BREAKING NEWS

There are 25 new cases of Covid, no victims in Albania

There are 25 new cases of Covid, no victims in Albania
x
BREAKING NEWS

Sad news! The well-known former deputy of the Democratic Party dies

Sad news! The well-known former deputy of the Democratic Party dies
x
BREAKING NEWS

Italy declassifies 4 thousand documents, among them top secret acts of missions in Albania, in those years the prime minister was Ilir Meta, the names of Albanian ministers and magistrates are expected to be revealed

Italy declassifies 4 thousand documents, among them top secret acts of missions
x
BREAKING NEWS

"We risk the same horror ..." / Erion Braçe urgent call to all Albanians: Do not be afraid! Get up!

"We risk the same horror ..." / Erion Braçe urgent call to all
x
BREAKING NEWS

The situation deteriorates badly / Mass protests against anti-Covid measures continue in Germany, thousands of people land on the streets, a man suffered a heart attack while being arrested by the police (DETAILS)

The situation deteriorates badly / Mass protests against anti-Covid measures
x
BREAKING NEWS

THE TRAGEDY DEEPENS! The explosion of the gas cylinder inside the hotel in Velipoja, after 2 girls, the mother also dies. Here is the situation of the only surviving son of the family

THE TRAGEDY DEEPENS! The explosion of the gas cylinder inside the hotel in
x
BREAKING NEWS

Citizens in Elbasan are alerted, a grenade is discovered in the middle of the road, engineering forces are urgently notified

Citizens in Elbasan are alerted, a grenade is discovered in the middle of the
x
BREAKING NEWS

GJKKO did not reopen the investigation for Fatmir Mediu, SPAK makes another move

GJKKO did not reopen the investigation for Fatmir Mediu, SPAK makes another move
x

Rajoni

Konstituohet parlamenti i ri i Malit të Zi, ja kush të propozuar në postin e kryeministrit

Konstituohet parlamenti i ri i Malit të Zi, ja kush të propozuar

Deputetët e Kuvendit të Malit të Zi, këtë javë kanë votuar për pozitën e kryetarit të ri të Kuvendit, ku është zgjedhur deputeti nga radhët e Koalicionit “Paqja është kombi ynë”, Aleksa Beçiç.

Ky i fundit u mbështet nga 45 deputetë të koalicionit “Për ardhmërinë e Malit të Zi”, “Paqja është kombi ynë” dhe “E zeza mbi të bardhë”, Partisë Boshnjake si dhe nga deputeti i Listës Shqiptare.

Ndërsa, mandatar për Kryeministër të Qeverisë së MZ, u propozua që të jetë Zdravko Krivokapiç, i cili udhëhoqi gjatë fushatës listën e koalicionit “Për ardhmërinë e Malit të Zi”.