BREAKING NEWS

21 new cases of coronavirus are registered, no victims in Albania

21 new cases of coronavirus are registered, no victims in Albania
x
BREAKING NEWS

Will Sali Berisha finally leave the Democratic Party? Kreshnik Spahiu makes the SOUND forecast, unravels the scenario of the former prime minister: It will happen in September. I wish Ambassador Kim understood this!

Will Sali Berisha finally leave the Democratic Party? Kreshnik Spahiu makes the
x
BREAKING NEWS

"A big change is coming" / Spartak Ngjela launches 'BOMB', reveals for the first time the fatal end that awaits Sali Berisha after the announcement 'non grata': Yuri Kim's statement is a way out for Basha, here is what is expected

"A big change is coming" / Spartak Ngjela launches 'BOMB',
x
BREAKING NEWS

The long-awaited moment is coming! 5 Albanian women and 14 children who were trapped in the 'Al Hol' hell camp in Syria arrive in the homeland, accompanied by Rama and Çuçi

The long-awaited moment is coming! 5 Albanian women and 14 children who were
x

Politike

"Whose hostage is it?", The former SMI MP reveals the secret bargains, reveals the dark plan of Prime Minister Rama: Pseudo-patriots have sewn their mouths shut!

"Whose hostage is it?", The former SMI MP reveals the secret bargains,

SMI Deputy Chairman Petrit Vasili has accused Prime Minister Edi Rama of selling off maritime borders.

"Whose and whose personal interest has Edi Rama become, who is selling not a liter of sea water, but the entire sea of ??Albania, violating the Constitution and the law?", Vasili asks in a comment on "Facebook".

Among other things, the deputy chairman of the SMI talks about media pseudo-patriots who have sewn their mouths shut, and do not ask any questions to the head of government.

FULL POSTING

Pseudopatriots, who "forgot" the maritime borders!

Albania is as poor as it is, on the contrary, it is as rich as it is not said with media pseudo-patriots.

Analysts, opinion leaders and media thinkers are endlessly issued as pseudo-patriots, as real "hawks" in defense of any pseudo-cause by tearing their chests and appearing as ardent patriots.

But when it comes to the protection of Albania's maritime borders or simply the sovereignty and territorial integrity of Albania, pseudo-patriots dissolve like salt in water, get confused and the pen is worked only by soaking in the mud of the media menu served by the prime minister's offices.

Today, the Prime Minister is treacherously selling the borders to Albania and the facts are screaming.

Surprisingly, the media pseudo-patriots, who lined up in the choir in 2009, shouted for the sea agreement, which was dropped in the Constitutional Court, today they have sewn their mouths shut.

The pseudo-patriots of the media have the motto, that when he sells the sea, the one who pays us has no problem.

Today, the Prime Minister's betrayal of the sea is evident and the darkness of information about him by the Prime Minister himself is more intense than ever and more deceptive than ever.

But the media pseudo-patriots, who should have been the coryphaeus of transparency down to the details, now do not stumble, they almost do not breathe at all, almost Albania is a country without sea and without borders.

Endless questions have been publicly asked to the Prime Minister about maritime borders, about our maritime borders, but not a single question has been asked by media pseudo-patriots, whose summer causes are many, but never our borders, those borders for which thousands of lives Albanians have been sacrificed for centuries to have even today.

Çdo shqiptar priste qe keta te benin qindra pyetje, te investigonin, te komentonin, te ngrinin ne kembe nje furtune te vertete mediatike sepse Shqiperia po zhbehet ne esencen e qenies se saj ne sovranitetin e saj se po i falen tradhetisht kufijte nga kryeministri i saj.

Pseudopatriotet poshte cadrave te plazhit, buze detit shqiptar, qe po rrembehet, perzgjedhin ne menune mediatike, qe u vene perpara sejmenet mediatike te kryeministrit dhe mbushin Facebooket e tyre dhe faqet e gazetave me dengla, qe s’i duhen kujt, por qe ketyre jua justifikojne mëditjen.

