BREAKING NEWS

The strong "behind the scenes" from the well-known journalist, the factor that can overturn the result in Shkodër is revealed

The strong "behind the scenes" from the well-known journalist, the
x
BREAKING NEWS

The movement of Rama is revealed! The journalist divulges the details: Here is the deputy who leaves the mandate to become mayor (Name)

The movement of Rama is revealed! The journalist divulges the details: Here is
x
BREAKING NEWS

"How the USA was set in motion by Rama's corruption", the former deputy cracks the strong statement and makes the sensational denunciation

"How the USA was set in motion by Rama's corruption", the former
x
BREAKING NEWS

Removal of cameras, expert Karamuço reveals the big mistake of the police: Wrong operation, here's what should have been done

Removal of cameras, expert Karamuço reveals the big mistake of the
x
BREAKING NEWS

"He was Vis Martinaj's close man"/ Artan Hoxha discloses the hard details of Ylli Brahim's assassination: the assassins blocked the camera waves

"He was Vis Martinaj's close man"/ Artan Hoxha discloses the hard
x
BREAKING NEWS

"McGonigal fooled everyone", Likometa reacts to the corruption of the former agent: There are attempts to smear Edi Rama in the USA

"McGonigal fooled everyone", Likometa reacts to the corruption of the
x
BREAKING NEWS

The analyst breaks down Basha's suspicious move: He is playing with Berisha's mind, at the moment...

The analyst breaks down Basha's suspicious move: He is playing with
x
BREAKING NEWS

Will Rama's gifts be confiscated by the FBI? The former MP divulges details from the investigation: Here is what is expected to happen

Will Rama's gifts be confiscated by the FBI? The former MP divulges details
x

Rajoni

Russian state television: Balkans and Poland targeted by Vladimir Putin, this is when Russia will decide to start their invasion

Russian state television: Balkans and Poland targeted by Vladimir Putin, this is

Russian state television discussed Russia's planned strategy for the coming years. Their experts, along with statements that the Ukrainian language does not exist, predicted that Russia will unite neighboring countries into "one great Russian house", with eventual expansion into the Balkans and Poland. "Now, on the one hand, many have reason to despair, but if you look at things from another perspective, Russia is fighting victoriously against more than a billion Westerners. Throughout this year, the West failed to overcome Russia. Any average Russian will agree with me, we have hot water, food, jobs, public transport works. Our economy is being rebuilt," Russian expert Nikolai Vavilov said in a show on the Russia 1 channel. "In fact, it's about Russia's victory. There is no isolation for us, especially now that China has joined us. We were joined by India, Southeast Asia, Africa and Latin America. There is no isolation because we are the winners in this massive special operation," he added. "I am a philologist. The Ukrainian language does not exist. There is only the Ukrainian dialect. You need two weeks to study this dialect. Basically, why is the West so afraid of us? The enemy is facing Moscow. And if the West can do nothing, in 10, 15 or 20 years we will regain all the territory", said Vavilov. "We will unite all those nations which claim to be independent into one great Russian house." What does she mean? In Europe with 500 million inhabitants, there will be a collective of 200 million inhabitants who speak Russian and who can calmly claim the Balkans, Poland and so on", he further said. "There are 80 million Germans, including Pakistanis, Turks and Arabs." There are 60 million English people, including Pakistanis and others. A leading nation will emerge in Eastern Europe. "The West will not be able to do anything," he added. "In 10 to 15 years, a large community will emerge." What does she mean? This means that we will throw away the 20 or 30-year-old suit, the worn-out suit of globalism. We have to replace it with a new ideology, a new worldview, new social and political structures", concluded Vavilov.

"Russian world", Putin's new doctrine

Presidenti rus Vladimir Putin miratoi një doktrinë të re të politikës së jashtme të bazuar në konceptin e një “bote ruse”, një nocion që ideologët konservatorë e kanë përdorur për të justifikuar ndërhyrjen jashtë vendit në mbështetje të të gjithë vendeve që flasin rusisht. “Politika humanitare” prej 31 faqesh, e botuar më shumë se gjashtë muaj pas luftës në Ukrainë, citon se Rusia duhet “të mbrojë, mbrojë dhe promovojë traditat dhe idealet e botës ruse”. Edhe pse paraqitet si një lloj strategjie e fuqisë së butë, ajo është e rrënjosur në idetë zyrtare për politikën dhe fenë ruse, të cilat disa ekstremistë i kanë përdorur për të justifikuar pushtimin e pjesëve të Ukrainës nga Moska dhe mbështetjen për njësitë separatiste pro-ruse në lindje të Vendit . “Federata Ruse ofron mbështetje për bashkatdhetarët e saj që jetojnë jashtë vendit për të përmbushur të drejtat e tyre, për të siguruar mbrojtjen e interesave të tyre dhe ruajtjen e identitetit të tyre kulturor rus”, citohet zyrtarisht Shefi i Kremlinit  u shpreh se lidhjet e Rusisë me bashkatdhetarët e saj jashtë vendit e lejuan atë të “forconte në skenën ndërkombëtare imazhin e saj si një vend demokratik që përpiqet të krijojë një botë shumëpolare”. Rusia ka vazhduar ta konsiderojë hapësirën ish-sovjetike, nga Balltiku në Azinë Qendrore, si sferën e saj legjitime të ndikimit, një nocion që shumë prej këtyre vendeve, si dhe Perëndimi, i kanë rezistuar. Doktrina e re thotë se Rusia duhet të rrisë bashkëpunimin me kombet sllave, Kinën dhe Indinë dhe të forcojë më tej lidhjet e saj me Lindjen e Mesme, Amerikën Latine dhe Afrikën.