BREAKING NEWS

The apartment in Gjirokastra was engulfed in flames, killing a minor

The apartment in Gjirokastra was engulfed in flames, killing a minor
x
BREAKING NEWS

Dressed in red and black, the US ambassador gives the STRONG message from Vlora: Nothing can stop us

Dressed in red and black, the US ambassador gives the STRONG message from Vlora:
x
BREAKING NEWS

"Finally", Spartak Ngjela comes out with the message, warns of the long-awaited moment by Albanians: It is time that demands moral retribution to everyone who ...

"Finally", Spartak Ngjela comes out with the message, warns of the
x
BREAKING NEWS

"I was there too", Kreshnik Spahiu publishes exciting images and gives a STRONG message

"I was there too", Kreshnik Spahiu publishes exciting images and gives
x
BREAKING NEWS

Accident in Rinas / The patient who was being transported to Tirana lost his life, the Police reacted

Accident in Rinas / The patient who was being transported to Tirana lost his
x
BREAKING NEWS

"I saw them with my own eyes" / Former well-known ambassador detonated the 'bomb' for the President: Here is how Ilir Meta stole money with sacks when he was prime minister!

"I saw them with my own eyes" / Former well-known ambassador detonated
x
BREAKING NEWS

Accident with Berisha escort / The event takes another turn, security cameras shoot down the bodyguard and reveal the truth, light is shed on what happened in the late hours

Accident with Berisha escort / The event takes another turn, security cameras
x
BREAKING NEWS

After the fire broke out in Covid 3 hospital, Manastirliu immediately arrived at the scene

After the fire broke out in Covid 3 hospital, Manastirliu immediately arrived at
x

Politike

"This is a bomb", Frrok Çupi brings out the behind the scenes that implicate well-known politicians and comes out with a strong warning: Here is how Berisha is forcing them to stay around!

"This is a bomb", Frrok Çupi brings out the behind the scenes

Analyst Frrok Çupi commented on the latest developments within the DP.

Full comment:

America drops bomb around Foltore

The whole 'Security' of the country has entered Berisha's rostrum. This is the bomb.

America spotted it day by day; we are now facing an event that has not happened in any political forum, even anti-American. The reason why delegations from the Senate and the United States Department of State come and go is the unusual phenomenon that is happening around the pulpit.

Here we had it day by day and we did not notice:

Sali Berisha, already designated by the State Department as 'involved in significant corruption in the family' and as 'undermining the state of democracy', can build the 'National Security Council' team around the rostrum as it did during his tenure. . Namely, in the present case, not the ‘Security’ council, but the opposite.

Senior security officials during his rule are now ready to take over from Berisha:

Around the rostrum is the current president of the Republic, Ilir Meta. He has sworn to stay close to Berisha. Every day they issue signals to each other. Meta has been caught several times during his presidency as breaking the unity of the people and threatening National Security. He is waiting for the signal from Berisha.

Në foltore ka hyrë ish- presidenti Bujar Nishani. Për një kohë të gjatë ai ishte në krye të forcave të Armatosura dhe tani ka në dorë shumë harta, shtigje dhe dokumente. Nishani është një ish- ushtarak i bindur, i provuar në sulme revolucionare, që nga pjesëmarrja e tij në çetat e ‘Vullnetarëve të Enverit’, 1991.

Ish kryetarja e Kuvendit, Jozefina Topalli, priti sa priti, por më në fund u bashkua me rrugën e Berishës për trazira në vend. Ajo ndjehet e etur për pushtet, grua e ashpër që ka përdorur publikisht retorikën ‘plumbin ballit’.

Ministri i Mbrojtjes, Arben Imami dhe sekretari i tij i Ministrisë Kulluri, janë bërë pjesë e lëvizjes së Berishës. Ndonjëherë masin forcat se a mund ta përmbysin kupolën e PD, të vlerësuar nga SHBA, por prapë tërhiqen. Të dy kanë në dorë lokacione ushtarake, informata mbi bazat amerikane në vend dhe në rajon, vend- uljet dhe vend- furnizimet e avionëve dhe të mjeteve të tjera luftarake, logjistikën, etj. Afrimi me Berishën u duk si i sforcuar për shkak të konfliktit të armatosur që kanë pasur me Berishën, por më në fund nuk kishin rrugë tjetër.

Qysh në fillim u bashkua ish- ministri i Brendshëm, Flamur Noka. Këto ditë u përjashtua nga grupi parlamentar i Sigurisë, bash për arsyen se nuk mund të bënte pjesë në ‘Sigurinë Kombëtare’ duke qenë i lidhur me Berishën…

Now envoys from America come and go at the Democratic Party headquarters, from where they all came from. The last delegation consisted of experts and senior US National and International Security officials. Among them was Robert Karem, the former undersecretary of defense for international security in the US government.

Others are expected to come and go…

America has pointed out that the old group of 'National Security' has been set up around Berisha's rostrum, which now poses a danger to a 'state within a state' in order to destabilize the country. Of course, Berisha has forced them to stay around due to mutual corruption, but the dangerous use of his 'Security column' is not far off.

This is the first time the whole old 'chain' has been put in the service of an anti-American rostrum.