BREAKING NEWS

"This is a day that I have wanted to come for a long time" / Prime Minister Rama is excited, honors in Kosovo the academician very well known with the "Star of the Medal": Mr. man, his consciousness is a distinctive feature!

"This is a day that I have wanted to come for a long time" / Prime
x
BREAKING NEWS

Rama's visit to Pristina, the Prime Minister reveals what they agreed on with Albin Kurti: It will happen in the last week of November

Rama's visit to Pristina, the Prime Minister reveals what they agreed on
x
BREAKING NEWS

"Serbia makes theatrical military maneuvers", Prime Minister Rama maintains a firm stance on tensions in the North and gives a strong message: The right is with ... (VIDEO-LIVE)

"Serbia makes theatrical military maneuvers", Prime Minister Rama
x
BREAKING NEWS

Kurti and Rama in a joint conference, the Prime Minister of Kosovo strong message

Kurti and Rama in a joint conference, the Prime Minister of Kosovo strong
x
BREAKING NEWS

Luan Hoxha, the key person who risks sending Berisha to SPAK, the general breaks up with the Americans about the Gerdec affair

Luan Hoxha, the key person who risks sending Berisha to SPAK, the general breaks
x
BREAKING NEWS

Wikileaks cables for Gerdec, here are Luan Hoxha's reports at the US Embassy and the accusations against Shkelzen Berisha

Wikileaks cables for Gerdec, here are Luan Hoxha's reports at the US
x
BREAKING NEWS

"CDU as paralyzed", significant loss for the Union after the Merkel era, here is the preliminary result of the elections in Germany

"CDU as paralyzed", significant loss for the Union after the Merkel
x

Politike

"A big change is coming" / Spartak Ngjela launches 'BOMB', reveals for the first time the fatal end that awaits Sali Berisha after the announcement 'non grata': Yuri Kim's statement is a way out for Basha, here is what is expected

"A big change is coming" / Spartak Ngjela launches 'BOMB',

Lawyer Spartak Ngjela has made a strong statement, where he said that Sali Berisha can be taken as a defendant by America and can be extradited. Ngjela sees Yuri Kim's latest statements as a way out for Lulzim Basha and not as a blow to Berisha, as the criminal process against the latter has already begun.

Ngjela's post

It is funny how the "fans" of Sali are responding to what the US ambassador Lulzim Basha said the day before yesterday ...

He has been internally threatened by open pressure named Yuri Kim: that's understandable.

They are all afraid of the anti-corruption war, all of them, but not because they are defending Sali: therefore, they are shaking with fear.

They have it in vain. Their fear will accompany this anti-corruption era. And Albanians will see their end as a comedy.

You have to see it.

l.

But why, O people, do you not put reason in reason, and reason in logic, and logic in judgment?

Ambassador Yuri Kim was not with Sali for what she told Basha when he mentioned "eating grass". In this case, she gave Basha the way of salvation;

because, of course, for Sali, they have their own evidence of his anti-American activity, and they have expressed it.

The decision of the State Department says that Berisha has violated the national security of the United States of America. And this to you, it seems a little?

Yeah Al that sounds pretty crap to me, Looks like America's security breach is a federal crime in America, and this crime is being prosecuted and investigated by the FBI?

It is a federal crime, it is known. Saliu and his defenders say that Berisha is "a great pro-American". But only the FBI knows this, and no one else.

Yes, how do you know that in the meantime in Washington the FBI has not started a criminal case against Sali Berisha ?!

But did you know that, for a federal crime against America, Washington could request the extradition of the accused?

Por, gjithashtu, në funksion të kësaj, duhet theksuar se, Shqipëria sot e ka nxjerrë konventën amerikano-shqiptare si ligj për ekstradimin nga Shqipëria në Amerikë, të personave të kërkuar nga akuza amerikane. Dhe, prandaj, shiheni konventën me kujdes, që ta kuptoni rrezikun që po i kanoset Saliut.

Dhe pastaj, më tej: nuk ju bëri përshtypje fare kërkesa e ngutshme amerikane për ratifikimin sa më të shpejtë në Parlament të konventës së ekstradimit Shqipëri-SHBA?

Kërkesa me ngutje për konventën, kuptohet se do të sjellë operacion drastik antikrim në Shqipëri. 

As kaq nuk kuptoni dot?!

ll.

Brenda kësaj arsyeje, na duhet të pyesim:

Ku e dini ju, o njerëz, që nuk do ta kërkojë Uashingtoni diplomatik ekstradimin e Sali Berishës në Uashington, për të vijuar hetimi i tij me akuzë për veprimtari antiamerikane?

E pra, ajo që i tha ambasadorja Yuri Kim Lulzim Bashës, ishte një rrugë shpëtimi për Bashën, dhe jo goditje për Saliun.

Sepse...

Eshtë e kuptueshme: nëse Sali Berisha ekstradohet për një krim federal me akuzë antiamerikane, dhe, Basha nuk e ka shkëputur ndërkohë partinë prej tij, edhe Basha rrezikohet.

Këtë tha zonja Kim, kur i përmendi "ngrënien e barit" Bashës.

Po Basha, çdo të bëjë?

Po e ndjen veten të fortë në arsyen juridike, le të shkojë edhe ky nën akuzën amerikane si bashkëpunëtor i Sali Berishës...

Apo, mos ndoshta Basha po dëgjon Saliun që thotë se Departamentin e Shtetit në Uashington po e drejton Sorosi dhe Rama, kundër Sali Berishës?

Po ju, o njerëz, ende nuk e dini se, për krimet kundër Amerikës, Departamenti i Shtetit drejtohet nga FBI?

Vërtet mund ta drejtojë Rama FBI-në amerikane! Na bëtë për të qeshur, me gjithë Saliun.

You are so hairy, people! Did you not know that, for anti-American crime, both the American President and the State Department are directed by the FBI, with their own legal reason in the anti-crime investigation?

But why go further: from what Ambassador Kim said, sarcastically, evoking the criminal folly of Enver Hoxha, we conclude that:

Albania is on the verge of great change, and state crime will be hit hard.

This was said the day before yesterday, openly, by Yuri Kim's ambassador Lulzim Basha. And Basha is not talking.

Then: wait and see.

Most read