL COMMENT OF FLAM HOXHA

RENAISSANCE FUNERAL MELODY

The same funeral melody that started almost a decade ago with the alliance of stinkers to bring down Edi Ramen, the "global leader" the author of blackening everything and everyone, of putting a tail even on those who didn't have a tail, of creating a spirit of humiliation towards everyone, of creating and selling to the public a mega-fraud with 300 thousand jobs and full of other lies that many have forgotten, of the extreme cannabisization of Albania, of the appointment of incriminated deputies in the parliament, of incriminated puppets of municipalities without competition, of Cubans with the slogan "bravo çuna" and of ministers of success in prisons, of hawks and hawks in every renaissance directorate, of pseudo-baby entrepreneurs looking to steal hundreds of millions of euros with the blessing of banks in fiscal paradises of the theft of every property of the Albanians,of the alienation of property titles, of the slanderous injustice of the impossible, of banal insulting rhetoric, of accusations, of insulting and humiliating anyone who thinks differently to the prime minister, this is the melodic line of the funeral music for our country and its future which was composed by the conductor Edi Rama.

Dhe si cdo vit ne ndeshkohemi nga raportet ndërkombëtare të Amerikës e Europës biem poshte e më poshtë në renditje, celim disa herë shampanjën e mashtrimit e  bisedimeve për antarsimin në BE.

Edi Rama dështimin e shet sukses, kori i tij i madh u ben jehone mashtrimeve si sukses, mediat e tij te gjitha muziken funebre duan ta paraqesin si muzike vallzimi sikur lulezon Shqiperia rilindase…

E habitshme për çudi per te njëjtën melodi krimi e korrupsioni lartmadhnia dirigjent nuk pranon dështimin e tij dhe po më me shumë habi ndërkombëtarët në Shqipëri vetëm degjojnë në sfond me kufje në vesh  këtë  muzikë bajate që shurdhon shqiptarët të cilet vajtojnë në zi braktisjen e vendit.

Raporti i DASH prej vitesh vë alarmin se po cenohet demokracia, nuk zbatohen parimet demokratike ne vend, nuk ka barazi ne tendera publike me fonde qeveritare, PPP jane korruptive, lincohen edhe kompani amerikane, investimet e huaja jane larguar.

Raporti i DASH përmend “korrupsionin endemik, përfshirë gjyqësorin dhe prokurimet publike, konkurrencën e pandershme, ekonominë informale, ndryshimet e shpeshta të legjislacionit fiskal dhe zbatimin e dobët të kontratave si sfida të vazhdueshme për investimet dhe biznesin në Shqipëri”, “Raportimet për korrupsion në prokurimet qeveritare janë të zakonshme. Përdorimi i vazhdueshëm i kontratave të partneritetit publik privat (PPP) ka reduktuar mundësitë për konkurrencë, përfshirë nga investitorët e huaj, në infrastrukturë dhe sektorë të tjerë.”

‘Ka pasur raste të individëve që dyshohet se kanë manipuluar sistemin gjyqësor për të marrë tituj të paligjshëm të tokës. Mbivendosja e titujve të pronësisë është një çështje serioze dhe e zakonshme.”

Megjithe keto konstatime te rënda nga DASH, aftesia manipuluese e qeverise rritet per ta shitur te forte perkrahjen amerikane, nderkohe qe njerzit ne Shqiperi pyesin: Raportet e DASH  janë të Amerikës qe zyrtaret lokale e shesin se certifikon gjithe mekatet e kesaj qeverie apo jane te ndonjë Amerike tjetër, të Amerikës qe ka hartuar e publikuar për çdo vit keto raporte qortuese.

Kryeministri ynë u lodh ta shesë të zezën për të bardhë, u lodh të bindë të huajt se Shqipëria është një parajsë por njerzit i ikin nga keqqeverisja dhe nderkohë të huajt nga larg e shohin dhe e thonë më mirë.

DASH says there is endemic corruption, the prime minister says there is no corruption at all. We do not know who is lying and who is deceiving, DASH or the prime minister of Albania.

Meanwhile, in Albania, for these serious problems of the business climate, only a few people dare to speak, with the headphones of renaissance music in their ears, the Chambers of Commerce and Business Associations have been suffocated, no one has asked them for a long time and their silence continues to be bought with tenders the next favors.

According to the Prime Minister, in our country without unions, labor force should come from other countries, but in fact, everyone who is able to work is leaving our country, fleeing from the total uncertainty of life, from low wages, from mockery of arrogance. governmental.

In this country, the only thing missing is the law that anyone who does not see Albania as a lady by the Adriatic should be declared an enemy by the courts of Edi Rames.

Most read