BREAKING NEWS

The German journalist mocks Rama: the best prime minister that Serbia has had since the time of Nikola Paši?

The German journalist mocks Rama: the best prime minister that Serbia has had
x
BREAKING NEWS

The British show handcuffs to Sali Berisha, Ambassador King Smith wants to start a criminal investigation against the corrupt, calls on the authorities to act on London's decisions

The British show handcuffs to Sali Berisha, Ambassador King Smith wants to start
x
BREAKING NEWS

Romeo Kara reveals for the first time the scorching evidence that will sink Meta about the "CEZ-DIA" affair, here are the evidence that SPAK has in its hands, the role of Sali Berisha and Ismailaj's sudden move that could "blow up" the investigations

Romeo Kara reveals for the first time the scorching evidence that will sink Meta
x
BREAKING NEWS

Altin Dumani confirms it, SPAK starts the investigation for the Zen tower in Berisha in the middle of Tirana, the prosecutor of the case is appointed, here is the evidence from the file that risks sinking high-ranking officials and well-known businessm...

Altin Dumani confirms it, SPAK starts the investigation for the Zen tower in
x
BREAKING NEWS

Corruption files fill the offices of SPAK, the USA is a threatening message to Albanian politics for the dark days that are knocking

Corruption files fill the offices of SPAK, the USA is a threatening message to
x
BREAKING NEWS

The meeting of "non-women" with the deserters of Lulzim Basha fails this week, Bardhi is happy with Berisha after the rejection of the post of Secretary of "Foltor"

The meeting of "non-women" with the deserters of Lulzim Basha fails
x
BREAKING NEWS

On October 3, Shkëlzen's fate will be decided, this is how the investigation of the "Gërdec" file for the son of Sali Berisha can take a big turn, the families of the victims request the testimony of 12 other witnesses, among them the Krushku of Fatmir...

On October 3, Shkëlzen's fate will be decided, this is how the
x
BREAKING NEWS

The name of betrayal is Edi Rama, this is how the Albanian prime minister is "stabbing Kosovo in the back", his voice in unison with the Serbs Vucic and Dacic

The name of betrayal is Edi Rama, this is how the Albanian prime minister is
x

Politike

The head of PD Kruje doesn't hold back, he 'explodes' fiercely against Berisha: You can't win with ally Ilir Meta and enemy the USA

The head of PD Kruje doesn't hold back, he 'explodes' fiercely

The deep defeat in the May 14 elections has deepened the battle within the DP. The chairman of the DP in Kruja, Sabah Sheta, calls on the democrats to leave behind Sali Berisha and move towards a new leadership that can send the DP to power.

In an exhaustive Facebook post, he points out that the 2021 result was higher. According to him, the greatest destruction of the Democratic Party came as a result of the internal war, forgetting the opponent.

I address you with words from my heart: Let's choose the leadership, we will lead PD to power. The door of your house is open to everyone

Dear democrats of Kruja, Fushë-Kruja, Thumana, Cudhi, Bubqi and Nikla.

Today I want to address you with an important political message. It's been two years since the fight that took over us and we've spent energy and time attacking each other and forgetting about the opponent.

The result of the May 14 elections was catastrophic for us, it was an indication that we can no longer walk on this path, if we want the existence of our political force, its rise to victory, a party in which we have lived together since its foundation and divided between each other the good and the bad, the defeat and the victory.

Personally, as one of you, as a responsible Krutan citizen, as a member of the DP, I found strength within myself through a political act and showed that I was ready to withdraw from the race for the Kruja Municipality for the common good, as I publicly did call to vote for the candidate of the Primaries as well as the DP logo which we have voted for with our own hands for 32 years! Even though I was one of the first candidates to appear as a name for the Kruja Municipality, in order not to be an obstacle to a possible victory, I took a political act that I believe is important and why I sacrificed myself. Despite my effort, even though the candidate did not call to vote DP, today I have a heartfelt request for everyone.

Eshtë ky momenti, të lëmë çdo mëri, ta shohim njëri-tjetrin në sy, evidentojmë dhe analizojmë çdo gabim, të kuptojmë që krah njëri-tjetrit duke pasuruar radhët me të rinj e të reja, me të tjerë pa parti si dhe me mbështetjen e aleatëve tanë perëndimor si SHBA, Britani e Madhe, BE, të jemi të fortë dhe shkojmë drejt fitores së zgjedhjeve parlamentare të vitit 2025. Kjo është e vetmja rrugë!

Vëllezër demokratë, Ne në territorin e Bashkisë Krujë kemi ditur të tregojmë se jemi fitues dhe rezultati më i mirë dhe i afërt në kohë është ai i vitit 2021, ku krah njëri-tjerit ia dolëm dhe fituam!

Rezultati i 14 majit është një alarm, na thërret në apel secilin që nuk jemi në politik për të mundur njëri-tjetrin, por për të fituar ndaj kundërshtarit.

Debati brenda nesh ka ardhur pas një vendimi të pezullimit të ish liderit historik Sali Berisha nga Grupi Parlamentar i kushtëzuar nga kërkesa dhe vendi i aleatit tonë strategjik shekullor, SHBA që e shpalli non grata. Një pjesë e jona nuk u pajtua me këtë vendim dhe iu bashkëngjit si përkrahje dhe si besim që kjo ishte një padrejtësi dhe se në këtë vend nuk pyeteshin amerikanët, por kishte rëndësi vota!

Besoj që kanë besuar vërtet që fitohet duke qenë edhe kundër SHBA mjaft që të kemi aleat Ilir Metën! Rezultati i post 14 majit me një humbje dërrmuese, ishte i dhimbshëm, i hidhur ndaj nevojitet një refletim i thellë dhe reagim i shpejtë tek secili!. Një eksperiencë të hidhur e patëm më 6 mars të vitit të kaluar, kur Lulzim Basha bëri një hap pas që e njëjta gjë të ndodhte dhe me liderin historik, por që kjo mbeti thjesht një kërkesë dhe nuk ndodhi. Pjesa tjetër e PD, e Foltores provoi veten në garë me Ilir Metën dhe të tjerë aleatë dhe rezultati rezultoi katastrofal. Edhe pse kjo ka ndodhur, edhe pse u premtua se do të garantohej vota dhe nuk do të guxonte pushteti ta prekte, sërish Edi Rama dhe pushteti korri një fitore spektakolare më çdo lloj mjeti dhe se ende nuk ka ndonjë akt politik brenda opozitës nga kjo humbje.

In conclusion; with my hand on my heart, I ask the democrats of Kruja, Fushë-Kruja, Thumana, Cudhi, Bubqi and Nikla to stand together as before, as brothers and sisters of the same political family and do our best to overcome this crisis and we choose the leadership, we lead PD to power.

PD is your home, the door is open to everyone. Welcome!