Aktualitet

Letters come from prison to Rama and Meta, the strong call fades

Letters come from prison to Rama and Meta, the strong call fades

Enver Hoxha Klein, a German-Albanian handcuffed in the "Kumanova" case, has written a public letter to the main figures of Kosovo and Albania politics.

The Albanian addresses the Albanian and Kosovar governments, asking them to do justice, because according to him, he has never done anything related to terrorism, but has always defended the homeland.

Open letter to the Albanian governments in Prishtina and Tirana:

1.President Hashim Thaqi ????????
2.Prime Minister Abdullah Hotit ????????
as
1.President Ilir Meta ????????
2.Prime Minister Edi Rama ????????

My name was Enver Hoxha Klein, a German citizen of German-Albanian origin.

My reason that I am addressing you through this letter is both personal and patriotic.

I am writing to you in the capacity of being imprisoned for more than 5 years in Macedonian prisons for the case known to the public as' Kumanovo 9 May 2015.
It is the first time and will remain as the only one, not as a prayer but as an archival note for the future, for the afterlife, for the generations to come.
I do not represent anyone but myself.

I want to make clear at the outset my partisan position and by no means ideological except for the Patriot in the full sense of the word, which has always been constant in question of serving fate and national interests.
So to cut a long story short, I want to inform you about my steps from now on that I will concretize in relation to my fate, my dignity, my honor and that of my family and finally my health condition.

I am in prison. After I was contacted with the words' Homeland in danger, Albania will unite!

Vite kaluan dhe bashkë më të mosinteresimi politik që është më se i dukshëm, madje mohues.Kjo më jep të kuptoj së ketu asgjë kombëtare nuk kishte, dmth së jemi keqpe?rdorur në lojalitetin tonë patriotik.
Pasi kjo del te? jetë e.pakontestueshëm, dua të iu ve në dijeni për hirë të se? vërtetës dhe parimitetit ndaj kauzës dhe emrit dhe çdo gjë shqiptare së tash e tutje do veproj individualisht, do shfrytëzoj të gjitha mjetet ligjore që të sqarrohen rrethanat dhe qëllimi i kontaktimit tim në Gjermani ngase për terrorizëm jam akuzuar.Kjo nuk ishte kurrë pjesë e qënjies sime dhe njollë të tillë nuk do bartë, ju betohem.

Kjo do me? shpjerrë ndoshta edhe në gjykatën e Strassburgut për të kërkuar drejtësinë e mohuar.
Unë zbritje dënimi nga 40 vite, heqjen e termit akuzë ‘terrorizëm apo të dënohem qoftë edhe vetëm pe?r armëmbajtje pa leje nuk do e marrë në konsiderate?, nuk e pranoj.

Deri më sot asistencën , ndihmen zyrtare gjermane nuk e kam kërkuar pasi siç u thash jam thirrur nga pala shqiptare për atdhe.
(* detalet do të ofrohen më kohë # në hetim më hetuesinë)
Do e kuptoj ateherë veten ne? të drejtën e veprimit nga qëndrimi i (mos-) reagimit tuaj, dhe nxjerrë përfundimin së u futa në kurth.

Do të nënshkruaj ekstradimin tim për në Gjermani nën akuzë të qenurit terrorist pasi ligjerisht në menyre? procedurale vetëm në ketë menyre? mund të realizohet.

Unë nuk kam nevoj të fale?m nga kushdo qoftë,
pasi si Veteran i luftës së Kosove?s kam dhënë një betim para flamurit, duke kuptuar tanime së luftëtarët u keqpërdoruan që ateherë në kohë luftë për arsyje konjunkturash politike kur janë betuar fjalë për fjalë në diç që kurrë nuk u realizua politikisht Ky besim i dikurshe?m pashmangshmërisht dhe më keqardhje të thellë na be?n të kuptojmë sot së paskesh qenë bindje të qenurit naiv

Ndonëse nuk jam GI amerikan (*Goverment Issue # aset kombëtar) mishëroj tiparët e Marinsave e tyre.

Jam Marines shqiptar, që për nder ka të mbroj atdheun anë e mbanë, qoftë edhe pa përkrahjen e politikes, ne gjithëmonë do qëndrojmë aty ku e do nevoja shqiptare.Luftë të huaj nuk bemë.

We engage and defend the interests of the suffering Albanian people everywhere for well-being and prosperity, for its factorization in harmony with other peoples, their cultures, European values ??and universal ones in general.

In Albanian

Enver Hoxha Klein

Disabled veteran of the 138th Brigade Agim Ramadani

Most read