BREAKING NEWS

Doctor Edvin Prifti is released

Doctor Edvin Prifti is released
x

Shëndeti

Strengthens immunity, fights diabetes and protects the stomach, this is the energetic cure that works wonders for health

Strengthens immunity, fights diabetes and protects the stomach, this is the

Stomach health is of particular importance in the maintenance of the organism.

If the digestive system is healthy, then it will benefit the immune system, heart, brain and others.

The health of the digestive system starts with the microbiome, which is made up of trillions of bacteria, the balance of which is essential for life.

In this AgroWeb.org article you will learn about preparing a drink which gives the digestive system more power and energy.

Energy Cure For The Digestive System

The secret of this cure lies in the organic and raw vinegar which is very rich in probiotics.

The latter are essential for the stomach and the digestive system in general.

The combination of vinegar with ginger, cinnamon and red chili pepper supplies the body with powerful antioxidants.

Ingredients:

1 glass of water 250 ml,

1 tablespoon apple cider vinegar,

1 tablespoon fresh lemon juice,

A teaspoon of cinnamon

A teaspoon of minced ginger,

A little red chili pepper.

Preparation:

All ingredients should be mixed in a jar or glass.

Mix well and drink the juice 20 minutes before lunch or dinner.

Unfiltered Apple Cider Vinegar Values

This vinegar contains "mother", a mass that resembles foam and can be noticed as it makes the vinegar more turbid.

According to data from AgroWeb.org, this substance also contains the highest percentage of natural proteins, good bacteria and acetic acid.

“Nëna” formohet kur fermentohet uthulla organike duke i dhënë asaj një ngjyrë më të thellë dhe shije më të plotë.

Uthulla që është e filtruar është transparente pothuaj e kristaltë dhe nuk përmban “nënën” si dhe shumë nga vlerat e uthullës.

Tretja

Njësoj si ushqimet e tjera të fermentuara, uthulla e mollës organike përmban baktere të mira. Këto baktere janë të rëndësishme për funksionimin si duhet të sistemit tretës.

Duke qenë se “nëna” përmban acid açetik, kur hyn në kontakt me stomakun arrin të ekuilibrojë acidet e tij dhe lufton bakteret e dëmshme.

Imuniteti

Bakteret e mira që gjenden tek uthulla e mollës me “nënë” janë shumë të mira në fuqizimin e imunitetit.

Këto baktere ndihmojnë në përgjysmimin e kohës së nevojshme të rikuperimit nga sëmundjet.

Sheqerit Në Gjak

If you drink 1 tablespoon of unfiltered organic apple cider vinegar before a high-carb meal, lower your risk of high blood sugar.

This vinegar is also very good for weight loss because acetic acid stops your body from absorbing calories from carbohydrates./AgroWeb.org