BREAKING NEWS

THE EXPECTED MOMENT! The Netherlands changes its position on Albania, gives the green light to start the EU integration process

THE EXPECTED MOMENT! The Netherlands changes its position on Albania, gives the
x
BREAKING NEWS

"THE NEWS YOU ARE WAITING FOR", Prime Minister Edi Rama makes public the important information: We have succeeded in this challenge as well!

"THE NEWS YOU ARE WAITING FOR", Prime Minister Edi Rama makes public
x
BREAKING NEWS

Spartak Ngjela launches 'BOMB' against Lulzim Basha: There are criminal proceedings in the US, here is the message of Ambassador Yuri Kim

Spartak Ngjela launches 'BOMB' against Lulzim Basha: There are
x
BREAKING NEWS

Gramoz Ruçi's departure from politics, Spartak Ngjela shows the two reasons and bursts the strong warning: There will be consequences for the SP!

Gramoz Ruçi's departure from politics, Spartak Ngjela shows the two
x
BREAKING NEWS

It was Arta Marku's right hand man when he headed the important institution / KPC takes the immediate decision and dismisses the well-known Tirana prosecutor

It was Arta Marku's right hand man when he headed the important institution
x
BREAKING NEWS

Official DECISION! The European Union gives the long-awaited news about Albania

Official DECISION! The European Union gives the long-awaited news about Albania
x
BREAKING NEWS

The director in the Municipality of Tirana is raped, the police drown the author. Cause whitens (NAME + PHOTO)

The director in the Municipality of Tirana is raped, the police drown the
x
BREAKING NEWS

The group 'For the DP' comes out in an extraordinary conference, Harxhi makes strong denunciations: Observers are threatened! Here is the most serious violation!

The group 'For the DP' comes out in an extraordinary conference,
x

Politike

"Milosevic ghost in the Democratic Party", Frrok Cupi brings out the 'bomb' data for Berisha and reveals what will happen in the blue headquarters: He is dead ....

"Milosevic ghost in the Democratic Party", Frrok Cupi brings out the

Milosevic ghost in PD

Frrok Çupi

The Democratic Party has dropped bombs, but they are getting ready for elections. Just like in the Balkan tale where it is told how the 'horse had died'.

Tales:

The brother came from the army and meets the brother:

-The horse is dead, brother! - said the one who was waiting for him.

-What do you say?!, The white horse?… What happened?

-When the house burned down, brother, the fire caught the horse in the haur.

-What do you say, the house is also burned?

-Yes brother, it burned. Someone set him on fire the day his father was being buried.

-What do you say!?… Dad also died?

- Yes brother.

Reality, outside the fairy tale:

In the Democratic Party, 'father' Berisha has died, but they are getting ready for elections. Although Berisha 'fell' under the attacks of America, they pretend that nothing happened. The same thing was done in 2006 by the sons of Saddam Hussein- Uday Hussein, Raghad Hussein, Qusay Hussein, Rana Hussein, Hala Hussein…. These, even though the father was hiding in a cave, testified to luxury and resistance against America.

The day after tomorrow the Democratic Party says it will elect the chairman; but in fact 'he will marry the woman he had'. The chairman will again be who he was, Lul Basha; while the other three will be enemies.

Salla dhe zemrat e anëtarëve të PD do të mbulohen nga fantazma e Berishës. Ai e çoi PD- në nga një aspiratë për demokraci, drejt greminave të minuara të Demokracisë, tani PD është një neveri. Lufta që ka shpallur kundër Amerikës është lufta e fundit që ka zhvilluar kundër njeriut, kundër pronës, kundër ligjit, kundër të drejtës dhe shtetit.

Edhe ‘kasapi’ tjetër i Ballkanit, Millosheviç, para dhe pas vdekjes e mbuloi Partinë Socialiste të Serbisë me hijen e tij. I akuzuar për ‘krime kundër njerëzimit’, guxoi të lëshojë hije; por më shumë guxuan ata të Partisë së tij Socialiste që të mbulohen ‘me krenari’ nga hija e tij. Kështu është, njësoj, në PD: Të katër kandidatët, inkludë Basha, betohen për Berishën. Jo se të gjithë e duan me shpirt, por se askush nuk fiton në PD nëse nuk do ‘Millosheviçin’ e Tiranës. Edhe Berisha ka kryer krime kundër njerëzimit dhe e pret Haga, por këta janë të dominuar nga hija.

Diktatori Millosheviç, kryetar i Partisë Socialiste të Serbisë, u dorëzua në 9 qershor 1999, por edhe në zgjedhjet e vitit 2019 mbetet ikonë e Partisë së tij për fitore, partia e tij mendonte se duke mbajtur tabelat me fytyrën e ‘kasapit’ do të fitonin më shumë në votime.

Këta të Tiranës, anëtarë të PD, ish- ministra, hajdutë, të korruptuar, gazetarë…,  janë vënë në radhë sulmi kundër Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Arsyeja: Sepse Amerika ka zbuluar dhe denoncuar krimin e Berishës kundër popullit të vet dhe kundër stabilitetit në rajon. Sa herë Berisha sulmon Amerikën, Amerika lëshon edhe një urdhër ekzekutiv: Një herë për ta izoluar, një herë tjetër për ta gjykuar, hera e fundit për të sekuestruar pasurinë e tij me të cilën rrezikon Shqipërinë dhe Ballkanin. Ndërsa skllevërit ‘demokratë’ duan babën para Amerikës dhe para kombit.

Këta po ngrenë krye e po thonë se ‘ligji është mbi të gjitha, Berisha nuk është i dënuar’. E si mund të dënohen tiranët sa janë gjallë? Kjo hije e mbulon PD-në. PD do të mbrojë Berishën dhe Bashën dhe do të shkojë poshtë e më poshtë. Edhe Millosheviç iku nga kjo botë pa u dënuar. Ai vdiq në Hagë para se të jepej dënimi. Por pyeteni një fëmijë qoftë edhe në Afrikë, a ishte Millosheviç një kasap?…

‘Jo!’, do të thotë vetëm Lul Basha dhe miqtë e tij. Po na e lënë nderin e kombit nëpër zvarranikët alias Milloshevic dhe Berishë.

Lul Basha është njësoj si nipi i Millosheviç, 17 vjeçari Marko. Markon e ftoi Partia Socialiste Serbe në kongresin e saj, e ftoi si një ‘i nderit’. E di pse e ftuan? Për të fituar vota- menduan. Mirëpo humbën e humbën. Tani Milloshevic është i padënuar, por edhe ai që mbeti simboli i dhunës në Ballkan.

In Tirana, apologists are holding Berisha in their arms as a talisman of 'honor' and 'victory'.

There is a difference with Berisha - because Milosevic remained in power for only 18 years, while Berisha for 30 years. Milosevic raped Albanians - that is, people of another nationality; while Berisha raped Albanians, people of his ethnicity… 30 years, over and over again.

Yes PD, what will it do ?, Violence again ?. Or will it rise through the war against America? There are only two ways: O with America and the people of Albania, o with Berisha…

In PD, 'blessed is he who lives' behind the horse of the tale.

The Milosevic Party headquarters in Belgrade is visited by many tourists. The headquarters is a multi-storey building, but the headquarters is like a pipe drilled with NATO bombs from above. Look at it.

Most read