BREAKING NEWS

Elections for the leader of PD / Spartak Ngjela reveals the behind the scenes 'bomb' and warns Sali Berisha: Here is how his perverted and shy staff lied

Elections for the leader of PD / Spartak Ngjela reveals the behind the scenes
x
BREAKING NEWS

“Where is SPAK? Why does not he complete this file ”/ Taulant Balla explodes against Sali Berisha and his family and leaves nothing unresolved: Money laundering with ...

“Where is SPAK? Why does not he complete this file ”/ Taulant Balla
x
BREAKING NEWS

Artan Hoxha said that he could have been killed, Talo Çela 'resurrected' and made this move from the escape, Klodiana Lala gives details

Artan Hoxha said that he could have been killed, Talo Çela
x
BREAKING NEWS

Powerful explosion near a gas station in Shkozet, there are injured

Powerful explosion near a gas station in Shkozet, there are injured
x
BREAKING NEWS

For more than 3 decades in the justice system, KPC dismisses the well-known prosecutor (NAME)

For more than 3 decades in the justice system, KPC dismisses the well-known
x
BREAKING NEWS

SPAK another powerful blow / Launches property investigations for 32 'VIP' names that caused a stir in the mega-operation, in the "sieve" bank accounts and real estate

SPAK another powerful blow / Launches property investigations for 32
x
BREAKING NEWS

The meeting in the Law Commission for the election of the new President lasts only 3 minutes, here is what is expected to happen today at 18:00

The meeting in the Law Commission for the election of the new President lasts
x
BREAKING NEWS

'Bomb' by Arian Çani, reveals the sudden move that Prime Minister Rama will make very soon: He did not leave it at that

'Bomb' by Arian Çani, reveals the sudden move that Prime
x

Shëndeti

The time has come to try it now! Start the day with a glass of warm water, the 8 reasons that will surprise you

The time has come to try it now! Start the day with a glass of warm water, the 8

You have often heard that a good portion of people who engage in physical activity or celebrities start their morning with a glass of warm water on an empty stomach. If you've not asked for a "why", now is the time to do it.

Drinking warm water in the morning brings endless health benefits ranging from losing extra pounds to improving the digestive system. According to ancient Chinese medicine, to start the day by drinking a glass of water on an empty stomach means to cleanse the digestive system, speed up metabolism and strengthen the immune system. What exactly are the benefits you get from sober hot water?

1. You can lose weight!
It's the first thing you need to do every morning if you are trying to lose weight. Lukewarm water raises body temperature which in turn increases the metabolic rate (the rate at which our body burns calories). When this rate increases, our body is able to burn more calories during the day, which helps us lose weight faster.

2. Improves the digestive system
The digestive tract is activated thus hydrating the stomach and eliminating harmful toxins from the body. Warm water also lowers the risk of constipation and improves bowel movements.

3. Redukton dhimbjen e kokës prej sinuseve
Nëse vuani nga sinoziti, provoni ta nisni mëngjesin me një gotë uji të ngrohtë. Do ta shihni sa do t’ju ndihmojë për të pastruar mukozat e bllokuara, duke çliruar sinuset nga ngarkesat dhe si pasojë, reduktuar dhimbjen e kokës.

4. Përmirëson qarkullimin e gjakut
Zgjerimi i arterieve dhe venave ndikon në përmirësimin e qarkullimit të gjakut. Kjo ndihmon gjithashtu në relaksimin e muskujve, çlirimin nga dhimbja e tyre dhe ul riskun për probleme kardiake.

5. Ndihmon që trupi të qëndrojë i detoksifikuar
Temperatura e lartë e trupit bën që të djerësini dhe bashkë me djersën nxirrni jashtë gjithë toskinat e eleminuara nga trupi.

6. Lufton të ftohtin
Nxehtësia që merrni nga uji i ngrohtë është shumë efektiv nëse po kaloni një grip apo keni dhimbje krahërori.

7. Redukton dhimbjet e ciklit menstrual
Kur jeni me perioda provoni të pini ujë të ngrohtë pasi duke rritur qarkullimin e gjakut në muskujt e barkut, muskujt do të qetësohen dhe relaksohen.

8. Parandalon plakjen e parakohshme
E dini që akumulimi i toksinave në trup bën që lëkura të rrudhet më shpejt? Duke pirë ujë të ngrohtë, çlironi toksinat dhe riparoni qelizat e lëkurës duke rritur kështu elasticitetin e saj.

Sa duhet të konsumoni?
Të paktën 2 litra uji të vakët në ditë për të marrë gjithë përfitimet e përmendura më lart.

* The only danger that comes from it is that it can be very warm the moment you consume it and you can burn it. So before you drink it, try it by hand.