BREAKING NEWS

COVID-19/6 loss of life and 959 new cases in the last 24 hours in Albania, here are the "hottest" areas

COVID-19/6 loss of life and 959 new cases in the last 24 hours in Albania, here
x
BREAKING NEWS

He invited him to visit Kosovo, Rama replied to Kurti: Thank you

He invited him to visit Kosovo, Rama replied to Kurti: Thank you
x
BREAKING NEWS

"There is no turning back" / Lulzim Basha takes a firm stand for the expulsion of Berisha from the Democratic Party and issues a strong warning: These three are the greatest misfortune for every Albanian!

"There is no turning back" / Lulzim Basha takes a firm stand for the
x
BREAKING NEWS

Albin Kurti sends a public letter to Edi Rama: Let us start the preparations for ...

Albin Kurti sends a public letter to Edi Rama: Let us start the preparations for
x
BREAKING NEWS

Unexpected decision / The German Embassy in Tirana closes, all meetings are canceled. The official announcement is whitewashed

Unexpected decision / The German Embassy in Tirana closes, all meetings are
x
BREAKING NEWS

Shocks Spartak Ngjela, shows the terrible end that awaits Sali Berisha: He is in trouble! He is so strong, when he was in front of Ramiz Alia ...

Shocks Spartak Ngjela, shows the terrible end that awaits Sali Berisha: He is in
x
BREAKING NEWS

Yuri Kim reacts after the meeting with Lindita Nikolla, gives a strong message for Albanian politics

Yuri Kim reacts after the meeting with Lindita Nikolla, gives a strong message
x
BREAKING NEWS

The document comes out / From Berisha to Kryemadhi, the deputies who did not vote for the "Rama 3" government, here is who abstained (NAMES)

The document comes out / From Berisha to Kryemadhi, the deputies who did not
x

Politike

Democrats split / Andrea Mano reacts for the first time to his resignation and 14 members from PD, reveals the clash with Lulzim Basha: He is arrogant!

Democrats split / Andrea Mano reacts for the first time to his resignation and

The leader of the Democratic Party in Korça, Andrea Mano has reacted for the first time after his resignation from the Democratic Party, together with the Secretary General of this Branch, Devis Osmani and 13 other members of the Presidency.

In an interview with ABC, Manon said that this decision had been thought for some time and a reflection was expected from the leader of the Democratic Party Lulzim Basha, but according to him this did not happen.

"There was a request from the members of the presidency to Korça. And I have tried for a period and reflection but it has been a kind of decision of the members of the presidency not to be part of this arrogant project. As a result, today 13 members of the presidency and the secretary of the Korça branch resigned. "By not agreeing with the way the DP leadership leads, we have resigned but we do not abandon the Democratic Party", he said.

"All that has been done today is due to the arrogance of Lulzim Basha and the way the DP is led," said Mano.

He further stated that Lulzim Basha was aware of any disruption that was happening in Korça, but again he did not react.

"This is an act that has nothing to do with talking to the mayor one by one. He had all the opportunities and knew the problems in Korça and what was happening. He was aware of everything. There have been divisions in the Korça branch.

We are talking about a poor result of lack of leadership representation. "And for the efforts that have been made during the campaign and of course the authoritarian way of leading the party even after the April 25 elections", said Mano.

Ndërkohë Mano është ndalur tek zanafilla e kësaj përçarje, ku sipas tij ka nisur që në fushatë.

“Ka lindur që nga koha e fushatës që nga emërimi i drejtuesit politik në këtë qark, i zotit Spaho. Për mënyrën se si u trajtuar dega. Ishte një dorë që soli përçarje dhe janë pasoja këto se e kanë zanafillën në fushat.

Kjo që po bëjmë është një kundërshtim. Është një rrugë që të flasësh me akte. Ky është një akt. Sot ne si degë donin të flisnin me akt dhe dhamë dorëheqjen.

Nuk mund të verosh nën emocionet e zgjedhjeve. Se donin ta bënin që javën e dytë pas zgjedhjeve. Dhe u kam thënë të qetësohen dhe të mendojnë. Por tashmë tre muaj pas zgjedhjeve duke parë edhe reagimin e Bashës. Vendosëm si kryesi të bënim këtë akt.

I do not believe it is an attack on the Party chairman. I do not take attack. It is the telling of the truth. This is the truth. We took enough time not to be in the emotions of the election, And today everyone is clear seeing the arrogance of the Party chairman. We have nothing to negotiate they do not have the opportunity to exercise their function.

My message is for everyone to try to do their best. I feel bad and a kind of infidelity and a kind of leaving the Korça branch that has been one of the best branches of the body. But the moment Basha has a different point of view, you can hardly be a part of it. Giving up is worth not betraying. That I did not want to hold a position in the party. "But it is a moral value that from the moment something goes wrong you can even leave," said Mano.