BREAKING NEWS

"If the Italian wiretapping had not come out, the former minister would never have been caught", analyst Mërtiri comes out with a strong statement: Tahiri knows Rama's deeds, so the prime minister cannot sell him

"If the Italian wiretapping had not come out, the former minister would
x
BREAKING NEWS

"A 74-year-old man was left in prison and Tahiri was released", Klodiana Lala denounces the double standard of the courts, the former minister's lawyer openly 'threatens' her: If I were in the studio, we would talk differently

"A 74-year-old man was left in prison and Tahiri was released",
x
BREAKING NEWS

The well-known lawyer "reveals" justice with the decision against Tahir: Premature parole rarely happens, it wouldn't be news if...

The well-known lawyer "reveals" justice with the decision against
x
BREAKING NEWS

"What will happen to the MPs expelled from Basha and Alibeaj"? Bardhi talks about their 'fate' and surprises with the statement: They are not a problem of division

"What will happen to the MPs expelled from Basha and Alibeaj"? Bardhi
x
BREAKING NEWS

The release of Tahir, the ex-prosecutor 'makes cold water' for the government: Luxury decision, just ask for a minister in prison as a result of justice

The release of Tahir, the ex-prosecutor 'makes cold water' for the
x
BREAKING NEWS

"If the mother of the children...", the well-known lawyer comes out with the 'bombshell' statement: I show you the strong evidence that can put Tahiri back in jail

"If the mother of the children...", the well-known lawyer comes out
x
BREAKING NEWS

"I thought it was chocolate in the envelope", journalist Hoxha reveals the sensational behind-the-scenes from the arrest of the senior health official

"I thought it was chocolate in the envelope", journalist Hoxha reveals
x
BREAKING NEWS

The "sweet" envelope sinks the senior official, the testimony of the General Secretary of Health is revealed

The "sweet" envelope sinks the senior official, the testimony of the
x

Politike

"Ukraine and the FBI, profiles in corruption"/ American media reveals the role of Dorian Ducka with Joe Biden's son: It was McGonigal's connection with the corrupt prime minister Edi Rama

"Ukraine and the FBI, profiles in corruption"/ American media reveals

Despite the fact that for several days the McGonigal scandal was left in peace by the international media, the American magazine "American Thinker" has returned to this issue again today.

Reiterating the fraud scheme pursued by former senior FBI official Charles McGonigal, the magazine has made a connection between McGonigal, the son of US President Joe Biden, and the Chinese company CEFC.

The article also clarifies the role of Dorian Duçka as an intermediary between McGonigal and the Prime Minister of Albania Edi Rama, while it is then clarified that this person was part of a chain of e-mails discovered on the laptop of Joe Biden's son, which mentioned the reward in regarding the services performed by him.

Full article:

The second corruption case to come to light is the indictment of former high-level FBI counterintelligence agent Charles McGonigal. While head of the FBI's counterintelligence office in New York from 2016 to 2018 and beyond, he had undisclosed corrupt relationships involving large sums of cash payments to agents of corrupt Albanian Prime Minister Edi Rama and agents of Russian oligarch Oleg Deripaska, to whom Special Prosecutor Robert Mueller of "Rusigate" has declared that he was closely connected with Russian President Vladimir Putin.

Both cases are clearly shocking stories of a high-level FBI agent using his position to advance the interests of foreign rivals.

“McGonigal received money from Oleg Deripaska's agent to help lift US sanctions against him and to investigate a rival oligarch, both charged with using US intelligence resources. He also took money from a former Albanian intelligence officer to convince corrupt Prime Minister Rama not to award oil drilling contracts to several Russian front companies and to direct them to companies he was affiliated with. What was a company? It appears to have been CEFC China Energy.

Një hallkë kyçe e shënuar në padinë e McGonigal, ndaj kryeministrit shqiptar ishte një person i paidentifikuar i cili në fakt është një Dorian Ducka. Ducka ishte i punësuar nga firma globale kineze e energjisë CEFC; Ai ishte edhe aq i afërt me kryeministrin Rama, sa mbante titullin e “këshilltarit të investimeve” të Shqipërisë. Duket se CEFC po ndikonte në mënyrë korruptive tek Rama për të marrë kontrata shpimi.

Hunter Biden, djali i presidentit të SHBA Joe Biden, ishte një nga personat me të cilët CEFC “kishte marrëdhënie të mira”, ku një zyrtar i së cilës i dha atij një diamant 3,16 karat dhe 100,000 dollarë blerje. Hunter dhe bashkëpunëtorët e tij fituan më pas pesë milionë dollarë duke “rregulluar” blerjen nga CEFC të aseteve të Energjisë së SHBA dhe Kanadasë, të cilat duhej të miratoheshin nga agjencitë qeveritare të SHBA.

Kujtojmë se Tony Bobulinski pohoi, duke iu referuar marrëdhënieve të tij dhe të Hunter-it CEFC, se 10% e pronësisë së sipërmarrjes ishte për ” Big Guy “, për të cilin ai pretendoi se ishte Joe Biden.

Në vitin 2017, Shtetet e Bashkuara paditën zyrtarin e CEFC-së, Patrick Ho, për përpjekjen për të korruptuar zyrtarët në Çad dhe Ugandë në mënyrë që të merrte kontratat për shpimin e naftës për CEFC. Dehe telefonata e parë e tij pas arrestimit ishte pikërisht për James Biden, vëllain e Joe Biden.

Kujtojmë se kanali i lidhjes mes McGonigal dhe Ramës ishte Dorian Ducka i CEFC. Në laptopin e Hunter-it ka një zinxhir e-mailesh me grupin e tij CEFC për ‘përkujdesjen me shpërblim’ të Dorian Duckës, në lidhje me ndihmën e marrë prej tij që nga fillimi.

It appears that a major activity of the CEFC was the corrupt procurement of energy assets for the "energy hungry" importer, China.

Did the CEFC believe it was buying influence with the United States government through Hunter? This is certainly a possible conclusion. CEFC has now declared itself bankrupt, which would not have happened if the Chinese government did not allow it.

Most read