BREAKING NEWS

Here is the new file that endangers Edi Rama, the relationship with the Chinese Patric HO who opened an exhibition and the Ducka-McGonigal negotiations with the businessman hit by the USA

Here is the new file that endangers Edi Rama, the relationship with the Chinese
x
BREAKING NEWS

SP "Senators" come out against Edi Rama for betraying Kosovo and playing games with the Serbs, the movement against Albin Kurti is suspicious, they ask for support for the Kosovar Prime Minister

SP "Senators" come out against Edi Rama for betraying Kosovo and
x
BREAKING NEWS

Here are the behind the scenes that Edi Rama is playing with the Serbian districts to introduce KFOR in the North of Kosovo and to take the Kosovar state out of the game, a scenario for changing territories

Here are the behind the scenes that Edi Rama is playing with the Serbian
x
BREAKING NEWS

A new witness may land in SPAK to sink Shkëlzen, here is the "scorching" information he has about Berisha's son that implicates him in the "Gërdec" affair, from the office meeting with a mobster, to the big mistake that cost him the life of Kosta Trebi...

A new witness may land in SPAK to sink Shkëlzen, here is the
x
BREAKING NEWS

Spartak Braho's "bomb": SPAK will sink another minister, this is why Sali Berisha attacks the Special Prosecutor's Office and who is the politician who is expected to replace Edi Rama at the head of the SP

Spartak Braho's "bomb": SPAK will sink another minister, this is
x
BREAKING NEWS

The German journalist mocks Rama: the best prime minister that Serbia has had since the time of Nikola Paši?

The German journalist mocks Rama: the best prime minister that Serbia has had
x
BREAKING NEWS

The British show handcuffs to Sali Berisha, Ambassador King Smith wants to start a criminal investigation against the corrupt, calls on the authorities to act on London's decisions

The British show handcuffs to Sali Berisha, Ambassador King Smith wants to start
x
BREAKING NEWS

Romeo Kara reveals for the first time the scorching evidence that will sink Meta about the "CEZ-DIA" affair, here are the evidence that SPAK has in its hands, the role of Sali Berisha and Ismailaj's sudden move that could "blow up" the investigations

Romeo Kara reveals for the first time the scorching evidence that will sink Meta
x

Politike

Frrok Çupi warns of the arrest of Sali Berisha, how he is plotting together with Ilir Meta to escape from the handcuffs, here is the "weapon" they want to get their hands on and the shocking information that the CIA has about "non-women"

Frrok Çupi warns of the arrest of Sali Berisha, how he is plotting

The well-known analyst, Frrok Çupi, warns of strong developments in Albanian politics. According to Çup, with the powerful help from behind the Americans, former democratic prime minister Sali Berisha will suffer a tragic end from the new justice. In an interview for "SOT" newspaper, the analyst says that Berisha, out of fear of being handcuffed, is conspiring with his ally, former president Ilir Meta, to hijack the Democratic Party and use it as a weapon against America and the pro-Middle East. Frrok Çupi is also convinced that the CIA has all the blacks of the head of the Forum. According to Çup, Berisha has been serving an idea of ??the third power for 30 years, which ruined Albania under Berisha's rule. According to this, the Americans have all the evidence.

-Mr. Çupi, looking at the situation in the North, where Vucic is provoking an armed conflict, how do you comment on the CIA report which revealed Berisha's war against Kosovo for the interests of Milosevic?

Some say that Serbia is provoking the conflict, while the United States and the EU are pointing the finger at Albin Kurti of Kosovo. Kurti is trying to cause the Balkan War. The risk of Kosovo can be said to have exceeded the risk of Ukraine. Here someone is playing with Kosovo and someone from Kosovo is giving Kosovo in 'china' like a ram's head to that 'Somebody'. Kurti is playing third. Western analysts see that there is a connection here with the Russian parts in Belgrade, some others think that before Kosovo becomes 'Russian', it will first become 'Islamist', and then like Syria under Russia. The risk is unimaginable. The Kurti of Kosovo has declared the USA an enemy of Kosovo and is challenging it in front of the whole world. In this case, Serbia is playing the role of loyalty to the West, but not Kosovo. In fact, Kosovo is a creation of the USA and NATO. but now Kosovo has come into conflict with two 'mothers'. The first is US-NATO-EU; and the second mother is Albania, which in Kosovo they call the 'mother state'. If Kosovo does not return to the path shown by the allies of the West, then the consequences will be terrible. They will even be heavy for Albania. This danger has been hovering over Albania like a ghost since 2021, but it was the merit of Edi Rama who perceived it and saved the country from the danger that Kurti and Berisha could not cause here. Kurti's connections with Berisha and Meta were meant for the pair from Tirana, unwanted by the people and the USA, to take power... And then the entire Albanian space would be in this anti-Western situation where Kosovo is located. Berisha - since you asked - has been serving an idea of ??the third power for 30 years, which ruined Albania under the power of Berisha. The CIA knows this too, of course.

-A do e nxjerrë dhe Meta jashtë loje Sali Berishën duke parë situatën që i mori Këshillat Bashkiakë, ndërsa Berisha nuk ka as parti, as vulë, as logo?

Nuk shtrohet më çështja se cili do të nxjerrë nga loja cilin. Misioni politik dhe euroatlantik tani është tjetër gjë: Duhet të shfryhet komploti anti- amerikan që ka zënë vend në partinë e Berishës dhe të Metës, madje edhe në PD-në ligjore me vulë. Kjo është puna. Këta po bëjnë lojëra se cili do të jetë kryetari, por gjithë qëllimi është që PD-në ta venë në duar të Berishës dhe ky ta përdorë si armë kundër Amerikës dhe pro-Lindjes së Mesme.

-Senatorët amerikanë të cilët ishin të pranishëm pak ditë më parë në Shqipëri bënë thirrje për autoritetet shqiptare që të vihen në lëvizje për të hetuar “non gratat”, mendoni se ka ardhur fundi i Sali Berishës?

Fundi i Berishës ka ardhur e është realizuar, me kohë. Ai është një fund që ka rënë në fund të pusit dhe duan të mos e shikojnë vetëm ata që quhen ‘trutharë’. Ose edhe njerëzit e liq që ia duan të keqen prapë vendit.

-Mendoni se ambasadori i ri i SHBA që do të zëvendësojë Yuri Kim në Shqipëri do të ndjekë linjë edhe më të hekurt ndaj të korruptuarve?

The US ambassador is like the US itself. Does the US want this country to be cleansed of criminals and corrupt people who undermine the country's democracy? Fortunately, this will. And this is what the USA did and is doing. We had the chance to have a US ambassador for 3 years in love with the beauty of the country, the cultural value of the people and the nobility of the people. Meanwhile, Mrs. Yuri Kim, also worked beautifully, fast and accurate as a surgeon's scalpel. The new ambassador, who is on his way here, will definitely be a 'Kim' and a US. The same.

Interviewed by: Rigels Seliman

Most read