BREAKING NEWS

Photo/ He killed the 41-year-old man with a knife for a parking space in Saranda, the perpetrator is arrested, this is where he was hiding

Photo/ He killed the 41-year-old man with a knife for a parking space in
x
BREAKING NEWS

Photo published/ This is Madrid Ulqinaku who was killed by a 20-year-old in Elbasan

Photo published/ This is Madrid Ulqinaku who was killed by a 20-year-old in
x
BREAKING NEWS

The murder with firearms in Elbasan, the police revealed new details

The murder with firearms in Elbasan, the police revealed new details
x
BREAKING NEWS

Name/ The shooting attack in Elbasan, the victim is identified

Name/ The shooting attack in Elbasan, the victim is identified
x
BREAKING NEWS

Gunshots in Elbasan, suspected to kill

Gunshots in Elbasan, suspected to kill
x
BREAKING NEWS

"Albanians are being robbed every day", Meta makes a strong warning, this is what will happen

"Albanians are being robbed every day", Meta makes a strong warning,
x
BREAKING NEWS

Names/ Murder in Saranda, shocking details revealed: The waiter stabbed the restaurant customer twice for a parking space

Names/ Murder in Saranda, shocking details revealed: The waiter stabbed the
x
BREAKING NEWS

Knife murder in Saranda/ New details come to light, the victim is identified, the police announce the search for the perpetrator

Knife murder in Saranda/ New details come to light, the victim is identified,
x

Politike

"Rama's story is closed", Nazarko predicts what will happen today in Berisha's protest and who is really giving the final 'blow' to the prime minister for the fall from power

"Rama's story is closed", Nazarko predicts what will happen today

Analyst Shpëtim Nazarko, the protest announced this afternoon by the opposition, describes it as a story that Sali Berisha raises for himself, who lives on a daily menu.

Nazarku said that the fact that a part of the opposition is still following Berisha after 30 years is a very big problem for Albania.

"Imagine if Berisha wins today and tomorrow the government falls. We have been living with that song in those peaks for 30 years. The death of the political class has occurred on both sides. Berisha wants a trophy.

You have to push the events to the maximum or achieve success. The fact that a part of the opposition is still following Berisha after 30 years is a very big problem for Albania.

In these countries where you have semi-feudal rule, you remember the old philosophy, that a gang came to the mountain waiting for 3-4 heads and then another gang came waiting for 3-4 heads. We are in the same situation.

The fact that Berisha will fail today, even if he wins something small in tactics, does not lessen the frustration. We have a government that is rotting more and more every day under the weight of its own corruption and ignorance.

Rama is increasingly resembling his predecessors, and Fatos Nano. We have a totally corrupt government and a group of ministers who are gradually becoming part of the skits.

An enemy is knocking at the door. Yes, this is not an enemy, for me Berisha is a closed story. It worries me that after 30 years in Albania, a part of the society thinks that Berisha will win. It takes us back to that old music," he said.

I pyetur se me kë e ka betejën Edi Rama, Nazarko deklaroi se nuk beson që opozita të jetë rrezik për Ramën, duke e cilësuar si opozitë të disa njerëzve që kanë hyrë dhe kanë dalë dhe vetëm hijet e tyre vijnë vërdallë. Sipas tij, dështimi i Ramës po vjen nga ministrat që ka zgjedhur në qeverinë e tij.

“Unë mendoj se historia e Edi Ramës është mbyllur. Mund të vazhdojë, por di se do e ketë shumë të vështirë të mbijetojë, pavarësisht nëse është Berisha apo Nard Ndoka në opozitë. Ai ka problem me veten.

Qeverisi në mënyrë të lemerishme Nano që erdhi Berisha, se po ti kishte rregulluar punët e veta mirë, nuk kishte pse të vinte Berisha. Rama e ka kaluar me kohë zenitin e vetë dhe nëse do të bëja një analizë, historia e Ramës me zgjedhjen që ka bërë është drejt përfundimit.

Sepse ai pavarësisht se pati një dritë shumë herë më të madhe se Nano dhe Berisha, e katandisi qeverisjen mediokre dhe larg inteligjencës, universiteteve, medias. U soll si paraardhësit e vetë, por pa gjuajtur me pushkë.

Është faji i tij, se një njeri që e ke vënë në krye të vendit, duhet patjetër të thotë se lashë diçka. U lashë një elitë intelektuale më të mirë. Rama është si një kryeredaktor shumë i madh. Në kohëra kur kam pasur raporte të mira me të, i kam thënë se betejat e mëdha i bëjnë batalione të mëdha.

Nuk mund të bësh beteja me ministra që nuk kanë shkruar një gjë, asnjë artikull për politikën dhe ekonominë e këtij vendi. Jemi në vitin 2022, nuk dimë të ketë shkruar ndonjëri. Këta qeverisin në këmbë dhe tregojnë me dorë si Enveri.

This is an improvised story in which Rama also participates, who paints in a genius way, that in the first 3-4 years gave a glimpse to Albania and further made it what we are today.

He wants to go forward in history with a bunch of ministers that we don't know why Albania should respect. I see Rama's ministers as heads of tenders and procurements.

I saw a news about tenders where QSUT was looking for double beds. I saw it and have to refute it. There are no double beds in the operating room! That the doctor cannot wrestle with the patient.

If Rama's ministers are to set tenders and make prices, this is a disgusting story. This shows what stage we are in and where we should look for hope?", said Nazarko.

Most read