BREAKING NEWS

COVID in Albania/ The Ministry of Health gives the important announcement: What has happened in the last 24 hours

COVID in Albania/ The Ministry of Health gives the important announcement: What
x
BREAKING NEWS

"The Third World War has already started", the well-known Russian figure sounds the alarm: Nuclear catastrophe...

"The Third World War has already started", the well-known Russian
x
BREAKING NEWS

Oil is 'flying' again/ the Transparency Board changes prices again, this is how much fuel will be sold

Oil is 'flying' again/ the Transparency Board changes prices again,
x
BREAKING NEWS

The head of SPAK warns of sensational arrests among the corrupt, reveals that special prosecutors and BKH agents are cooperating with 20 joint investigative teams from EU countries

The head of SPAK warns of sensational arrests among the corrupt, reveals that
x
BREAKING NEWS

From the suspension of "Air Albania", to the withdrawal of doctors from the Fier hospital and the hostage-taking of the Namazgja Mosque, how did Edi Rama's attitude towards the Gülenists change after Erdogan began withdrawing investments in Albania

From the suspension of "Air Albania", to the withdrawal of doctors
x
BREAKING NEWS

Here are Edi Rama's 5 points for Erdogan, from the massacre of Gülen's schools, to the purchase of 40 million euros of drones from the son-in-law of the Turkish Sultan

Here are Edi Rama's 5 points for Erdogan, from the massacre of
x
BREAKING NEWS

The American attitude to the man of Mali with Gropa changes, Yuri Kim, a flash visit to the spy Ilir Metaj, the former President distances himself from "non grata" Sali Berisha

The American attitude to the man of Mali with Gropa changes, Yuri Kim, a flash
x
BREAKING NEWS

The "hunt" for dirty money in Albania begins, internationals raise the bar for arrests at the political level, EU assistance that will bring "earthquakes" to Albanian politics

The "hunt" for dirty money in Albania begins, internationals raise the
x

Politike

The project for the Port of Durrës/ The well-known MP sheds light on the behind-the-scenes: The government's corrupt affair, an unfortunate pit bigger than that of the incinerators. Whose hands is it in?

The project for the Port of Durrës/ The well-known MP sheds light on the

The Freedom Party has described the memorandum signed three days ago between the government and investor Muhamed El Alabar for the project of the tourist port of Durrës as a corrupt affair and contrary to international agreements.

Regarding this issue, in a communication via Skype on MCN TV, MP Petrit Vasili says that it is about an investment of about 2 billion dollars, while we do not know anything about the strategic investor.

"MCN tv has been among the first that all this investment will be led by a shell company registered in the Kaniman Islands, with a new capital of 100 thousand l, an investment that amounts to 2 billion dollars, in whose hands is located.

So from the first moment, we are dealing with a 100% suspicious situation, there were no transparent, unclear, and deliberately kept in this way for dark interests.

Today there is no draft agreement, no broad public debate about this, there is no fact or plan of what the financial analysis was, there is no plan of who is the strategic investor who was given this opportunity.

We have heard Muhammed al Abaar, while it does not appear anywhere, then other companies appear that appear and disappear, that go after the end company, without ever understanding who the strategic investor is", said the MP.

MP Vasili says that Rama chose a ghost company from the United Emirates as an investor, bypassing European companies, while this project will be an even blacker pit for the country than the incinerator affair.

"Pse qeveria ka zgjedhur Emiratet e Bashkuara Arabe përballë Evropës, dhe jo Evropën, ne orientimin e saj ekonomik dhe strategjik, edhe pse investitor gjingand nëpër Evropë qoftë në fushën e ndërtimeve të porteve dhe jo vetëm, kurse në këtë rast çfarë ka ndodhur, qeveria shqiptare refuzon Evropën, e përzë e largon, nuk i jep mundësi që të konkurroje në këtë projekt të madh për këtë projekt fantom, fantazmë dhe zgjedh në mënyrë të rrufeshme Emiratet e Bashkuara, bën sikur bënë një memorandum, shkon e bën një ligj si puna e inceneratorëve, dhe në fund fare do të krijojë një gropë shumë më të rëndë dhe më fatkeqe sesa ajo e inceneratoreve.

Asnjëri nuk është budalla që të haj fjalët e kryeministrit gjoja po ndërtojmë një kryevepër në Durrës, të gjithë e kuptojmë se kemi të bëjmë me një operacion mafioz, pastrim gjigand parash", thekson Vasili.

Most read