Megjithate hajt ti vendosim perpara sproves pseudopatriotet mediatike.

Ja ku jane disa pyetje kritike qe kerkojne pergjigje dhe kryeministri i kapur ne faj hesht.

Sprova eshte e thjeshte ose te bashkohen me shqiptaret e te kerkojne edhe keta pergjigjen e tyre dhe te dhjetra te tjerave, qe mund t’i bejne edhe keta vete ose te pranojne se jane pjestare te heshtur te tradhetise se kryeministrit.

1.Pengu i kujt dhe i cilit interes personal eshte bere Edi Rama, qe po shet jo nje liter uje deti, por te gjithe detin e Shqiperise duke dhunuar Kushtetuten dhe ligjin??

2.Peng i kujt dhe i cilit interes personal eshte Rama qe vendos per nje zgjidhje qe e ve Shqiperine ne dizavantazh dhume te qarte dhe te nje humbjeje te paralajmeruar perballe Greqise ne Gjykaten Nderkombetare??

3.Peng i kujt dhe i cilit interes personal eshte Edi Rama, qe Marreveshjen politike me Greqine, e cila sipas Ministrit te Jashtem grek Dendias eshte mbyllur ne tetor, nuk e ka çuar as ne Kuvend dhe as te Presidenti??

4.Peng i kujt dhe i cilit interes personal eshte bere Edi Rama, qe ben veprime te tilla kaq te renda, qe Kushtetuta ja ndalon kategorikisht, duke konsumuar krimin e tradhetise se larte, pasi nuk eshte dhe s’mund te jete gje tjeter shitja e kufijve shteterore, qe ai po kryen??

5.Perderisa deklarohet pershpejtimi i Negociatave do te thote qarte qe dikush negocio , Po cili qenka ky Grup Negociator qe po punon per Marreveshjen per te shkuar ne Hage?

6.Kush e ka mandatuar kete Grup Negociator per te bere nje marreveshje per kufijte detare dhe per ti ndare ata ne Hage?

7.Pse mbahet e fshehte perberja e ketij Grupi Negociator dhe objekti i punes se tij?

8.Akoma ne fuqi eshte nje tjeter Grup Negociator i ngritur qe ne vitin 2018 per te pergaditur Marreveshjen me Greqine dhe qe ka plotfuqine e Presidentit sikunder Kushtetuta e kerkon, ç’po ndodh me kete Grup?

9.Cila eshte permbajtja e Marreveshjes politike te arritur ne tetor te deklaruar nga Ministri grek Dendias dhe perse nuk eshte bere publike kjo Marreveshje?

10. Cila eshte kjo marreveshje?

11.Cila eshte permbajtja e marreveshjes?

12.Perse nuk eshte bere publike kjo marreveshje, per tu njohur nga te gjithe shqiptaret, sepse kufijte e Shqiperise nuk jane prone e Edi Rames?

13.Cfare e ka penguar qeverine qe ta beje publike nje marreveshje kaq te rendesishme?

14.Perveç Edi Rames dhe qeverise a ka pasur perfshirje te institucioneve te tjera kushtetuese dhe ne se po, cili ka qene roli dhe kontributi i tyre ne kete marreveshje ?

15.Po perfaqesuesve te shoqerise civile, historianeve, eksperteve te kufijve detare, juristeve te shquar te se drejtes nderkombetare, historianeve etj a ju eshte kerkuar mendim per kete marreveshje?

16. What was the role of the negotiating group set up to draft the sea agreement with Greece?

17. When, where and Who signed this agreement?

18. Who approved the agreement?

19. Where is this important agreement deposited?

It is known why the Prime Minister is silent, while they should not be silent.

If they are really patriotic and principled, here they have the arguments, let them speak, let them add as many as they want, but their answer can not be avoided.

It is our borders generation after generation and not of a shopkeeper, who has put Albania in the market.