BREAKING NEWS

Scary/ Alert issued, tornado risk in Ion, map published, here's where it's expected to happen

Scary/ Alert issued, tornado risk in Ion, map published, here's where
x
BREAKING NEWS

The arrest of the trauma doctor/ "You helped me, but I will kill you with stones", Lorenc Vangjeli: Under the policemen's masks, the portrait of every ungrateful Albanian

The arrest of the trauma doctor/ "You helped me, but I will kill you with
x
BREAKING NEWS

Funds from Russia/ The PD leadership meeting is closed, here is what is expected to happen today

Funds from Russia/ The PD leadership meeting is closed, here is what is expected
x
BREAKING NEWS

"If measures are not taken, we can expect only victims", Artan Hoxha raises great concern for Shkodra: It is not only crime!

"If measures are not taken, we can expect only victims", Artan Hoxha
x
BREAKING NEWS

The investigation into the "Partizani" complex, the former head of the FA Command, ends in SPAK

The investigation into the "Partizani" complex, the former head of the
x
BREAKING NEWS

The same scheme of Ilir Metaj, how he is trying to get rid of the spy file, just as he threw it away with the video with the voice and image of Dritan Prifti, here are the behind-the-scenes

The same scheme of Ilir Metaj, how he is trying to get rid of the spy file, just
x
BREAKING NEWS

"The suite costs $2,700 per night not including..."/ The well-known journalist uncovers the latest scandal, reveals how much Rama's room cost in the luxury hotel in Manhattan: It was just him and the Prime Minister of Morocco!

"The suite costs $2,700 per night not including..."/ The well-known
x
BREAKING NEWS

Idajet Beqiri: Ilir Meta's gang has threatened me with murder, here is the other "scorching" file about the former president that I will take to SPAK, very soon the two biggest political leaders will be arrested

Idajet Beqiri: Ilir Meta's gang has threatened me with murder, here is the
x

Politike

The suicide of the 48-year-old/"Boll me", the well-known MP bursts out and tells the last meeting he had with the victim and what he told him: They killed him, he did not commit suicide!

The suicide of the 48-year-old/"Boll me", the well-known MP bursts out

The vice-president of the DP and deputy Luciano Boçi has reacted to the event that happened yesterday in the village of Rrajcë in Përrenjasi, where a 48-year-old man ended his life by hanging himself from a tree due to the misery of severe economic conditions.

The MP writes in a long status that the victim Fatos Çollaku did not commit suicide, but was killed. He tells of his meeting in his poor house a few years ago, that although he was terrified by the lack of energy and furniture, he was blinded by honesty, sincerity and humanity.

According to him, he himself was ashamed that his relatives, friends, and colleagues helped him to keep his soul alive because he wanted to live with dignity. The PD MP further writes that Fatos was not led to the rope by his own feet, but by the corporal punishment announced by the government.

FULL
POST I KILLED I DIDN'T KILL MYSELF

Fatos Çollaku, the wise man from Përrenjasi, did not commit suicide!
He loved life very much. He told us in our eyes.
He loved her with hard work.
I met him there in that poor house of his a few years ago, so that, although he was devastated by the lack of energy and furniture, he was blinded by honesty, sincerity and humanity.
He himself was ashamed that relatives, friends, companions helped him to keep his spirit alive.
He wanted to live with dignity.
He wanted a job. In the absence of work, social support, economic assistance from the government of big "reforms" with a small soul.
He only wanted a light bulb and nothing more, from the cabinet that is called the government and the body of the Prime Minister!?
Do you understand?!
Just a light bulb that in a year consumes as much as in a minute the ultramodern office cooler of the one lying there cross-legged, of the billionaire "hallemad" of the poorest country in Europe.
They gave him nothing of the kind, neither light, nor hope, nor bread. Because they have no empathy.
They even declared him an "enemy", a reactionary, and removed all support.
They really killed him!
And you who killed him, do you feel any shame?!
I know it's not a responsibility!
Fatosin's legs did not carry him to the rope.
Not at all.
People don't believe it!
It led to the abandonment of the state.
He was sentenced to penury that the government had announced.
It was driven by the callousness of the impudent who mock the lightless misery of the common people.
It led to the arrogance of the poor who swim in the millions earned with just one movement of the decimal point of the price of energy.
Rama took him, his spur, his greed, his anti-humanism.
Why do you hesitate to say it and say it?!
What?!

Do më thoni që po bëj nekropolitikë?!
Në djall politika, në djall “engjëjt” diabolikë që drejtojnë këtë vend “të pafajshëm”.
Po, po! Ju e vratë!
Siç dini të vrisni vetëm ju.
Të vrisni me skaf në qetësinë e detit dhe më pas lani duart…në det.
Të vrisni në gjumë si Gjoklajn dhe lani duart…në plehra.
Të vrisni natën nga pas në rrugicë si Rashën e lani duar…me disifektant Covidi.
Të vrisni në komisariate si Ilvin e lani (lironi) duart… duke hequr lidhëset e këpucëve.
Dhe këtej çirreni në histeri marramendëse: Drejtësia!!!! Drejtësia!!!
Po të dalë dikush e të më tregojë Drejtësinë për Fatosin e ndjerë.
Të dalë një i vetëm i pushtetshëm i këtij vendi.
Por ah ju….!?
Ju të kulluarit këllirë të rënë nga qielli pa ngjyrë.
Jo vetëm kaq…
Ju dini të vrisni dhe ngadalë.
Të vrisni duke ta marrë shpirtin pak e nga pak, ekonomikisht, me varfërim progresiv, me taksa të padrejta, me xhandarë e taksidarë.
Duke të hequr nga puna e damkosur për bindje politike, si “armiq” regjimi.
Duke të larguar njerëzit e dashur që të rrethojnë, larg syve, kujdesit e zemrës.
Duke ta bërë të vështirë jetën me çdo çmim.
Duke ta nxirë, ditën, muajin, vitin me mijëra mënyra e marifete.
Duke të tallur, vjedhur, grabitur me ligje, me horrlliqe, me katër duar e pa duar, natën e ditën.
Dhe ajo që është akoma më e tmerrshme.
JU TË VRISNI ME VETËVRASJE!
Siç bëtë me Fatosin.
As you did with Qamil Zela, Arif, Gjin and dozens of others who you killed by pushing them to self-sacrifice, because they could not pay the energy bill, because they could not support their family, because they had no way out except the ease of the land.
And so with murder as suicide, you don't even wash your hands in that case.
But rub your belly with "dirty" hands.
You surpassed Pilate in this gesture of deception.
You killed the deserted Fatos...
What about us?!
What about the citizens?!
We, together with the citizens, should not allow you to commit another murder.
More!!!!!!

Most read