BREAKING NEWS

RENEA and numerous police forces land in Mamurras, 7 people are escorted to the police, relatives of the well-known former PD deputy

RENEA and numerous police forces land in Mamurras, 7 people are escorted to the
x

Politike

Frrok Çupi shows who really closed Rinas, reveals the shocking scenario of Ilir Meta, introduces Albin Kurti on stage: The President met during the night ...

Frrok Çupi shows who really closed Rinas, reveals the shocking scenario

The blocking of flights yesterday at Rinas airport has resumed the political struggle in the country. As the country moves towards the April 25 elections, such a strike is seen as a political coup. Well-known analyst Frrok Çupi has pointed the finger at the Meta-Berisha duo. 

He said the president, including other politicians, felt that the day was coming for them to be held accountable for their crimes.

According to Çupi, Meta intends to explode chaos. The analyst said that according to the evidence, the president met, overnight, the SMI militants who are still working at Albcontrol.

Well-known analyst Frrok Çupi

"You can not say which of the border crossings was blocked first: Morina or Rinas ?! It may have happened as in the 'chicken egg, or chicken egg' paradigm. It often happens to us in our lives as in the figure of the crime: One perpetrator discovers the other.

a) The border in Morina was blocked with the first intention that Kosovo Albanians not be vaccinated in Kukës.

b) The air border of Rinas was blocked with the first intention not to drop vaccines from the air for the population.

This time the Albanian nation is found locked in a bag: Block the vaccination against the world disease of the century, Covid19, and then the nation can be beaten like a cat…

Will the Albanian nation be drowned by its own?

The dilemma of Hamlet's tragedy comes as a ghost of borders and powers, already for our nation. There is no national guilt (as some perverts accuse) of having these people at the top who lock him in the bag like a cat. Nor is it a dilemma if the nation opens its borders, lowers planes, gets vaccines…, because it did. The question is why are not the bags, ropes, borders, money, tools…, etc., with which the nation is connected on a certain day confiscated?

Beyond each act there are several lines:

1.

Pse e ndaloi Kurti i Kosovës kalimin kufitar për t’u vaksinuar në Kukës, e dini? Është shumë e thjeshtë, madje e ulët. Albini ka në kokë ‘luftën e ftohtë’, dhe këtë do ta aplikojë së pari me kavjet e veta siç e quan kombin shqiptar. Kombit, në dy pjesët, i vë drynin, dhe kaq. Shqiptarët e Kosovës janë nisur e po vaksinohen në Beograd, por aq i bën Albinit; mjaft që bllokoi linjën ‘shqiptar me shqiptar’.

Kur mund ta hapë traun Albini?… Kur të mbarojë lufta e tij. Lufta e tij është që edhe në Tiranë të përcaktojë fituesin në zgjedhjet e 25 prillit. Nëse fitojnë Meta dhe Berisha, Kurti hap thesin ku ka futur ‘macen komb’. Politika e qeverisë së re marksiste në Kosovë po tenton një Shqipëri të prerë në një vijë tjetër: Në lumin Mat ose Shkumbin. Andej nga Jugu nuk e ka qejfin…

Ideja e ndarjes së kombit ka dështuar edhe në vitin 1997. Presidenti pati bllokuar krahinat, pati nisur militantët për të sulmuar Jugun; pati urdhëruar prerjen e Mifolit dhe urave të tjera, pati ndaluar transportin e ushqimeve dhe ilaçeve…, por ja ku është.

2.

Pse e bllokoi Ilir Meta aeroportin e Rinasit? Prej kohësh po bëjnë thirje ‘mos u vaksinoni!’me qëllim shpërthimin e kaosit. Kjo nuk po ndodhte, atëherë bllokuan transportin ajror. Dëshmi nga media po thonë se presidenti ka takuar, përgjatë gjithë natës, militantët e LSI që akoma punojnë në Albcontrol. Ata u thanë të tjerëve dhe… i vunë drynin. Edhe sikur të mos kishte ndodhur kjo, presidenti i Republikës po injekton zjarrminë e konfliktit kombëtar.

Këtu janë disa liderë, inkludë Metën, që ndjejnë se po vjen dita të japin llogari për krimet. Zhdukja e tjetrit është fshehja më e mirë e krimit- prandaj e duan këta luftën dhe trazirën kombëtare. Duhet të paguajnë për çfarë bënë. Sa pa ndodhur kjo, ata më parë mbyllin thesin e ‘kombit mace’ dhe e mbysin. E duan vdekjen e njerëzve, e duan si shpirtin.

After that the other line closes: America Road. The US and NATO armies are planning the largest exercise in our region these days. But where will the armies with locked skies go ?! The Allies have remained the only guarantee for our peace. As for us Albanians (Albanian judges and politicians) our tyrants die in the golden bed. Note: America trains troops from land, air and sea on April 26th. They are saying that the 'Elephant' sits down here to crush the 'fly' to save the people, but this is the allegory of our destiny.

These here, look like flies, but work to lock us in the bag. Will we deprive them this time of the right to use the bag, ropes, borders, bridges, vaccines, money, tools ?!…

It is not known which of the border points was blocked first: Rinas or Morina! ”.

Most read