BREAKING NEWS

"Berisha has taken away Luli", ex-MP: People want Big Brother, not Saliu's fantasies

"Berisha has taken away Luli", ex-MP: People want Big Brother, not
x
BREAKING NEWS

Berisha challenges 'Live', Rama welcomes him to the meeting, here is the date

Berisha challenges 'Live', Rama welcomes him to the meeting, here is
x
BREAKING NEWS

Deputy Korreshi's 'pearl'/ What the deputy said that made the studio laugh (VIDEO)

Deputy Korreshi's 'pearl'/ What the deputy said that made the
x
BREAKING NEWS

Baton Haxhiu sheds light on the behind-the-scenes of the trip with Rama and Ducka and raises strong doubts: Dorian had a special treatment in Kiev, I was impressed by the bags...

Baton Haxhiu sheds light on the behind-the-scenes of the trip with Rama and
x
BREAKING NEWS

"The Prime Minister must face the truth", Dash Shehi reacts to the "McGonigal" scandal: Rama must resign!

"The Prime Minister must face the truth", Dash Shehi reacts to the
x
BREAKING NEWS

The Ministry of Finance comes out with the important announcement, here's what will happen with inflation during 2023

The Ministry of Finance comes out with the important announcement, here's
x
BREAKING NEWS

"Edi Rama is bowed 14 times and accused of a terrible thing", Berisha comes out with a strong reaction: He is the only prime minister who defends Serbia's decision not to impose sanctions on Russia

"Edi Rama is bowed 14 times and accused of a terrible thing", Berisha
x
BREAKING NEWS

Korreshi reveals the secrets of the DP group, reveals the request for merger: Gazmend Bardhi has sent a letter to Berisha

Korreshi reveals the secrets of the DP group, reveals the request for merger:
x

Politike

MEPJ's procedures for the removal of Yuri Kim, Berisha lashes out at the diplomat and reveals the behind-the-scenes of the move: A squeezed lemon is being thrown. He threatened to appoint the chief of...

MEPJ's procedures for the removal of Yuri Kim, Berisha lashes out at the

Former Prime Minister Sali Berisha, in an appearance for the media today, also commented on the statement of the Ministry of Foreign Affairs on the initiation of procedures for the selection of the new ambassador in our country.

In his speech, Berisha made a strong statement where he said that he represented the USA unworthy, it is "burning" like a squeezed lemon.

Berisha: I read it, I was not surprised by Edi Rama's statement about the spokesperson Xhacka. But in this case, I want to emphasize that we are dealing with a throw with a squeezed lemon, in 100 years of diplomatic relations between the two countries, there has never been an American diplomat who has damaged these relations more than Yuri Kim. Its behavior and actions in Albania have nothing in common with the western values ??of free countries, with the principles and articles of international conventions, respecting the sovereign of a country. She carried out an extremely unworthy activity for the representative of a partner and friend country.

I ka lejuar vetes të thërrasë deputetët sikur të ishin ushtarë, për t’i vënë kundër Sali Berishës. I ka përpunuar me orë e kërcënuar. Kërcënimet e saj se demokratët do të hanë bar nëse do të mbështesin Sali Berishën, thirrjet për të treguar se për kë duhet apo nuk duhet të votojnë, kundërshtimi për çdo konventë, për të shkelur ligjin dhe për të bërë shumicën-pakicë dhe pakicën-shumicë. këta janë akte të shëmtuara dhe tregon se po të mos kishin qenë…Me protesta paqësore, paqësisht do të ishte kërkuar largimi i saj sa më shpejt nga Shqipëria. Nuk pranohet, nuk ka kurrë një diplomat në historinë e këtij vendi që të ketë bërë ndërhyrje brutale, t’i ketë lejuar vetes që të marrë rolin e Presidentit, më shumë se ai madje sepse ajo shkon e mban fjalën në Gjykatën Kushtetuese në vend të Presidentit. Gjeti një klikë delinkuentësh, të inkriminuar, të kapur kokë e këmbë nga krimi e droga dhe ndiqte fijet e tyre. Në fund kërcënoi se do të emëronte dhe shefin e SKAP-it të partisë. 

Most read