BREAKING NEWS

"Avoid movements at night", the snowfall starts, the police appeal to drivers

"Avoid movements at night", the snowfall starts, the police appeal to
x
BREAKING NEWS

The "McGonigal" case/ The PD MP explodes in irony: Rama looks a lot like Lady Gaga! He is a circus man, he makes mistakes because...

The "McGonigal" case/ The PD MP explodes in irony: Rama looks a lot
x
BREAKING NEWS

"Rama is a coward and a coward...", DP MP: The Prime Minister is irresponsible to keep the post

"Rama is a coward and a coward...", DP MP: The Prime Minister is
x
BREAKING NEWS

"The Assembly is controlled by Rama", the former president: The blame is not placed only on the opposition, who are divided, but also...

"The Assembly is controlled by Rama", the former president: The blame
x
BREAKING NEWS

What is happening in Albania? The Ministry of Health issues an important announcement for citizens

What is happening in Albania? The Ministry of Health issues an important
x
BREAKING NEWS

The "McGonigal" case / Bamir Topi comes out with the accusations against the prime minister: Rama sees the institutions as pieces of paper

The "McGonigal" case / Bamir Topi comes out with the accusations
x
BREAKING NEWS

"They asked for 10 million euros to remove them from the blacklist", Milaim Zeka comes out with the surprising statement: Faik Ymeri blackmailed businessmen on behalf of McGonigal

"They asked for 10 million euros to remove them from the blacklist",
x
BREAKING NEWS

The Transparency Board changes the price of fuel, this is how much diesel and gasoline will be sold for

The Transparency Board changes the price of fuel, this is how much diesel and
x

Politike

The CEC comes out with the important announcement/ Who are the two well-known names that made a lot of noise who are expected to receive the mandate of the deputy in the next session (FULL ANNOUNCEMENT)

The CEC comes out with the important announcement/ Who are the two well-known

The Central Election Commission has announced that in the plenary session that will be held on December 1, 2022, the granting of the mandate of MP Ori Nebiaj and Petrit Doda has been included in the agenda.

After the departure of the former deputies of the Democratic Party, Grida Duma and Alfred Rushaj, it is expected that the mandate will pass to Nebiaj and Doda. Both of the latter are expected to participate in Thursday's plenary session in the Parliament of Albania.

The CEC comes out with the important announcement/ Who are the two well-known

Full Notice:

Session date: 01.12.2021, 11:00

Draft decision "For granting the mandate of the Deputy of the Assembly of the Republic of Albania, to the candidate of the multi-name list of the Coalition Democratic Party - Alliance for Change, Tirana District, Mr. Petrit Dine Doda".

Projektvendim “Për dhënien e mandatit të Deputetit të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, kandidatit të listës shumemërore të Koalicionit Partia Demokratike – Aleanca për Ndryshim, Qarku Tiranë, zj. Orjela Luftar Nebijaj”.

Projektvendim “Për plotësimin e vakancës në këshillin e bashkisë Gramsh, me kandidatin nga lista shumemërore e Partisë së Gjelbër, zj. Gerta Nuri Muça”.

Projektvendim “Për plotësimin e vakancës në këshillin e bashkisë Tiranë, me kandidatin nga lista shumemërore e Partisë Socialiste të Shqipërisë, zj. Anxhela Ilirjan Bakiasi”.

Projektvendim “Për plotësimin e vakancës në këshillin e bashkisë Skrapar, me kandidatin nga lista shumemërore e Partisë Socialiste të Shqipërisë, zj. Anila Zeni Ajdini”.

Projektvendim “Për miratimin e programit të edukimit, informimit dhe ndërgjegjësimit të zgjedhësve, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.

Projektvendim “Përedukimin, informimin, ndërgjegjësimin, si dhe për krijimin e kushteve lehtësuese për pjesëmarrjen në zgjedhje të personave me aftësi ndryshe”

Projektvendim: “Për edukimin, informimin dhe ndërgjegjësimin e pakicave kombëtare në Republikën e Shqipërisë për zgjedhjet”.

Projektvendim “Për miratimin e modelit dhe specifikimeve të disa materialeve zgjedhore që përdoren nga administrata zgjedhore”.

Projektvendim “Për caktimin e masës së shpërblimit për anëtarët e komisioneve zgjedhore për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.

Draft decision "On the approval of the program for the training and monitoring of the electoral administration and some other actors for the elections of local government bodies".

Draft instruction "On the communication method of the Central Election Commission with the municipalities in the framework of the coordination of information on the elections for the local government bodies on May 14, 2023".

Most read